Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 134
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 790
Кайсия, хайде добре дошла на родна земя, ама бива ли сега да не кажеш как се придвижи от летището до хотела Simple Smile такси ли взе, колко ти излезе, давай отчет Simple Smile

# 2 791
  • София
Лек път, Кайсийке! Heart

Много куца сутрин, много.

# 2 792
  • Пловдив
Добро!

Ули, мерси за думите... така казано по-има смисъл Simple Smile
Другите не ме упреквайте...так ги виждам нещата аз. Черногледа съм и по принцип и зодиакално.

Кайсийка, нека приятните емоции от срещата вземат връх и не се ядосвай Wink

Айде на кафе...

# 2 793
  • тук и там
Такси взехме. Окей, направо от летището го повикаха, от представителството им там. 20 лева ни взе, хотела -приличен и чист.Отчет даден. Благодаря, другарки!

# 2 794
  • София
Уелкъм то дъ джангъл.

# 2 795
  • тук и там
Е, хайде сега.. Хапнах една мазна софийска баница. Аз доволен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 796
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е, хайде сега.. Хапнах една мазна софийска баница. Аз доволен. Stuck Out Tongue Winking Eye
А боза?

# 2 797
  • тук и там
А, не. Не съм фен, ама баничката беше екстра.

# 2 798
  • София
E така е лафа.
Днес никакво движение, за няма 15 мин. стигнахме.

# 2 799
  • Пловдив
И при нас веднага се усеща, че децата не са на училище...спокойно се пътува.

# 2 800
Ули, благодаря ти, че формулира в няколко изречения и моите мисли.
Мисте, не те упрекваме. И на мен ми е черногледо, и аз знам, че и този път няма да има никакъв резултат, даже вече ми е все едно кой с кого ще се коалира, просто само да приключи тази агония и да започне да се случва нещо. Важно е.
Кайсийна, ох, как те разбирам. И аз завиждам на софиянци заради изброените от теб причини. Но пък ме радва спокойствието на наше село, сравнено със софийската лудница.

В период на полуразпад съм, очаквам да стигна пълен.

# 2 801
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моето е на екскурзия в града, и сутринта, докато го оставях, настана адски купон пред училището, две тесни улици с коли, и една каравана реши, че точно в тоя момент трябва да мине и тя 😆
Аз бях по настрани, и се изнизах от парти-то.

# 2 802
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А, не. Не съм фен, ама баничката беше екстра.

разходете се до слатинския пазар и си купете истински мекици. пържат ги пред вас Simple Smile

къде  е тоя хотел "опера"? да не те пращам прекалено далеч?

# 2 803
В центъра, Добри, до операта. Бая разходка им предлагаш.

# 2 804
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с_воTката Wink да видите, че ви уважавам

Скрит текст:
3 март - карамелита -  слънчево Simple Smile Simple Smile Simple Smile
4 март - бобчи -  слънчево
6 март - родива - слънчево
7 март - сирос - слънце Simple Smile
8 март - тили, скай, sugarfree -  
- според кайсийката,сняг като за световно. при мен слънчево, при вас още не знам. значи може да го броим "преобладаващо, на места предимно" - както казваше Чолака навремето.
дописвам - тили каза "Навън мрачно, ръми, но приятно и свежо в същото време- идеално ми е, баш каквото обичам."
9 март - Кротик, флорен, ре, пантичката - при мен е sans changement или "сен сен жмо" на чист френски Wink
дописвам с Бър "девети го пишете прекрасен ден за прекрасна година. 17 максимални за София, с леки превалявания следобед. Да разхлади тамън." и пропускам депресивната прогноза. Wink само прогноза е. очаквайте изненади.
10 март - Донси + Нейо, Бърчето, anyyyone, Бюти -  кроти каза да ги пишем за слънчаци Simple Smile Simple Smile Simple Smile особено Нейо.
11 март - никой, но пак е слънчево. дъги и еднорози от Кроти, а за тили "снежна приказка. Цяла нощ е валяло, натрупало е, продължава да вали."
12 март - пак така. Simple Smile чакаме тринайсетака Simple Smile
мид, аз, мьос, 13 - 13 март
мьос каза: Времето тук днес е преобладаващо, с елементи на изненада. Има всички изгледи да се разгърне във всякакви посоки, да видим. Ще докладвам своевременно.
мид стърже лед от предното стъкло, аз изгорях от сутринта, а сега май се надига прашна буря.
с една дума, всичките сме сладури, но различни. Simple Smile и пак сладури.
след почасовите сводки за времето стигнахме до извода, че красотата е в разнообразието. Simple Smile
14 март - биполярната ни кайсийка -  оставям и двете дати, нека се чувства изобилието Simple Smile
"дъждовно тук,едно такова сиво и  минорно, без изгледи да спре скоро-  само за сън, Нетфликс или книжка в леглото. С други думи-времето напълно отговаря на меланхоличната ми натура."
с малко закъснение - 15 март - вятър и мъгла, тарталетка - тили каза "Сводка за времето- не зная валял ли е сняг през нощта (само дъжда чувах), ще вали ли днес, но в момента е слънчево, пролетно и небето е синьо- синьо, без нито едно облаче." за бърди - "За времето, тук се показва слънцето, ама хапе. Не знам Добри де ще ме преброи." как къде! при Убавините, еВстествено! тарти - "Днес май си бях избрала, уцелила съм, слънце и топло, с лек ветрец. "
няма да продължавам - имаме достатъчно доказателства, че сте истински жени - различни Wink
16 март - нямаме никой, НО
бър го обобщава добре - "Сводката за времето от южните квартали на София - студено, влажно и мързеливо. Само за под одеялото с книжка. Значи, на избралите тази дата на почивка ще им върви цяла година."
17 март - ваичка, деборана -
ваичка нещо си е изгубила розАвите очила "Днес е моят ден, суров, мразовит и студен, тамън като годината, която очаквам ... "
вятър и мъгла е всичко Wink "Ваичко, бъркаш нещо работата! При мен е слънце! Е тук там минава някой облак! Та хубава ще ти е годината!"
18 март - веселинката - бърди каза "Мрачно е навън, искам слънце." - имаш го душко, само ела насам.
и тарти така - "Тук е облачно и мрачно, мрън." видя ли, че има и плюсове. Wink на тили ще вярваме най-много Wink  "При мен е истински пролетно. Слънчево и топло- вече е 11 градуса, усеща се като толкова."
точка!
дописвам се - хич даже не е точка, докато веселинката не се изкаже. а тя рече и отсече "Аре, Райчо се показа целиО,небето-синьоооо....начЕ ще има и убави,и кофти моменти!
ДобрЕ,отчети мА на своТката,че ша съм бяла и добра!"
Амин!
19 март - уми зуми - слънчево с кюфтета Wink кекс от Кроти и питка от мос... няма да е гладна година, да знаете. Wink хич даже няма да споменавам мекиците.
20 март - хелленн - при нас е кротко, безветрено и с облачета. Simple Smile да очаквам дъжд ще е прекалено. Simple Smile значи пиша го слънчево, докато не се включите и вие. Simple Smile Simple Smile лично от хелленн - "Слънчево и топло цял ден. Иначе по другите направления положението е по Чехов: “Какъв чудесен ден,  човек не знае чай ли да пие, или да се обеси”."

