Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 172
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 760
Темата е кошмарна. За съжаление е много вероятна.
Вероятна е оптимистично някак.
Това е реалността, уви.
Дори не ми се говори, че ако почна може и да не се усетя кога да спра.

# 2 761
Не съм изненадана и въпреки това ми е трудно да го осмисля. Кошмар е много меко казано.
Силно се съмнявам да се предприеме нещо, кой знае на колко високо ниво са замесените, кой е отворил големия чадър. Пълна кочина.

# 2 762
Шугърче, ами надяваме се да е " вероятно", щото сме нормални хора. Хора.
Иначе, със сигурност има нещо, то къде ли няма. Не остана читаво място в тази държава. Не остана...

# 2 763
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
До,рЕ, влез в темата Търговия със смърт..

почти успях да прочета.
стисна ме за гърлото. знаете за Тончо.
малко ги бият.

# 2 764
Представяте ли си колко много хора в момента си мислят с какво са били "лекувани" те или близките им? Съмнения, въпроси, гняв, страх.
Където и да бръкнеш, отвсякъде л@йна.

# 2 765
Аз вече я четох.

Добри, какво да знаем?

# 2 766
Шугърче, ами надяваме се да е " вероятно", щото сме нормални хора. Хора.
Иначе, със сигурност има нещо, то къде ли няма. Не остана читаво място в тази държава. Не остана...
Не че да оправдая някой, не е само нашата държава. От първо лице знам какво и как се случва, на уж читави места и болници...да не дава Господ да разбирате. Просто да сме здрави, докато сме живи. Моля.

# 2 767
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тончо е най-голямото внуче на брат ми.
вече две години се бори с  ОЛЛ.
в България не се получи, продължиха в чужбина.

# 2 768
Не, не е търговия със смърт. Хората замесени в тази схема трябва да бъдат съдени за масови предумишлени убийства. Това е съвременен вариант на Менгеле...

# 2 769
Представяте ли си колко много хора в момента си мислят с какво са били "лекувани" те или близките им? Съмнения, въпроси, гняв, страх.
Където и да бръкнеш, отвсякъде л@йна.
кошмар!
За това в неделя с бюлетинката. Щото тука си дращим и възмущаваме, като ни дойде до главата, става друго. Но другото друго няма да стане, ако в неделя идем за гъби.
Това нещо господина с каскета, неговия другар пилота, пръст няма да мръднат. И... Да сме здрави по Шугър, но е безнадеждно. Ще си чакаме на просия за лечение... Наистина е безнадеждно.

# 2 770
Тъй, тъй, ама нали знаеш - всички са маскари, нищо няма да се промени, права и задължения и подобни алабализми Head Band

# 2 771
  • Пловдив
Сиросче, дали с бюлетина или без се тая ... нищо няма да се промени, нито с гласуване става. Резултатите са ясни...от сега го знам.
Революция ни требе на нас, ама ни е страх Confused

# 2 772
То хубаво революция, ама кой да я направи? Та мнозинството от хората даже не отиват да гласуват. Пълна незаинтересованост и всеки повтаря "нищо няма да се промени". Ми няма.

Рязко ще завия, че наистина ми е болно.

МУ сега ми показва тонколони - в събота щели да му ги донесат. Поредните.
Имаме два чифта, едните ми стигат до кръста, другите ги човърка два месеца, сменя някакви неща, не е доволен, пак поръчва и сменя. Миналия ден уж ги направи, уж доволен. Сега други пак. Питам го ще изхвърли ли някои от старите. Отговаря ми "ти луда ли си?! те си свирят". Ми защо тогава още едни, джанъм?
Ооом.

# 2 773
Сиросче, дали с бюлетина или без се тая ... нищо няма да се промени, нито с гласуване става. Резултатите са ясни...от сега го знам.
Революция ни требе на нас, ама ни е страх Confused
Мисте, не трябва да мислим така пораженчески. Всички или голяма част сме недоволни, имаме право на глас, но мълчим. Ако ни пуснат един диктатор ще ревем, че нямаме право на избор, като имаме оставяме други да решават. Аз гласувам на всички шиб2ни избори, защото искам нещо по-различно, искам такива да гният където им се полага, и разбира се защото съм жена и някой е правил революция аз, ти и всички жени да имаме право да гласуваме. Отиди, ако идем всички може и да стане нещо, ние сме отговорни за нашата държава, град, улица и общност все пак.

# 2 774
Абе, мен от революция не мей страФ. Ама ако тръгна сама...ще вземат ме приберат едни специализирани служби 🤣🤣🤭

Щерката ми прати клипче, тайно направено с изпращането. Реват всички в глас, мойта най-много 🙂 Викам, чакай те развеселя. Като занапускам аз..ще вдигнат банкет не само наще у филиала, ами и целият персонал в Мола 🤣🤣🤣 Споко!

Общи условия

Активация на акаунт