Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 839
  • 927
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мегън може да си вземе мебелите. Нали ги беше купувала с нейната кредитна карта.

# 106
Точно така, андрю явно ще усети съвсем силно липсата на майка си вече. Като не може да си позволи скъп замък, ще се мести в по-малък. Чарлз не е длъжен да плаща за неработещ роял, явно все пак си го къта, щом му поема охраната.

Да, мебелите не са част от ремонта и ако искат могат да си ги вземат.

# 107
  • София
Андрю не е в позиция да поставя условия. Където го пратят, там ще живее. Пък и на сам човек защо са му 20стаи? Може и в пет стаи да живее, не е болка за умиране.

# 108
Да, за андрю съм много любопитна да видя дали ще се премести изобщо Simple Smile той за разлика от племеника си не си поема разходите сам.

# 109
  • Някъде там
То в тази тема и многократно се твърдеше, че Андрей е много богат (той лично) не зетьовете и може да си плаща всичко сам да не го мислим, пък други са фактите. Това тук е писано, няма негово изявление или на "неофициалните" му говорители.
Интересно ми е за какво си пази милионите, като майка му му плащаше къщата и издръжката. Държавата плащаше охраната и то цели три години без да работи,сега пък брат му ? Супсидия също ще получава макар и намалена.
Къде са милионите на богатия Андрей и той с какво е по различен от другите членове на акс, че за него толкова компромиси ?
За тези 3 години парите за охрана ще бъдат ли възстановени ?

# 110
И аз мисля, че изненадан и унизен ще е Андрю. Той продължава да е зависим от парите и благоволението на доскоро майка си, сега - брат си. Съсекс отдавна драснаха надалеч. И все повече се вижда, че е имало защо.

Дано поне, ако Андрю и Сара станат наематели, да видим вътре как е! Скъпарския ремонт, дето разори данъкоплатците. Особено ми е любопитно онова злощастно йога студио! Че велики драми и големи сълзи бяха за него 😉

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:54 от птица

# 111
  • София
На мен много ми харесва. Типично английско провинциално местенце, в близост до всичко. Но аз си падам по такива имоти.

# 112
Какво значи бил "зависим" Андрю?! Всичко е собственост на английския монарх и той решава на кого колко да даде. Така е било винаги.

# 113
Норвежците докога са в ЮК знае ли се?

# 114
  • Някъде там
Мириел още тогава когато го написа ти сложих линкове от няколко места, че данъкоплатците я плащаха до началото на тази година,когато вече е частна и я плаща Чарлс.
Сега просто нямам възможност да сложа преведен линк, но статии и инфо има навсякъде.
Подробни статии има и в Гардиън и в Телеграф, но понеже Телеграф е платен са копирани по другите медии.
Три години се плаща от данъкоплатците, не от Елизабет.
Най-накрая е частна. Три години им отне да му я спрат.

# 115
Сетът на Мете:

Голяма сладурка е - цветна и усмихваща.

Дай боже всекиму такова изгнание като на Хари - с прекрасна жена, деца, заобиколен от обич и топлина, на хубав климат.

# 116
Ох, Мете Rolling Eyes Защо тая блуза с тая пола... Тази пола с каквато и да е едноцветна блуза щеше да е супер (за нея). Тази блуза с тъмно син (тесен) панталон, щеше да е супер... Но защо заедно!?! От чера се чудя кое не е наред, а ей сега като ги гледам по отделно, всяко само си е добре, но заедно - не е.

Някой беше писал, че е като елф, ами много ми е точно Blush Някаква ефирност излъчва без да е дребничка и с фина фигура. Ингрид е прекрасна, но защо не е взела тази норвежко руса коса Broken Heart

# 117
Както и предполагах на други снимки не е чак толкова зле Мете Joy
В цял ръст и от по-далечен ъгъл е добре, но в по-близък план полата не ми допада. Обаче ризата е страхотна.
А Мете е прекрасна така или иначе.

# 118
  • Някъде там
На мен ми е много симпатична и много я харесвам ама как да кажа че тоалета ми харесва, като не ми.
Ама по добре като модел с него отколото с онзи кошмарен вампир.
Както на София онзи ден така и на нея стои зле според мен.

За обувките и от вчера да не говоря.
То цвят то модел то чудо.
Ако Мери видя с такива много ще си помисля дали ще е от любимите ми роялки.🤣

# 119
На Мете комбинацията е ужасна. Кейт е прекрасна. На Мегън моделът на палтото е красив , но дотук.
Относно драмата с отнетата къща. Наемодателят (Короната) прави ремонт и дава  имота под наем.На   наемателите  (Мегън и Хари) не им харесва  и решават да направят ремонт по свой вкус. Обаче при напускането (сега) искат/надяват се да им върнат парите.
Никога и никъде  такова нещо няма. Че наемателя може да направи ремонт и за 100 милиона, а после да вика дайте си ми ги ....😄.  Няма как да стане.
Та затова ми е много чудно , че изобщо се обсъжда.

Общи условия

Активация на акаунт