Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 207
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 430
Днес при нас слънце и дъжд+градушка се редуваха на 10 мин. Два пъти тичах да си прибирам прането, защото небето буквално ставаше кристално синьо, колкото да ме подлъже и след втория път се отказах, да го изкарвам. По едно време гледам ММ го практикува същия спорт Joy Накрая го оставихме в зимната градина, където така напече, че вече е сухо.

При нас е 19. Светло като ден. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 431
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
19:15 - тъмно като в ... рог. Wink
от два часа е тъмно.
още час и ще ми се доспи.
а филми имам да гледам.

# 2 432
Давайте тежката артилерия! Бях на родителска среща.... да продължавам ли?

# 2 433
Добриня Heart Семьон го обожавам и го следвам в социалките, гениален е . А дуетът им с Марина ми е топ! Joy
Аз одеве друго исках да питам, но се отплеснах. Почнах 90 дневната диета, ся, колко ще я завърша е друга бира, но, някой може ли да ме осветли. В плодовия ден, с какво мога да заместя плодовете, че не ги понасям. Само малко банан мога да хапна, другите са ми отврат. И диня ям, де, ама сега и да има някъде дини си представям, колко са гнусни. Затова се чудя, с какво да ги менкам тия гадости?

# 2 434
Карамелчик, изкушавам се да започна с теб.
Аз замествах със зеленчуци. Салата от домати и краставици, зелена салата, морковена салата. Даже и подправях, щото ми е слаб ангелът.

# 2 435
Карамело,колко пък да са гадни? Правиш смути и гълташ! Имаше един период дето умирах от глад,а не можех да ям,няма да казвам какво можеш да разбъркаш в нутри булета и да го изпиеш.Satisfied

# 2 436
Карамелчик, изкушавам се да започна с теб.
Аз замествах със зеленчуци. Салата от домати и краставици, зелена салата, морковена салата. Даже и подправях, щото ми е слаб ангелът.
От мен и печени тиквички 😂.Вървят задължително със салата,щот иначе ще Умра от глад 😂
Карамел,не я спазвах стриктно,но определено имаше резултат при мен.Водни дни не правех.Пък и винаги закусвах(кисело мляко и бисквитки).О,и пиех 🤣🤣🤣

# 2 437
А, и аз прескачах водните. И в плодов ден ядки. И да, от време на време пиех. Но, както ми казваше един приятел, виното се прави от грозде. Гроздето какво е - плод. Значи е точно за плодов ден Joy Пък после защо нямаше резултат и химнът ми беше "кило горе, кило доле" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 438
  • Пловдив
Кро, тъмно е, да Grin и ся е тъмно Wink кат в рог...  Ма одеве буря и дъжд, ураган направо 🥴

Кро и аз не ги обичам, ма ще тряя ям...поне по 1 на ден. На обяд въглехидрат и филийка лЕб, па и без него, а вечер протеин+салата. Никви щърволини, черен шоколад евент, ама до 16ч...и риба 2 пъти седмично 🧐 Ай, ай...
В12 мий критично ниско и още показатели, та инжекции тряя бода 🤪 ОМГ.

Уинд, толкоз лий зле?

# 2 439
Бърдо бе 😂
Аз ако подкарам 90 дневната, ще стана трижди по - кръгла.
Уинд, кво чакаш 🥃

# 2 440
Бърд,по-скоро си имала малко за сваляне.Аз щот бая се бях угоила,и посвалих.
А ся само гледам част от колегите,как нагъват сладки "боклуци",и точа лиги насреща им 😭.Все предлагат да ме черпят,и се чудят,що отказвам винаги.Обаче ако се отвърже ламята,и ще изпразня вендинг машината.И само си представям и смятам, колко захар и калории са погълнали.Аз тва ако го изям,ще започна да се търкалям.Пък някои от тях са слаби кат глисти беее 😭.Ей ся,има няколко кутии бонбони у дома,но нито една с черен шоколад.И аз ям ли ям за десерт,уж едно бонбонче,оп,станали две,чакай и малко ядки да мушна,ох,солено ми стана,ай още едно бонбонче...И се чудя после,що кантара спря да показва надолу 🙄.А още един рожденик чука на вратата,още една торта за изяждане ще ме чака 😭

# 2 441
А, малко. На исполинския ми ръст от има-няма 1.52-3-4, бях подминала 60 кг. Сега не смея да се претегля, но е обнадеждаващо, че дънките ми стават.
А тия глисти, направо не мога да ги гледам. Само хабят храната Joy
Миналата вечер една позната ме втрещи колко неща изяде - от своята си чиния, от на мъжа й чинията, от всички чинии опита (хич не обичам така) и накрая като приключи не беше доволна и си поръча пържени картофи. Дойде огромна порция, изяде си я като стой та гледай. И дрънна каничка вино. Всеки път е така, не е някакво изключение. И няма ни корем, ни нищо.

# 2 442
Ще проима, Бърд. Вярвай ми. И аз бях като нея, па сега ...

# 2 443
Благодаря ви, любими мои Heart Ще нагъвам салати в плодовите дни, а щом казвате, че може и да се пие, еххеее Joy
Бърдче, хайде с мен, де, тъкмо да се подкрепяме. Утре съм на въглехидрати, значи може и воТка, щото нали от жито я правят, значи е въглехидрат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Зачезват ми буквите "Х" и "Ч" на клавиатурата, голям натиск трябва да приложа, за да се появят и такива простотии пиша, ако недогледам. Вместо чакам, се получава "акам"  а без х-то не мога да напиша други хубави работи Joy
И към модовете, щото отдавна не са ме трили и ми е залипсвало  - 'баси тъпите емотки имате! Joy

# 2 444
Ама ти си го просиш,ей! Шило в торба не стои,нали?!
   Уинд,казвай за РС, да олекне! Аз бях на последната такава преди месец и КРАЙ!!!! Моят е от кротките , ама пак имаше за кво да се ядосвам.Ибсче съм казала , че само да завърши,с това е вече обозримо, така ще се напия,че ще си отвинтя главата.Фо амок ще се докарам,така ми е писнало от елитната ни гимназия.
    Аз си легнах .След работа ходих до бакалията на 13,за врат с кост,ама за днес свършил.И като ми прималя,всичко ми се разтрепера.Едвам се закарах до нас.Остайх си мъжете да приготвят вечеря ,душ и си легнах.Сега пък глава ме боли Момчетата ми гледат мач и малкия работи едновременно.Аз гледам д-р Пол,ветеринаря.
     Лека и мека!

Общи условия

Активация на акаунт