Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 803
  • 927
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Радика, благодаря! Напълни ми очите с красота. И, днес принцесата е разкошна в червено.

# 76
# 77
Струва ми се, че Испанският Крал Фелипе най не държи Летисия за ръка, а толкова много да ми харесват като двойка и съм убедена, че той си я обича и харесва много. Незнам защо се държат на разстояние на публични места!

# 78
Радика, страхотни включвания в темата! Винаги е удоволствие да прочета постовете ти!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 23:41 от Април

# 79
  • Някъде там
Алберт и Шарлийн откриват детска ясла.

Клип от последния ден на Мери и Фредерик в Индия. ❤️Поредната наслада за очите.
https://www.instagram.com/reel/CpQKK9RjCXR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Жасмин ето ги марките на Меган
Страхотно е палтото.

# 80
Много красива прическа на принцесата днес! Фризьорката и косата
 и са страхотни!
Според мен са много добра двойка с Уилям, тандем, нищо че не говорят за това пред такива като нас и не наблягат на интимността по време на работа. Но все пак има и малки отпускания, като тупването по дупето на Бафта, тогава и двамата бяха в определено личащо си добро настроение.
https://www.youtube.com/shorts/UN_xUNzU3GA

# 81
Зара имала същата шапка в синьо.

# 82
  • Down south
Зара имала същата шапка в синьо.

И на двете дами шапките стоят стилно и елегантно.
Носенето на шапки не е никак лесно, още повече, когато почти цял свят гледа.

ПП Радвам се на новата тема, предишната със заглавната снимка с татуировка, за мен, беше изключително НЕкралска и поради това, много дразнеща.

# 83
  • София
Сигурно повтарям "новината", но Х&М  трябва да освободят къщата в ОК, която е предложена на Андрю.

# 84
Мете е със странна рокля, която хем не ми харесва хем обаче има нещо симпатично в себе си Simple Smile дали романтичната кройка дали самата Мете не мога да реша Grinning
Но прическата й не ми харесва

Леле, на Меган палтото на снимка никога нямаше да ми направи впечатление. Страхотен усет за дрехи и стил има тази жена. Определено не е случайно, че служи за вдъхновение на други.

# 85
Сигурно повтарям "новината", но Х&М  трябва да освободят къщата в ОК, която е предложена на Андрю.
То па една къща! Yum Гледах снимки на нея. Нищо особено. Иначе правилно постъпва Крал Чарлз III...

# 86
  • София
Е, никога не е било подарък. Собственост на Короната е и предоставено за ползване. Редно е да не го ползват.

# 87
Мете Марит ми харесва на мен, с все странната рокля. Типичен скандинавски стил - минимализъм и еклектика едновременно. А косата и е винаги разкошна, коса на елф. Без да е красива, успява да излъчва нещо неземно.
Леле, на Меган палтото на снимка никога нямаше да ми направи впечатление. Страхотен усет за дрехи и стил има тази жена. Определено не е случайно, че служи за вдъхновение на други.
Да, почти винаги е много изчистена и стилна, няма грешка тази жена, няма цветченца, финтифлюшки или зле съчетани цветове.

# 88
Ами да, няма смисъл да стои празна къщата. Пък и щом за андрю е стъпка надолу. Има време, ще стане ясно.
Но наистина ще е интересно дали ще им върнат парите за ремонта.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 07:13 от Ули

# 89
Попадна ми това клипче в ИГ и не мога да спра да го гледам, прекрасни са, такава хармония и химия:
https://www.instagram.com/reel/CpQ33-jo1Gg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 16:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт