Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 212
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 415
Добро утро, ама хич не е добро! Главата ме боли, носа ми е още запушен, но след малко ще тръгне реката! Изобщо зверски криво ми е и ще бъде една дълга и натоварена седмица! Искам емотиконата със стрелящото човече!

Заповядай,да видиш къФ човек съм.

# 2 416
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 бър,  но какво става с вас?
полицията прави ли нещо или "битият - бит..."
да не бъркам в рана, но ако ще стигате до дела е добре да видите има ли камери наоколо, да вземте записи...

# 2 417
Девочки, ще пускам аз кепенците. До два "музея" ще ходя.
  13 никаква я няма, като казахме музеи.

# 2 418
Наблюдавам ви аз 🤓 Ич не ми се отпускайтИ 😅

С боядисани два косъма съм, чакам чудото да стане и да се превърна в Джулия Робъртс..минимум. Ей ся, като се изкъпя глейти кво стаа..Красота, мхм. И съм си приготвил маска за лицето..серум взел, нова спирала за миглитИ., или остатъка от такива 🤣 И ако не стана красив...не знам, не знам..Като премина през тез самоназначени процедури, ще си отворя заслужена бириШка ☝️Че то ва сий пОлвин работен ден 😕

Вчера отидох ли час по- късно на работа? Отидох. И то съм самата увереност,  че си знам графика и съм акуратна отдсЕгде 🤣🤣 Толкова, че шефовете даже ми повярваха, докато не погледнахме графика 🧐

# 2 419
МистООО! Лъжечка такава! SmileyТук пече,слънце пече в 18.04 ч.

Тоя Бош от миналата година го рекнах,тя Мързелота май от тогава го гледа.Smile

Тринки,това е най голямата минавка,сторвала съм я цели два пъти.

# 2 420
Зеленият чай на Арден много го харесвам. Ренко, онлайн ли го намери на харна цена?

Въх, кво станА тук, рязко притъмня и задуха. Разхвърчаха се найлони, кашони, клони, прахоляци и прочее боклук. Маман не може да си отвори гаража. Излязох да помагам, спрях един младеж да държи другата врата, та я прибра де. Падна ми едно сандъче с теменужки от перваза, другите сколасах да ги сваля преди да ги издуха. Сега дъжд, блъска по прозорците. Даже гръмна два-три пъти. Ужаст.

# 2 421
Бърд,мятам.
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-green-tea-summer-eau-de-t … e-za-jeni-100-ml/
Друг от серията е още по-намален.Качествени са,не за пръв път поръчвам от тях.Идват от Чехия,за около седмица.

# 2 422
А масло предлагат ли всички тези места?

# 2 423
Масло предлагаха Кеффа, но в определен ден. Не помня кой. Може да им звъннеш, любезни са. Тъкмо и на мен ще кажеш 😋

# 2 424
Равдин в Тополово да.Носиха ми го на 18,50.Казвам така, защото когато днес отидох,цените,на които ми продадоха другите неща,бяха с по 0,5-1 лев надолу.

# 2 425
Поспах няколко часа аз, Халапеньо, който също го мъчи безсъние, ме прати в леглото и отсече-  работа и слънце, ще има и след нас, лягай си  и колкото свършиш, толкова! Недовършен само криви муцуната, ама ако му е много зор, не му забранявам да се вихри. Дано довечера да се спи, щот се чувствам като препикан фас.
Болничките да оздравяват! Казах!
Добринче, МАКАК да не си чувала Ваенга, сигурно я знаеш, но с моя екзотичен руски не вдяваш, че е тя. Ако пък наистина не я знаеш, да я разучеш немедлено Simple Smile На мен не ми излиза от ума и само си я припявам, вече и госпожа майка ми започва да ми заповядва да млъкна .

# 2 426
  • тук и там
Карамелчик, и аз не съм я чувала. Ще  я разуча и аз.
Готвя някакво пуешко филе, за гарнитура- ориз и броколи на пара..Ще слабеем уж..поне до петък.
Отивам да бъркам соса. Някакъв готов на кнор-четири сирене..Отиде им здравословното хранене заради соса..ама който иска да си слага, който иска без сос да яде..

# 2 427
Кой сложи всички продукти в хлебопекарната и забрави да натисне старта? Отново, за пореден път. Още чакаме хляба. Бухнал е идеално, залепил се е за капака. Ама вече сме озверели от глад. Особено МУ.

Ренко, поръчах, благодарско.

# 2 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Поспах няколко часа аз, Халапеньо, който също го мъчи безсъние, ме прати в леглото и отсече-  работа и слънце, ще има и след нас, лягай си  и колкото свършиш, толкова! Недовършен само криви муцуната, ама ако му е много зор, не му забранявам да се вихри. Дано довечера да се спи, щот се чувствам като препикан фас.
Болничките да оздравяват! Казах!
Добринче, МАКАК да не си чувала Ваенга, сигурно я знаеш, но с моя екзотичен руски не вдяваш, че е тя. Ако пък наистина не я знаеш, да я разучеш немедлено Simple Smile На мен не ми излиза от ума и само си я припявам, вече и госпожа майка ми започва да ми заповядва да млъкна .

контра и реконтра Wink

# 2 429
За протокола,20ч.тъмно е! Smiley
МистО!

Общи условия

Активация на акаунт