Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 855
  • 927
  •   1
Отговори
# 150

Страхотно е колието на Рания

Останаха ми очите в това колие.

# 151
  • Sydney
Малко късно, но благодаря за темата.

Кейт е мн различна с права коса, хареса ми.

# 152
Британското Министерство на културата, медиите и спорта е публикувало в Спотифай плейлист с 27 песни за уличните празненства по време на коронацията на Чарлз:
https://open.spotify.com/playlist/1lCJ7YSSgojZwz79h8bXer
Ето и скрийншот на списъка:
Скрит текст:

Защо само толкова, това са само около 2 часа, не съм наясно.

# 153
  • Разпиляна във въображението

Летисия днес на работна среща с настоятелството на УНИЦЕФ.

Това, което е облякла Летисия, да не е със същия десен като палтото на Катрин, което бе разкостено преди дни Simple Smile

# 154
Да, същият десен е. Пепит се казва.

# 155
  • Някъде там
Защото няма да е само музика.
Имат специален сайт за коронацията. Всички подробности ги има вътре  и непрекъснато добавят нови.
https://coronation.gov.uk/
И тук за концерта вечерта на 7 май.
https://www.bbc.co.uk/programmes/articles/3nLpThZvVm1gvZZkcVw3Gl … oronation-concert
Чашки за коронацията.
Симпатични са.

# 156

Това, което е облякла Летисия, да не е със същия десен като палтото на Катрин, което бе разкостено преди дни Simple Smile
Катрин и Летисия са двете най-елегантни дами сред роялите.
Всепризнати модни икони. По изисканост трудно може някой да им съперничи!
Забелязала съм, че не за първи път има припокриване в някои тоалети. Не напълно идентични, но близки по насторение, стил или шарка. Което е нормално, добрия им вкус да намира допирни точки.
Освен елегантни с тези красиви, финни фигури са изящни, като статуетки и всичко им стои добре.
Както се казва, Дай Боже, всекиму!

# 157
По случай българския национален празник крал Чарлз III поздравява българския народ. "Очаквам да продължим приятелството и силното партньорство между нашите две страни, посрещайки съвременните предизвикателства", се казва в адреса на краля на Обединеното кралство.

От името на испанския народ, на правителството и от свое име кралят на Испания Фелипе VI пожелава "лични успехи, мир и просперитет на скъпия български народ".

Кралят на белгийците Филип отправя пожелания за благополучие и просперитет към президента и българския народ. В поздравителния си адрес той подчертава значението на богатите връзки между България и Белгия, както и тясното сътрудничество между двете страни.

Честит празник!

# 158
Излезе ми Летисия в нещо като цял ръст. Дано има още снимки някъде.

# 159
  • Някъде там
Излезе ми Летисия в нещо като цял ръст. Дано има още снимки някъде.

От 2016г е тоалета.Блузата не ми харесва.

# 160
Летисия е пример, че когато имаш усет за класически избор на облекло, а не сляпо да следваш модните тенденции, разбира се и фигура за това и след 10 години изглеждаш адекватно.

# 161
И на мен не ми харесва блузата на Летисия, добре се съчетава с цвета на панталона, но не ми харесва.

# 162
И аз така, панталонът ми харесва, добре седи блузата, но просто ми е...бля. Нищо особено.

# 163
На мен и сакото на Рания не ми харесва. Тоест то ми харесва, но дупките явно са предназначени да се носи на голо, а не с блуза отдолу. Така е доста нелепо.

Палтото на Кейт беше пепит, а блузата на Летисия ми изглежда каре.

# 164
Много ми хареса кока на Кейт. С правята дълга коса също е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт