Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 207
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Пловдив
Сиросче и на мен ми харесва панталона, поръчах го, ама няма да ми е ок си мисля Confused Май ще ме прави по-обемна, а не целя това...Направо да го отказвам си мисля...

# 2 476
Сирос, ми ей така, няма. Joy Има в Амазон, ама са по 30-ина евро. И сифони извън ваната нямат в старите къщи, та съвсем не знам как се оправят в банята без мопове.

# 2 477
Попи Flushed

Мисте, пробвай го. Тъкмо ще кажеш как е.

# 2 478
Мисте, да е жив и здрав татко ти!
Панталонът ми харесва, но не за мен. Нямам фигура за него Sad

Попи, кучо е голям красавец!
За липсата на сифони бях чувала, ама с липсата на мопове съвсем ме озадачи.

Хелън, благодаря, че питаш. Мърдам аз. Носът затлачен и запушен, главата приболява и се носи като шамандура, ушите са заглъхнали и пукат. Надявам се, че ти си по-добре. Мързелотка и тя.

Начи, фуча от рано зарана баш като баба ви Марта на изпроводяк. Будих се 100 пъти от вятъра и от тътрузещите се по цимент столове. По едно време ставах да търся капки за нос и не намерих, та съвсем се разфучах. Студено и хапещо, но да се отбележи, че има и слънце - не съм само лошава, пък Simple Smile

Направих си чай в първия попаднал ми съд, с дълга дръжка. Покрих го с една чиния да се запарва, обърнах се,  закачих стърчащата дръжка и обърнах съда. Чай навсякъде. И без това го недолюбвам, сега съвсем.

# 2 479
Добър! Който си е избрал днес, да се води по монтанското време - спря да духа, слънцето е аха-аха да напече, даже го виждам , леко хладно, ама такова едно ободряващо. С есенно яке съм, не баш зимно. И вратата на магазина ми е отворена.
    Една ябълка от съседния двор е паднала вчера, ММ вика,че днес ще я прай на подпалки.
  НЕМИСЕРАБОТИ.
 Попи, кучо е много готин,имаме същата немска овчарка - баба е вече, на 15 години. И едно магаре си гледаме вътре,на щерката на етажа -кане корсо.
   Давайте с диетата , особено соковете от грозде,ечемик и кво беше много ми допадат.
  Аз отчитам - 4 кила , най-после.Синковеца 9 , с прегрешения. Младост, кво да кажа.
    Мисте, да е жив и здрав татко ти!!!Да се радвате дълги години един на друг.
  Нашите на 08.04 правят 50 години брак , ще ни черпят на 15.04.

# 2 480
  • София
Момичета, благодаря че питате за Недовършений. Жив е, мърда и ме ядосва. Добре  е до степен да му е необходим бой, тиган и наместване на чакрите. Има си някаква трявма в кръста и си го боли, ама то си му е слабо място. Допълнително му изтръпват ръцете малко и го наболва рамото (от камшичения удар). Глава го боли и му се повдига (ама то може и от мен да е, че го нервирам  Smiling Imp). Даже е  в болничен, ти да видиш, няма да пропадне света без него.

У наше село прехвърчат едни ситни дребни снужинки, вънка вие вук и в колата показваше градус и пейсе.

Куч е страхотен! Broken Heart

Панталонът седи на закръглено дупе добре, но с коремче да не стане като Обеликс?

# 2 481
Времето вчера смени 4те годишни времена. Днес е слънце, но -2 градуса. Утешава ме това, че се събудих с кафе и кроасани на нощното шкафче и ще заредя добро настроение преди да ме завърти денят със задълженията.
Попи, къде е мястото на земята без мопове?
Помня когато една жена от темата-майка твърдеше, че в Холандия няма фурни, а в Германия няма стирки за под. Има, разбира се.
Бързо да се оправи мъжът ти, Бър!

# 2 482
Мöß,
Скрит текст:
Белгия.
Фурни си имам тъкмо две, но мопове по магазините за три месеца не намерих (освен амазонските, ама за три бани, три мопа за 100 евро няма да взема), та накрая си домъкнах и аз от БГ.

Марулета, твоите две ги знам от кучешката тема. Heart

# 2 483
  • тук и там
В Cora има Попи, сигурно и другаде, но ние живеехме близо и от там съм купувала , та без моп не съм оставала. Има и евтини(сравнително евтини за тук),  цени като в БГ няма наистина.
Горещо препоръчвам ей това
https://www.bol.com/be/fr/p/vileda-turbo-3in1-mop-met-zwenkkop-p … s9QQAvD_BwE 

Верно ,че 30 евро -но си струва . Има подобни в Бг ,май и тук съм виждала-но не са хубави. Едни нестабилни , не влиза добре стирката (имам в БГ , ама друга марка). Та конкретно от тази Веледа съм  много доволна.Ако се хаване на промоция , излиза по-евтино.

# 2 484
Кати учи корсото да пие от шише с биберон и да яде с детска лъжичка. Не е за тая тема, ама докато не видях с очите си , не вярвах как едно огромно куче съжителства в любов с бебе. 
   Сега с тия мопове - аз искам да си купя от тия зелените,дето ги рекламират, че обират прах, косми и прочие.Имат едни резервни мокри кърпи.

# 2 485
Кайсия, на Веледа съм голям фен, но на друг модел. Но не стават за попиване на пода след час къпане на пубер в баня без сифон. Joy

Ще видя в Cora.

За пореден път метрото ме заряза преди работа.

# 2 486
  • тук и там
Ако говориш за Суифър, Марулета -и такова имам и също съм много доволна. Кърпи (сухи, за косми и прах), купувам от Аксион. Има и мокри за него, но не са  ми удобни и не съм доволна от тях, но със сухите -идеална работа върши!
Препоръчвам
Скрит текст:

Попи, може и в Аксион да има -и със сигурност ще са по-евтини от другаде.
Сифони и ние нямаме никъде, ама сме с душ-кабини, та не пръска отвън.Иначе не се виждам ,ако бяха открити и без сифон..Но наистина-нямат сифони  в баните и тоалетните, и въобще другаде..
Имаме един в... гаража само..Rolling Eyes

# 2 487
Сифони нямате, мопове нямате. От ОИ-то клинчите значи Grinning

# 2 488
  • тук и там
Ние поне с обувки в къщи не ходим, местните щото и това правят..Grinning. Ей така -както са ходили навън, влизат и в къщи..Но както съм казвала-имат си обикновено жена, дето вместо тях да чисти..
Аз съм мързелива-за това ги карам моите да се събуват..

# 2 489
  • София
Здравейте!

Мисте, да е жив и здрав татко ти! Flowers Hibiscus

Повелителят на шишарките е много готин! Heart Eyes

Без сифон и без МОП ... не искам даже да си го представя. Съчувствам искрено и дълбоко!

Стига, де! Hushed Това с обувките вкъщи мислех, че е само по филмите. Те там кал и мръсотия по тротоарите нямат ли? Ама и да нямат, поне прахоляк има. А подовете им вкъщи чисти ли са? То трябва някой по цял ден да върви с парцала.

Общи условия

Активация на акаунт