Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 847
  • 927
  •   1
Отговори
# 135
Дааам, роклята на Мете не е нещо особено, но цветът и стои чудесно. Хиляди пъти по- добре от онази вампирската рокля.
Само да подчертая, че и Хокон и Мете са почти на 50 и изглеждат много, много добре.

# 136
Дайте още снимки, че аз виждам нормално стоящ "бизнес" панталон (в частта която се вижда, че долу може да завършва всякак), не "джегингс" за тичане в парка, впит клин за вечерно излизане или прави дънки за уикенд разходка...

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:53 от peneva_a

# 137
Чудна риза на принцеса Катрин. Май имаше и в друг цвят. Както винаги всичко на място и излято.
Супер си е панталонът,  стои добре на фигурата й.

С усмивка, дори когато спортува!
И тази нейна перфектна коса..

Прическата от вчера

# 138
  • София
Много удобни обувки. Жената си цени здравето. Затова и се усмихва и не стиска юмруци.

Ей, тази рокля е в супер цветове ако не друго Joy

Давиз, кой ги е носил тези боти вчера? Да не е Сара? Май само за нейните обувки не се сещам.
Мете. Пропуснала си, още вчера се възмутих.

# 139
Костюма на Катрин и стои перфектно, не знам накъде по-добре би могло да стои един костюм, той и е като излят. Зеленият цвят е много силен и пълен с енергия цвят, а и двата нюанса на зеленото са много красиви и още по-важното, че се съчетават отлично.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:59 от Април

# 140
"Мария Олимпия получи много негативни коментари, когато вчера, 1 март, публикува селфи в личния си профил в Instagram, на което позира в луксозна всекидневна.

Дъщерята на Павлос и Мари Сантал веднага получи десетки негативни коментари, като потребителите на платформата я обвиниха, че е "в свой собствен свят" и че не осъзнава трагедията, която Гърция преживява след фаталната катастрофа в Темпи."

"Мария Олимпия в крайна сметка свали въпросната публикация на следващия ден, споделяйки история, в която изрази скръбта си за трагичния инцидент.

„Съкрушен съм от трагичните събития, които се случиха в Гърция. Сърцето ми е с всички засегнати от тази трагедия“, написа Мария Олимпия в личния си акаунт в Instagram."

https://www.protothema.gr/life-style/article/1345654/maria-olubi … an-sto-instagram/

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 03:59 от Hannah*

# 141
  • Пловдив
На Андрейчо може да му харесва в малкото замъче. Сам човек, ерген, от време на време бившата, дъщерите и внуците на гости - за какво му е повече?

# 142
  • Някъде там
Мария Олимпия получи много негативни коментари, когато вчера, 1 март, публикува селфи в личния си профил в Instagram, на което позира в луксозна всекидневна.

Дъщерята на Павлос и Мари Сандал веднага получи десетки негативни коментари, като потребителите на платформата я обвиниха, че е "в свой собствен свят" и че не осъзнава трагедията, която Гърция преживява след фаталната катастрофа в Темпи.

Мария Олимпия в крайна сметка свали въпросната публикация на следващия ден, споделяйки история, в която изрази скръбта си за трагичния инцидент.

„Съкрушен съм от трагичните събития, които се случиха в Гърция. Сърцето ми е с всички засегнати от тази трагедия“, написа Мария Олимпия в личния си акаунт в Instagram.

https://www.protothema.gr/life-style/article/1345654/maria-olubi … an-sto-instagram/
Хана  първоначално прочетох Мари Скандал 😉😀, не че не и отива.
На мен ми стана интересно че Павлос публикува изявление. Не ми е правило впечатление баща му да е правил такива. Но може и да съм пропуснала.
А Олимпия си е за критика.

Много ми харесва сакото на Рания.
Дупките са на точното място и му придават интересен, но не нелеп вид, не като онази пола на Летсия. Още и се чудя на дупката.

# 143
Какви дупки, Давиз?

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 21:26 от птица

# 144
  • Някъде там
Какви дупки, Давиз?
Тези

# 145
Странно решение за сако, но 🤷🏻‍♀️
Тази Саса, не помня дали я качих

Не знам, Тази рокля с тези воани накрая, не ми е по вкуса.

# 146
  • Някъде там
Само десена на роклята на Алесандра харесвам.Тя е красива както винаги,но не и роклята.
Леле Стефани как го носи този корем. Участва в кръгла маса на тема "Недостиг и обучение на здравен персол".

Ето я роклята на Мете за който питаше.
Нова е, английска марка.

Страхотно е колието на Рания

# 147
Сакото на Рания отпред е добре, ама тия дупки не ги разбирам Simple Smile
На Алесандра и аз харесвам десена, роклята не.

Вчера е денят на дрехите, които стоят добре благодарение на хората, които ги носят. И на Мете червената влиза в техния отбор.

# 148
Имаме ли снимка на Рания в гръб със сакото? То може да е на марката, но да са го преработили за нея и да е като обикновено.

# 149
  • Някъде там
Имаме ли снимка на Рания в гръб със сакото? То може да е на марката, но да са го преработили за нея и да е като обикновено.
Дупките отстрани се виждат.
В гръб само отдалече, но се забелязва  и тази на гърба.

Летисия днес на работна среща с настоятелството на УНИЦЕФ.

Общи условия

Активация на акаунт