Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 843
  • 927
  •   1
Отговори
# 120
Ей, тази рокля е в супер цветове ако не друго Joy

Давиз, кой ги е носил тези боти вчера? Да не е Сара? Май само за нейните обувки не се сещам.

# 121
  • Някъде там
Ей, тази рокля е в супер цветове ако не друго Joy

Давиз, кой ги е носил тези боти вчера? Да не е Сара? Май само за нейните обувки не се сещам.
Мете. Пропуснала си, още вчера се възмутих.

# 122
Аха, да пропуснала съм я вчера в този тоалет Мете. Подметката им е ужасна наистина, иначе с друга щяха да ми харесат вероятно.

# 123
  • Разпиляна във въображението
Рания и Абдула днес

# 124
  • Някъде там
Абдула и Рания днес полагат основния камък за сградата "Крал Абдула II ибн Ал Хюсеин" на Центъра за ракови заболявания на Крал Хюсеин в Акаба, която ще предоставя медицински грижи за пациенти с рак от южните провинции. Браво, мечтата на любимката ми  Гхида ще се сбъдне

Страхотно изглежда Рания.

Гхида изнася реч.

# 125
  • София
Каза че иска семейство, не институция, че очаква извинение и че топката е в техния корт.

ПП Също така каза, че многократно се е опитвал да се разрешат нещата без да стават публично достояние и че е крайно време да се чуе неговата версия, а не трърденията на този и онзи сорс.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 14:05 от Lana

# 126
  • София
Любопитното е колко много хора почнаха да говорят от името на Андрю и Съсексови. То от тия няма никакво изявление, ама вече ги били изритали, па били унижени и т.н.

Мислите ли, че Чарз ще даде нещо на Андрю без да го е питал дали иска или не? А някой има ли информация дали сътветните чиновници не са говорили предварително със Съсексови? Нали разбирате, че Бъкингам не е длъжен да дава обяснения в тези случаи?

# 127
Като станат модерни, ще видиш как всички ще тръгнете с тях догодина 🤣

Малко клюкички за Пипа!
https://www.hellomagazine.com/royalty/20230302165690/pippa-middl … am-in-attendance/
Грозничка ми е, но като булка я харесвам.

# 128
  • Някъде там
Мете с червената рокля днес е страхотна. Много красиво изглежда и много и отива цвета на русата коса. Чудна е.

Много активно рекламира новите книги 😀.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:43 от Не се сърди, човече

# 129
# 130
Никога не съм виждала двете да се конкурират, само от Хари чух, че има подобно нещо.

# 131
Много е хубава Мете с червената рокля. Мисля, че не е нова, на някаква предколедна служба я гледах в края на миналата година. Ако не бъркам, де.

# 132
Много хубав цвят е роклята на Мете и в горната част ми харесва, надолу не мога да я видя добре. Ще чакам още снимки.

# 133
На мен ми харесва костюмът на Кейт, цветът е разкошен.
В лице обаче хич не е излязла добре, ако толкова я пазеха и излъскваха, щяха да публикуват други снимки.

# 134
  • На топло
Мириел още тогава когато го написа ти сложих линкове от няколко

Може ли линк, към този хвърчащ текст 🙄

Общи условия

Активация на акаунт