Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 204
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 490
Сифони нямате, мопове нямате. От ОИ-то клинчите значи Grinning
Чиста къща = празен живот. Grinning

# 2 491
  • тук и там
Ами то ако всички ходят с обувки-няма много смисъл да си по цял ден с  парацала.В смисъл-ако един ходи по чорапи, ще се нацапа, ама ако всички са с обувки .. Само ако лягаш  и се къпеш си сваляш обувките. Естествено, не всички са така, има и такива дето си имат обувки за вкъщи. Примерно -едни маратонки за навън, и като се прибереш-слагаш други за в къщи.Повечето имат жена, която идва веднъж седмично да чисти, иначе така или иначе ги няма -сутрин излизат и вечер се прибират.Уикендите са някъде навън.Та не се задържат и много по къщите де..

# 2 492
Утро.

Мисте, пробвай го.

Кафепия.. Тук също е нагрочено. Чат- пат вятъра се опитва да се прави на пловдивския 🙂засега не му се получава.

Снощи, докато зяпах тези дето се правят на готвачи намацах на скицника малко маслени бои 😁 И щото знам Кро кво ще ме запита.. тва дет фЪрчи квой. Каквото го видиш, твай 😂🤣🤣
Скрит текст:

Щерката нещо ги отлагат за средата на април- отдъхнах си.. Ще набавям хаповете по- късно 🥴
Кафе..

# 2 493
Ние около нас кал нямаме, но си носим навика да се събуваме. Само че сме в къща насред голям двор и от всички стаи се влиза/излиза в градината непрекъснато, особено кучето, та няма как да е чисто като в апартамент и не става да ходим по бели чорапи. Отделно сме с едни малки плочици, които задържат мръсотия в безбройните фуги.

Кайсия, къде ме прати ти за мопове. Joy Ще трябва да измисля екскурзия някоя събота с почивка по средата. Ние около нас имаме един Делез, в който вече няма нищо и един Лидл.

# 2 494
  • тук и там
Щъркел?
Тринки, защо нямам талант като теб..Ей на-по цял ден щях да творя,щях да съм супер продуктивна..Ама то грам дарба нямам за нищо..Blush. Оф, депресирах се..Да взема да си направя още едно кафе, че е рано за алкохол..

# 2 495
Аве, Кайсийче 🙂
Питали някакъв— извинете, можете ли да свирите на пиано?
Той мъдро отговорил- не знам, не съм пробвал 😃😜
Така че...

# 2 496
  • София
13,портрети правиш ли?

# 2 497
Така си е, докато не пробваш не знаеш нищо!

Диетата със Сникърс ми се струва гадна. Ако има такава на пица и паста свиркайте 😜

Мисти, жив и здрав да е татко ти!
Панталона е супер, имам няколко такива, предимно в светли и ярки цветове и много се харесвам с тях, ама освен коремче и ханш си имам и бразилско дупе 😅

Имам проблем с едни сандалки. Малкият номер стои перфектно на крака, ама не мога да ходя с него , а големият хлопа 🤕

# 2 498
Ха, добро!
Мисте, да е жив и здрав татко ти! Hug
Мързелотке, на теб значи- още веднъж благодаря за филма.
Иначе от руските съм загледала "Почка"- готин е, а втори сезон е яко... не мога да намеря точната дума, нещо средно между руски реализъм, примесен с доза екстра психария и леко извратен хумор.
Четвъртият сезон на "Содержанки"... след първата серия с всяка следваща си задавам въпроса WTF??? С две думи- тотална простотия.
Така, толкова от филмовия критик в мен за днес. Simple Smile
На шега- на майтап, но близък семеен приятел преди години супер отслабна точно със Сникърс, кока кола и кафе. Ударни дози. Отдавах го на неговия изтрещингяз към онзи момент, но явно не е бил сам в лудостта си. Grinning
СвоТката при мен гласи, че сутринта се разминах с доста коли, които на капаците си имаха по педя сняг. Иначе- слънчево и около нулата към момента.
Артемис с прочита на 90- дневната направо ме зариби да я погледна с други очи. Grinning

И дрънна каничка вино.

Ох, това ме подсеща, как лятото често съм главно действащо лице в ситуация, в която си поръчвам бяло винце (защото другите около мен са спортуват други дисциплини) и редовно ме питат "С колко чаши?" Grinning Отначало леко се озадачавах, отговаряйки "Една". Blush

Хубав да е денят ви, аз опъвам постелката.

# 2 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мЪрул, някой ден ще покажа питбулята на големия син. маймуна съща.
а може и Лемура на дъщерята Wink ако разреши

# 2 500
Забравих!
Повелителят на шишарките е СРАХОТЕН!!! Heart
А Кане корсо колко харесвам!!! Heart Eyes
Става ли ясно, че някой ден, като се обзаведа с куче, ще е голямо. Sunglasses

# 2 501
Убивам за козунак в момента!
   Кайсия, за суифър, да.Мерси за инфото, полезно ми е от първа ръка.
 13, жестокарка си!!! Любима ми е тая картина - дете и куче!!!!!
   ДобрЕ, ще чакам!

# 2 502
  • тук и там
Мисти, да е жив и здрав баща ти! Още много години да е с вас!
Забравих, извини ме ...Загубих се в мопове, после Тринки пусна тази красота и съвсем се отнесох..
Аз ако ще вземам куче,ще е малко. Баща ми имаше един ротвайлер-още изтръпвам като се сетя..
Като малко беше супер сладур, след това си признавам-че ме беше страх от него..Но аз и не живеех с тях  тогава и радко се вясках, та уж ме познаваше -ама имах едно наум и неспокойна се чувствах с него..Едричък беше..
Аз съм имала хамстер, котка, после кралски пудел  и болонка..Котката и болонката най-ми бяха на сърце..

# 2 503
Мид, щерката, синЪт, миУтУ съм ги нафърлила и ги имам на пОлвин потртрет. Полвин, щото тряя им мацна боята..
Бобч, опитах с нейният недовършен.. ся дали щото искам да е перфектна приликата, дали щото дан съ изложа.. ем, отказах  се 🥴 Бобчита я прайвам ено към ено, съпружието ми бягаше.. та, рекох си, па няя развалям такова убаво фемили ся 🤣🤣 Вземе да я пита мъж и, кой тоз дето си с него 😯🤔🤭  Не съм се отказала, де.. Чакам муза..

Мисте, тати ти да е жив и здрав!

# 2 504
  • София
Да те моля да  ми направиш, сътвориш Павел.
Не бързам, и ако е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт