Звездни компромати - Март' 23

• 313 640
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 2 760
Славена Вътова рекламира пижамки на Гущерова с анкерпласт по себе си. Joy

Скрит текст:

# 2 761
Ами това
Скрит текст:
Не знам кой й прави рекламните снимки на Светлана, ама не става.
Но след снимката на вдигнатите й крака, и посланието - съвети за домашен уют, защо ли се учудвам

# 2 762
  • Down south
А така, Клотилд, да си жива и здрава! Много матр’л  са дали родните звезди за клюки…
За тати Мечо, чак невероятно изглежда добряк. Не знам за какво иде реч, но ако е някоя финансова измама кво да прави човека, то тая Каса Батникови, тяя чанти и Малдиви да не са без пари!
Не е за всеки да има жена МИС България, Русия, Чукотка, Марс и кой знае още кво🤪😅😅😅
Бай дъ уей аз нали бЕх Мис Бг Мама преди 10-на години бе?! ММ много тънко минава, ни каса, ни лоПстери ни- що! Тряя зимам пример от Тоци аз! Тя ще ми е пътеводна звезда… все на някой да е звезда и тя🤩🤩🤩🤩🤩😅🤪🤪
Тук, в забавната тема, Тотка е едно, в другата сериозната, съвсем различно.

Добре завърнала се!
Докато наваксаш, валят медали и кулинарни награди. Бест "готви" пици, а Ив почти проговори. На два езика.
За сега.

# 2 763
Галена е при Николаос.
Скелет, ходещ!

# 2 764
Декември гледах Бахаров  в Железния светилник. Игра добре.

# 2 765
Обичам хубави пижами и реших да разгледам сайта на Светлана. Объркана съм... Първо погледнах "Дамски пижами". Там има доста снимки, но на всяка една пише "изчерпан". После влязох в "Домашно облекло" - същата работа. Накрая видях, че има раздел "Налични продукти". Влязох и там, защото неналичните за какво ми е да ги гледам. В този раздел пишеше, че има 41 артикула. Оказа се карашик чорапи, нощнички, крънчита и сапуни. И няколко от всичките тези неща пак бяха с табела "изчерпан", макар и в раздела с наличните. Какво изобщо се продава в този магазин?

# 2 766
Симулира дейност. 😂

# 2 767
Да, рекламните снимки на Светлана навяват друга асоциация, цветя на земята, все едно е в памет на някой. Научих от сигурен източник, че къщата, в която са живяли, била на мъжа на Ивайла Бакалова, а те плащали наем. Но мъжът на Бакалова решил да продава къщата и те се изнесли в апартамент. По принцип Светлана и Християн са го позакъсали с парите, той пропилял всичко от баща си.

# 2 768
Алисия, ти ли си?Защо тяка се е обезобразила...На маймуна прилича
Галена е при Николаос.
Скелет, ходещ!

# 2 769
Вчера видях Алисия в ресторант. Толкова са мънички тези жени Светла, Мария, Алисия! Тя на дете прилича отзад. С голяма коса, твърде голяма за нея, отзад като крачка с коса изглежда. Отпред големи джуки, характерна нахакана фолк физиономия и малко по-тъмен тен, отколкото й отива. Добре изглеждаше като цяло, спортно облечена, но едно наострено гледа през цялото време, наметната с яке (Balenciaga, of course).

# 2 770
  • Бургас
Те всички на маймуни приличат

# 2 771
Пътувах с Алисия и приятелките ѝ на един полет до Варна. Всички бяха клононги, говореха само за процедури и естетични корекции. Тя беше по анцунг..аз така не ходя и до магазина. Нормална жена, леко сбръчкана, мъничка. Другите с нея бяха направо страшни..
Не знам как издържат на този фалшив живот.

# 2 772
Айде пак Бахаров в новините.

# 2 773
Галена как излъга за Преслава при Цитиридис

# 2 774
Галена как излъга за Преслава при Цитиридис
Какво е излъгала?

Общи условия

Активация на акаунт