Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 805
  • 927
  •   1
Отговори
# 90

Попадна ми това клипче в ИГ и не мога да спра да го гледам, прекрасни са, такава хармония и химия:
https://www.instagram.com/reel/CpQ33-jo1Gg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Мерси за клипчето Joy
Хахаха, Хари как се облизва пак, като котарак, когато говори за жена си. Разбирам го де, удари шестицата с тази великолепна жена Purple Heart

# 91
  • Някъде там
Лана то се е видяло, че клипче с невероятната походка на Меган няма да видим, но ето ти марката на панталона. За завиждане са успелите да я видят на клип.

https://veronicabeard.com/products/maera-extra-high-rise-skinny-2

# 92
Панталонът е от изкуствен материал. Някой назад се притесняваше да няма проблем със защитниците на животните, е, няма да има.

# 93
Свежарки!
Страхотен цвят е палтото на принцесата

# 94
  • София
Лана то се е видяло, че клипче с невероятната походка на Меган няма да видим, но ето ти марката на панталона. За завиждане са успелите да я видят на клип.

https://veronicabeard.com/products/maera-extra-high-rise-skinny-2
Жесток! Благодаря!

Добре и сега кой ще отиде в Роял Лодж-а, ако Андрю ще се мести във Фрогмор? Не ми се вижда обаче хич честно това - вкарал е пари в тази къща, ремонти, подръжка и накрая  - шут!

# 95
  • Някъде там
Честит да е Оскар. Става на 7 години.Много хубаво момченце

Една хубава новина. Маргрете е изписана от болницата. Възстановява се добре. Рехабилитацията ще продължи с месеци, Фредерик ще е регента докато тя се възстановява.
Маргрете благодари на екипа на държавната болница в която е опетирана за грижите.
https://www.instagram.com/p/CpR2-Thgp6E/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 96
Оскар какъв е сладур с липсващи зъбчета Heart
Той прилича повече на Даниел май.

# 97
  • София
Честит да е Оскар. Става на 7 години.Много хубаво момченце

Сладур, да е честит! Естел колко е голяма...височка расте.

Скрит текст:
quote author=Tinо link=topic=1529737.msg46087752#msg46087752 date=1677745060]
Андрю има богати зетьове, ако искаха, можеше те да му помагат с финансите на Лоджа вместо Чарлз за да не се налага местене.
Пък и миналата година щерките на Сара са и купили няколкомилионен имот в Лондон, може там да живеят. Няма да са бездомни
[/quote]
Само унижени Simple Smile

Е защо да им ги връщат? Те са искали скъп ремонт, който е платен не от тях първоначално, защото са били работещи. После се оттеглят и си плащат масрафа. Нищо не им се полага.
Не е точно така - къщата е ремонтирана, за да живеят в нея. Тя не е тяхна собственост, и както всички подобни имоти ремонтите са за сметка на короната, като собственик. Съсекс си бяха платили за обзавеждането. След това изплатиха и тези пари за ремонта+наем за известен период. Ако сега изобщо няма да го ползват и някой друг ще живее е редно да им се възстановят парите за първоначалния ремонт на сградата, която продължава да е собственост на короната.

# 98
Е, това, че почти не я ползват си е тяхно решение. Аз като наемам апартамент, си му плащам наема, нищо, че съм решила да живея в друг.
За Чарлз отдавна се знае, че ще внася промени, не знам защо сега има изненадани, съкрушени и унижени.

# 99
Е, това, че почти не я ползват си е тяхно решение. Аз като наемам апартамент, си му плащам наема, нищо, че съм решила да живея в друг.
За Чарлз отдавна се знае, че ще внася промени, не знам защо сега има изненадани, съкрушени и унижени.
Но когато прекратиш договора за наем, а си живяла там едва няколко месеца, ще ти платят скъпия ремонт, който си направила за своя сметка.

За унижените - Андрю трябва да вземе отношение чувства ли се така.

# 100
  • София
Но когато прекратиш договора за наем, ще ти платят скъпия ремонт, който си направила за своя сметка.

За унижените - Андрю трябва да вземе отношение чувства ли се така.
Или ще ти приспаднат от наема...
Не вярвам на херцозите Съсекс да им е до тия пари, щом изобщо ги платиха, а не бяха задължени.
Пък и Чарлс сега има големи разходи покрай коронацията, предполагам.

# 101
Аз това в темата го прочетох, че Андрю е унижен. Не съм чела негово изявление или на (неофициалния) му говорител. Дано вземе отношение по въпроса и дойде да ни уведоми.

# 102
Само, че не става дума да им връщат парите за наема, а за ремонта. Разликата е съществена.

# 103
И кое му е унизителното?
Щом не може да се справи сам, то ще се премести в по-скромен дом. Чарлз не е длъжен да изпълнява всяка прищявка на брат си и сина си.
Всеки се простира според чергата си, сигурно си го чувала, Лана.
Говорителят на Съсекс не споменава, че им е изтекъл наема и затова напускат 😉

# 104
  • София
Аз това в темата го прочетох, че Андрю е унижен. Не съм чела негово изявление или на (неофициалния) му говорител. Дано вземе отношение по въпроса и дойде да ни уведоми.
Аз го казах - на мен така ми изглежда, като унижение.
Не знаех, че трябва да си обяснявам всяка дума...

А говорителят на Андрю казва ли че не може да се справя? Не им следя отблизо говорителите, разчитам тук да се публукува инфото, ако може с директни връзки...

ПП Говорителят на Съсекс казва, че са помолени да освободят къщата - много различно от изгонени...ама какво са едни думи. Не прочетох те какво са отговорили на искането - дали и кога ще го напуснат? Въобще няма ли го някъде това изявление цялото, не тук изречение, там кимване?

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:42 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт