Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 133
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Sofia
Преференциалният вот е чудесна причина да гласувате, ако се колебаете. С много неща не съм съгласна с партията, за която ще гласувам, обаче винаги преференцията ме е мотивирала и сега ще е така. Отделно, че вярвам в демократичното, парламентарно управление, а не едноличното, маскирано като демократично.
Ай, малко петъчни "мъдрости" и от мен. Пия кафе и отиваме с бъдещата тийнка НА мол.
Няма да се оплаквам, щастлива съм.

# 2 806
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В центъра, Добри, до операта. Бая разходка им предлагаш.

изложих се.
там знам само "Арена ди Сердика"

# 2 807
7 години от живота си съм изкарала в столицата ни и ми липсва най-много есента в София Purple Heart

На хотели не отсядам, когато се прибирам , избирам си апартаменти под наем и си представям, че съм се върнала и отново живея там. Липсва ми големият град, но не бих желала да се събуждам и сутрин да не виждам морето.

За гласуването съм като Мисти и Бър! Обезверена, отегчена и отчаяна! Даже и дечко на Сири трудно ще ме убеди. Само ако имах лъч надежда...

# 2 808
Сисуне, той много харесва руси дами. Ще го пратя, да те нацелува и нямаш мърдане.

# 2 809
Сири, и аз много обичам гушливи деца Heart Eyes

# 2 810
  • France
Добър ви утър
За изборите виждам, че си хортувате. Този път и аз съм обезверена. Но отивам, пък каквото ще да става.
ММ ще живее, днес мрънка по-малко. Дано днес времето е по-харно. Да направя една голяма разходка. Че нещо ми е много чоглаво в главата. Чета, че колегите от бранша са се вдигнали на манифестация... с едно 10-15-20 години закъснение.

# 2 811
  • София
Здравейте!

При мен е циркова арена:

Рано сутринта имах кратко излизане от къщи и заседнах в асансьора. Издразних се, не се уплаших. Асансьорът ме разходи нагоре-надолу, спирайки между етажите. И преди го е правил, просто изчаках да му мине.

Пантата се излюпи след повече от 13 часа сън. Бах го и вируса! Сега блокът кънти от сутрешното откашляне.

Котката се задява с някакво пернато, кацнало на балкона. Стъклото е между тях и пернатата гад осъзнава безсилието на котката. Дразни я умишлено. 😄

Сиросче, да го нагушкаш и от мен ! ❤️ Той май и на предишните избори беше активен избирател. Браво на момчето!

Има ли опция "не гласувам за никого от кандидатите"? Ако няма, да знам да не ходя изобщо.

Кайсийке, добре си дошла на родна земя! Да си изкараш приятно и зареждащо!

# 2 812
  • France
О, аз винаги знам за кого да гласувам. Май само на един балотаж за президент си го спестих. На първи тур бях с 8 месечен корем и слава Богу ми позволиха да прередя опашката. Но пост фактум съжалих.
Сири, нагушкай Дечкин и от мен.

# 2 813
Утро.
Ще гласувам, че то друго какво остана. Ще се радвам да расте поколение, което се противи на всяка хрумка от местонахождащите се в Парламента,.на всяка несправедливост която видят..Франция, Гърция..такива трябва да бъдем, нерримирими.. Трябва да се изкорени туй дет се е вкопало навсякъде около нас. Ще гласувам, защото къде пряко, къде непряко и аз/ ние сме виновни затова щото да сме такъв разграбен двор, а не държава. Как да покажем на децата си непримиримост, ако ще седим на дивана и цъкаме само..Има си демократичен начин..ако трябва ще се стигне и до не толкова демократичен..все пак всяко търпило си има край. Освен бял мерцедес, от моята младост 😁, помня и един бял автобус..та..
Кафе, баня..и ще го мисля..

# 2 814
  • France
... Но пост фактум съжалих...
Че не гласувах и на втори. Все щях да подкрепя по-малкото зло.
Докато си кафепия във вашата компания, Слав се изака в центъра на хола. Мразя го този период Tired Face

# 2 815
ДУ!
СвоТката при мен е дъжд и вятър. Иначе е топло. И много красиво. Отвътре.
Утре, малко след като кацна, отЮам на фризьор, маникюр, педикюр, козметик... Тунинг сиреч. Grinning А там, близо до салона, има Софийска баница. Няма да казвам, как визуализирам баницата с праз вече. И боза, малка. Рядко пия, 2- 3 пъти в годината, но сега ми се е допила.
Привечер, живи- здрави нагласена и пременена Grinning ще пия вино с мили дружки. Heart Eyes

Чака ме събиране на багаж. Трудно ми е да отпочна, после супер бързо съм готова, то си е отрабетен механизъм. Simple Smile Сефте на синчето багажът (единствен) е готов вече, но това, защото ще излиза довечера с приятели и имаше поставено условие да си е подготвил всичко от предния ден.

Да се оправя Пандето! Hug

# 2 816
Аз за такива работи съм безчувствена. Гушках и успокоявах, ама заради една ваксина не ми се свиваше сърцето. Виж колко безсънни нощи съм имала, защото си мисля че детето ми е било непопулярно и без приятели! А то не е така, просто маймуната си слага граници и не се сближава с всеки. Скорпион. Сега си е чудна, приятелки, гадже, познати за лаф.
Бър, все едно описваш моята Скорпионка. Този ноември ѝ предстои навършване на "абсолютно" пълнолетие. Не по нашето законодателство.

Горе долу си стъпих здраво на краката. Още се боря с вятърни мелници. Чакам на опашката пред ЛЛ.

# 2 817
  • sf
Отивам да избутам и днешния работен ден , днес вече трябва да кажат процента увеличение, ама нямам добри очаквания.
Младежът, който намериха днес удавен след доста време издирване , е познат на сина ми и той е много разстроен. 🙄
Нещо ми е ревливо, ама това е от пмс-то.

# 2 818
Донси,ако не е много неудобно да отговориш,колко пъти от началото на ковид вълната има увеличение на заплатите при вас?При нас януари беше мисля за втори път.Варира между 10 и 20%.
Очаквам в най-скоро време нещо да се случи.Служебно.Едното го знаем,а другото го предчувствам.Дано настанат по-добри времена.Защото по-старите работници сме вече обезверени,никой за нищо вече не иска да се бори,масово са да избутат-ден да мине,друг да дойде.А на който много му писне-хваща пътя,и намира друг да му замаже очите в началото.Много се дразня на промените,които са настъпили в персонала.Заела съм се да ги връщам в правия път.Щото съм една от малкото, която мрънка и изисква където трябва,и по-важното,че не ме е страх да го направя.Вчера беше последен работен ден на поредния мързеливец.И щото споменах,че не ми пука,му пожелах,на новото място да не е толкова мързелив 😤

# 2 819
  • Пловдив
Ренко, май масово е така...както споменах и при нас е мега зле. Днес напусна още едно момиче. Обаче новото ръководство му е се тая и май това им беше целта...Който устиска. Не се прави така, обаче явно на шефа му е се тая...Ще поживеем-ще видим Confused Всеки нов, който доведат е с по-високи изисквания, които му се удовлетворяват. Старите сме персона нон грата /така ли се пише?/...се тая, де...
Хубу щеше да е да има такъв кадър кат теб и при нас...

Общи условия

Активация на акаунт