21 март нямаме никой, но не мога да не отбележа кро с "Няма слънце! Освен мен,де,ама това е друга тема."
и на 22 март няма наши хора и по-добре. по кротик: "Вали.Едно такова пролетно,осем градусово.Сигурно чак на Ренковия петел не му се кукурига в туй смотано време." мхам! за същот време мистик - "На вън е прекрасно! така обичам такова време...леко ръмящо или леко прашоли /това ми е любимата дума за такъв вид валеж/, супер приятно за разходка...Чак не ми се влизаше. За това обиколих сградата. иде ми да тръгна и да не се върна".

sans changement или "сен сен жмо" на чист френски   Wink

24 март - е ден на ренко и прити  - не видях някой нещо да е писал за врeмето, значи ще гледаме моето.
слънце, слънце... 40 градуса около 2 часа... слънце... облаци...

и от България "Днес при нас е женско време - духа, пече слънце, събори ми простора, дъжд валя, после едновременно пече и валя, само пече и накрая се изваля. " Simple Smile Simple Smile чудесно време значи - за всекиго по нещо. Simple Smile

25 март - Благовещение. никой не го е избрал, но не пречи да е добър. нощес при нас валя, навън мирише на нашенска пролет и (все още) е прохладно и много приятно.
Layla• - Ми да,от кога се канех да пиша,че взимам 25-ти.
твой си е, момиче Simple Smile
26 март си е без избраник, но пък колко своТки има....
по ред на номерата
вятър и мъгла - естествено " За сво_тката - слънчево със силен вятър."
марулета - " При нас нощес гърмя,трещя Валя.Сега е слънце, подухва."
мос - "Женско време в Южна Германия - дъжд, вятър, студ, слънце, жега и пак отначало."
тарти - "Само да кажа на Добриня да впише в своТката, че днес тук беше ебаси горещилъка, мина 27 градуса."
тили - "СвоТката за петък- събота- неделя при мен е напоителна, ветровита, буреносна, понякога и с градушка.
Но пролетта дойде. И тази година."

27 март -  днес е специалния ден на марулета, бадрулбадура - ще дописвам след кафето. Simple Smile
от дежурния ни метеоролог -  вятър и мъгла: "За сво_тката - днешните мацки отрано са се ухилили, грее, топло, ама малко вее."
по марулкино време иде и още една своТка "Времето е като менопауза - облачно и хладно, сега напече и топло. Усещам , че и тая година ще ми е биполярна."

28 март - ден на бърди -  по тоя повод, още от ранна сутрин кротик наш докладва "Мокро,мрачно и смотано най вече светло е вече."
попи и кучето ѝ (не го е показвала, отчитам го като пропуск) - "При нас е -1, усеща се като -4. Тъмно като в рог, дори кучето не ще да става за разходка и гледа невярващо дали не сме се побъркали, да ставаме толкова рано."
и пожелание от хелен имаме "Пожелавам да не ни отдуха днес!"
кой си го познава? Simple Smile "У наше село прехвърчат едни ситни дребни снижинки, вънка вие вук и в колата показваше градус и пейсе."

29 март е почивен ден Wink  своТка - от 31 градуса някъде, до сняг при кроти. шарена работа.

30 март - втори тур за кайсийката -
мистик - "Днес вЕтър няма, ама си е бахър.
марулка докладва - при нас е мрачно и ладовина - като снаха към свекърва
и кайсийката - При нас ще е женско време-от всичко по малко. Малко вятър, малко дъжд, от едната страна синьо небе, от другата -сиви облаци идват, явно ще вали..Иначе топло за тука, 13 градуса.

31 март - последен ден, последно мързелче
при мен е без изменение. чакам да видя как е при вас. Simple Smile
тили ни е първа метеороложка Wink "СвоТката при мен е дъжд и вятър. Иначе е топло. И много красиво. Отвътре."

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 11:10 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт