Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 212
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 445
Тц, тц, вярно, за воТката изобщо не се бях сетила, гледай какъв пропуск. Затова не ми вървеше диетата сигурно Joy
Дай да ти оправя копчетата - баш майстор съм, питай МУ Joy
Лаптопът ми не успя да издържи година, без да изчегъркам едно копче. Няма да казвам колко пари дадох за ново, чак от Хамерика дойде. Някакво ОКР имам с тия пусти копчета.

# 2 446
Малко на диагонал,ама защо от пиене на плодове,отидохте на ...грозде и неговите производни?

# 2 447
Защото нито една хубава история, ама наистина хубава, не е започнала с - веднъж изпих един плод... Кроти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 448
Търсим си оправдание да ги внедрим в диетата.

# 2 449
  • София
По мое скромно мнение Simple Smile

Втори ден – скорбяла (нишесте): Яде се само „необработена храна, която съдържа скорбяла“ – т.е. различни бобови и зърнени култури, картофи и т.н… може водка, уиски и всяко питие, произведено от зърнени и картофи с минимална обработка
Трети ден – въглехидрат: ден за „обработени зърнени храни и елда“. Могат да се консумират различни тестени продукти, включително сладкиши и пица. Сладоледа също е позволен… може бира. И тя е от зърнени, но е при простите въглехидрати заради маята.
Четвърти ден – витамини: ядат се само плодове, зеленчуци, сокове от тях, както и ядки. Не се разрешава комбинацията на различни плодове в едно хранене. - може вино
Първи ден – протеин (белтъчини): През този ден се приема само белтъчна храна като чисто месо, риба и морски дарове, млечни продукти, соеви продукти и яйца. Но не се позволява комбинирането на различни протеинови източници. - ден за изтрезняване, пие се айрян. Laughing

# 2 450
Артемис, помисли нещо там за четвъртия ден 🤣

# 2 451
Ако има на балкона представител на УЕФА, моля ви, прекратете този мач!!

# 2 452
Абе,хората имат някви весели истории с разни растения,ама в дъното на историята не стоеше ли магданоза и неговите ползи?! И ...нИ моА с ваЗ! SmileySmileySmiley

Бобе,28 е балкона.В момента.Дебелани разни,дебнат за диети.

# 2 453
Артемис, едвам ме нави Joy

По повод мача: БФС организира екскурзия за мача Унгария - България. Първите 11 записали се, ще имат удоволствието да започнат като титуляри.
Явно и екскурзиантите не стават, завалиите.

# 2 454
# 2 455
Кро, на правилното място са. С Карамела ще ви вкараме в пътя, ето и Артемис дава рамо. Резултът - какъвто, такъв, но поне ще им весело от диетичните питиета.

# 2 456
  • София
Артемис, помисли нещо там за четвъртия ден 🤣

Яйчен ликьор, бейлис, кумис....

От личен опит мога да кажа, че:
- най-ефикасната диета е с черен хайвер.
- най-приятната диета е с бяло вино и сухари. Simple Smile

# 2 457
Аз и диета в едно изречение,това няма кой да го произнесе! Тъкмо щях да ви покажа една снима от естествения ми дебел период,ама ..

# 2 458
  • София
Посмях се с вас. 😂 Благодаря!

Спомних си за диетата на една колежка , но тогава бяхме на по 24 г. Ядеше само сникерс и пиеше само кафе, вода и бира (питието съобразяваше с времето, по което го пие). 😄  Твърдеше, че отслабва. Аз не съм надничала в кантара й , та не знам вярно ли е.

След 10 години се запознах с една друга дама, която беше на диета от сникерс и твърдеше същото. Синът й, тогава около 6-годишен , ме попита:
- Ти знаеш ли мама колко беше дебела преди да започне да яде Сникерс? Еееей, толкова!
Детето се постара да демонстрира нагледно с  ръце, а аз се постарах да остана сериозна. 😂

# 2 459
Бобч, и Килешов потресен от мача...Аз не ги гледам отдавна националите,  че само нерви ми образуват. Бях с надежда да отиде таме и да ни отсрамва, но и той уби всичко деЦко в мен 🤣🤣

Пффф...ся, аз и диета е същото като с Кро, но виж, заради науката и така прилежно изнесените факти от Артемис, ще се жертвам. Даже съм почнала с проС въглехидрати 🤣🤣
Няя начин!

Да ви разпраямм.  За Маниту, тоз нескопосан бял бургашки лебеТ 🤣 Да вземе туй умното да излезе в статия, че Лидл я изгубили като клиент, щото като си отворила буркана с нещото дето купила и имало мухъл..И пускат тази шок и бон!а новина в служебния чат и почваме всички дружно да се заливаме от смях..защото пък, същото това Мани, работи у молЪ 🤣 в Йетел. И ката ден е при нас да зоби Лидлските банЦи и кроасани 😂😂 Че като ми се падна вчера на касата я запитах, дали поне е взела някой леФ, че да не ме е яд..А тя, самата невинност, рече, че била пуснала само снимка в Инста...пък видиш ли, пресата кво направила 😂  Ми, рекох, то близко до акъла, че като си знаеш"славата" трябва си наложи няква хигиена на снимките..Ся викам, ще те щракна аС, и ще пусна статия, че ката ден си при нас 🤣🤣 Не те е срам викам, ай ходи си със здраве 🙃

Общи условия

Активация на акаунт