Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 858
  • 927
  •   1
Отговори
# 165
Крал Чарлс III и кралицата-консорт тръгват на европейска обиколка. В края на месеца ще посетят Франция и Германия.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/kral-charlz-iii-i-saprugata-mu-kami … tsiya-i-germaniya

# 166
Не знам защо, непрекъснато пишете за кралица-консорт за Камила. Всички кралици тук, които са омъжени за крал, са консорти. Те власт реално нямат. Май само Маргрете остана като управляваща кралица. Камила е толкова кралица, колкото и всички останали.

# 167
А, де!
Наистина към днешния момент само Маргрете е баш кралица. В бъдеще ще има много - Виктория, Амалия, Леонор.
Предполагам, защото самата Елизабет завеща да е така. А тя го поиска изрично заради предишни настроения срещу Камила, спекулации за бъдещата й титла и автоматичната препратка към принц консортвото на Филип. Но при него причините са обясними.
Знаем, че той е бил много недоволен и обиден от титлата си.

Вчерашното палто на Летисия е страхотно.
Десенът на блузата й не ми харесва, макар да върви много с панталона.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 14:30 от птица

# 168
  • София
Разглеждам тази снимка. И какво ми прави впечатление? Цялото холандско краско семейство са пуВкави, факт. Две от дъщерите приличат на тати, а третата на майка си и там пухкавостта не прави впечатление, защото има самочувствие. Самочувствието си личи от стойката и излъчването. Може и Амалия да я спрягат за студентските купони по време на пандемията и непремерените изказвания за еднополов брак. Но истинската купонджийка със самочувствие е третата дъщеря и това е видно.

П.п. Максима се облича добре, факт. Но, нищо особено. Но, на тази жена танцът й е в кръвта.

# 169
Може би говориш за Алексия, тя е втората дъщеря, не трета. Пухкави, не пухкави явно не им пука, а и няма да ги детронират, заради това

# 170
  • София
Говоря за тази, която е до Максима, открая. Естествено, че няма да ги детронират. Но си личи една скованост в Амалия, явно й трябва още малко самочувствие.

# 171
Максимови поначало са едри хора, особено Вилем. Дори на сватбата си е бил, нали им гледахме наскоро записа. Максима като млада е била ок, нежна и добре сложена, но и тя в никакъв случай слаботелесна. Така че момичетата и да се съдерат от режими и зверски диети, никое от тях няма да е като щерките на Летисия. Там тя е свръх слабичка, а Фелипе е висок, едър, но слаб и той.
Но то не е и необходимо манекенска слабост. Бръчки, изтормозен вид... Ако могат да свалят по 10 кг, достатъчно ще им е. Особено на малките.

# 172
  • Някъде там
Може ли инфо за непремерените изказвания и студентските купони ?
Не съм срещала до сега такова инфо, а за действията на правителството за това, че Амалия може да сключи еднополов брак ако иска, сме ги коментирали тук.
За студентаки купони също не съм срещала никъде инфо.Чела съм и сме коментирали тук партито което се критикуваше за рд на Амалия в градината на двореца на което е имало 21 човека.
Сара "взриви интернета".
Фотосесии,интервюта, реклами..

.

# 173
  • В полите на Пирин планина
Говоря за тази, която е до Максима, открая. Естествено, че няма да ги детронират. Но си личи една скованост в Амалия, явно й трябва още малко самочувствие.

Тя е втората дъщеря. Най-малката е до Вилем. Simple Smile

# 174
Това е Алексия.

# 175
Може ли инфо за непремерените изказвания и студентските купони ?
...
Какви толкова купони, горкото момиче дали можа и един месец да си постудентства на воля 😀

Ако нидерландските и скандинавците не одобряват еднополов брак, то кой тогава 😂

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 20:03 от птица

# 176
Какво непремерено е казала Амалия за еднополовите бракове? Осъдила ли ги е или ги отрекла? Щото това би било непремерено.

# 177
  • Майничка
Максимови поначало са едри хора, особено Вилем. ...
🤣🤣🤣
Птица, викаш, откъдето жената, оттам и ... фамилията.

# 178
  • София
Алексия да бъде, не съм ги следила. Просто ми направи впечатление приликата с Максима и стойката.
А за Амалия - написах името в гугъл и излезе новината за купона по време на ковид и мнението на правителството за еднополов брак. Ама, не скачайте така в защита, няма да ги детронирам. Laughing

# 179
А не е ли така 😉
Дори темата го доказва - Летисия, Максима, Кейт, Меган, Камила, Даяна... Основно за тях пишем и си говорим 🙂
Мъжете са притурка 🤣

Общи условия

Активация на акаунт