Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна!

• 92 127
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 820
Вчера казах и на началника на производството -Знаеш много добре,колко съм досадна.И докато не видя някакви промени,няма да спра!А той ме знае, защото преди близо 18 години беше първият ми началник.Но е голям бачкатор, упорит и всеотдаен,и много се издигна във фирмата.И от тогава си имаме приказка,и ме познава много добре.И прекият ми ръководител няколко пъти ми повтори,че в мен им е надеждата.Сега ако ви кажа,за какви глупости се боря, някои може да се изсмеете.Но за мен и колегите ми са важни.Нека ги уредят,а аз междувременно обмислям стратегия за по-големи и важни такива.

# 2 821
Ренко, май масово е така...както споменах и при нас е мега зле. Днес напусна още едно момиче. Обаче новото ръководство му е се тая и май това им беше целта...Който устиска. Не се прави така, обаче явно на шефа му е се тая...Ще поживеем-ще видим Confused Всеки нов, който доведат е с по-високи изисквания, които му се удовлетворяват. Старите сме персона нон грата /така ли се пише?/...се тая, де...
Хубу щеше да е да има такъв кадър кат теб и при нас...
Това е класика. Имах колеги с 14-15г стаж във фирмата, никакви желания не им се уважаваха. Казваха им- никой не е на сила тук, такива са условията. И това става дума за хора с деца и са имали нещо предвид децата. Аз като бях в майчинство дойдоха две украинки за обща работа, всички претенции им уважиха. На моето място взеха едно момиче, чието гадже било от не знам къде, целият й график съобразиха с него. Ей заради това не се върнах, от към пари бях повече от доволна, заплатата ми се увеличаваше два пъти годишно, бонуси имахме постоянно.
Панде, и при вас ли е вирус със суха кашлица и сопол? Второ лекарство за носа почнах от вчера, не знам дали и кога ще подейства🤦

# 2 822
Добър ден, другарки! Обожавам баница с боза,или айран, но си позволявам два пъти в годината.
  Времето е топло, леко духливо, леко облачно, приятно.  Бях почивка днес до обед, ходих с унукинята в парка , и с майка ѝ. Те се прибраха, баба мина през една книжарница да купи книжка на детето и хоп - на работа.
    Аз ще гласувам, винаги гласуваме с щерката. ММ - никога, ама после мрънка.Обаче ние го пресичаме,че няма право да мрънка, щом не си замъкне д-то до урната.  Синът направи 18 миналото лято, вече веднъж гласува.Сега пак ще, той има много твърда позиция за кого и защо.Облъчва ме и мен, аз се правя, че за друг , за да му слушам речите и аргументите.
   И аз мисля,че всите са маскари, имам  познат депутатин, знам.Но също така мисля,че от някъде ще трява да се почне.А с негласуване не става.
   Преференциите за моите хора в нашия град не ми Аресват, а ми се щеше да пусна глас за конкретен човек. Сори,че не мога да гласувам за една заралийка.
   И те така!
   Търти,много мило за изпращането на щерката, хубаво е да се разделиш с хубаво с колегите.
   В нашата фирма шефът , демек ММ , вдига два пъти през ковид заплатите, без моята. Дава коледни и великденски, без на мен.
   Аз много искам да сменя работата, но на 50 и без кой знае какво сиви, къде??? Децата викат, че при тях ще ме вземат, само да опресня АЕ, и съм се зачудила дали да не изкарам едни летни курсове В2 и да се пробвам.
    Работи ми се нещо по-интензивно и напрегнато, писнА ми да кибича в тоя магазин и едни и същи  физиономии и лафове.
   Вчера яко ме вбеси една съседка, с дете със скарлатина, пък ми държи сметка що прибирам Кати, и вечно ни е заключена портата.
Ай, сиктир, да не ми се разхожда по нервите ,щото.....ако искам и синджир шси сложа, заради такива тъпи навлеци като нея.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 15:06 от марулета

# 2 823
Здравейте, банда! Отчитам се и тази седмица Simple Smile
Говорите си за колеги ... Болна теме ми е. Малка фирма сме, но от 3 месеца имаме ново попълнение. Бях оптимист в началото и се надявах, че като е млад, ще е и ентусиаст.
Както има един лаф за малкото прасе - не му се радвай предварително, че не знаеш каква свиня ще стане, та и с него така. Оказа се долнопробен интригант, който идва на работа, за да получи отпуск и да яде... Сутрин идва с 15-20 минути закъснение, след което закусва стабилно на бюрото. Един час след това измлясква банан, за да оцелее до 12,30, когато отива на обяд. Връща се с някакви бисквити/солети/соленки. И започва да ги хръца след обед, за да оживее до вечеря....
Но пък е "човек" на позната на шефа и той от кумова срама не го маха. Ми да си го отглежда! Аз съм го задраскала от хората и съм го сложила в графа "мебелировка по необходимост" и го игнорирам. Лошото е, че пълзи по нервите на колегите, ама аз вече не се обаждам.

Избори не пропускам. Може да не мога да вдигна революция, но имам право на глас.
Въпреки, че ми е ясно, че не е важно за кого ще гласувам, а кой ще брои бюлетините.
Айде да ни е хаирлия новият месец от утре!

# 2 824
  • София
И аз мисля,че всите са маскари, имам близък депутатин, знам.Но също така мисля,че от някъде ще трява да се почне.А с негласуване не става.

Здравейте, моля ви, гласувайте. Трябва да се започне с изриването на боклука. Аз мога да простя някоя и друга кражбица (знам, че не е правилно, но "човещинка"), но те прекрачиха всички граници.

Както има един лаф за малкото прасе - не му се радвай предварително, че не знаеш каква свиня ще стане

А продължението е, че и от най-голямата и противна свиня излиза добро парче шунка. Simple Smile

# 2 825
Ренко, май масово е така...както споменах и при нас е мега зле. Днес напусна още едно момиче. Обаче новото ръководство му е се тая и май това им беше целта...Който устиска. Не се прави така, обаче явно на шефа му е се тая...Ще поживеем-ще видим Confused Всеки нов, който доведат е с по-високи изисквания, които му се удовлетворяват. Старите сме персона нон грата /така ли се пише?/...се тая, де...

# 2 826
  • Пловдив
????????????????????????????????

# 2 827
Мисте, грешка е сигурно

# 2 828
Не се е усетила жената, когато те е цитирала.
Не мога да се свържа с ММ от няколко часа.Ще ми се пукне сърцето. Sad

# 2 829
  • Пловдив
Уми, спокойно, де...сигурно има основателна причина.

# 2 830
Оффф, свързах се с негов колега.Всичко е наред, но аз се бях притеснила, че не вдига цяла сутрин.

# 2 831
  • София
Уми, точно щях да ти пиша да не се самонавиваш. Радвам се, че е ОК.

Бобчи, милото Зори! 🤗 Да минава вече! 🍀

Друг вирус е при Пантата. Влажна кашлица и огромни сливици. Това с носът при нея е синузит. Още от след февруарския вирус го мъкне с малки прекъсвания. Страх ме е да не хронифицира. Февруари даже АБ пи заради него. Сега уж не е толкова зле според доктора и изписа Коларгрол този път + сироп . Отделно лекарства за кашлицата и се мъкна с с една кутия лекарства из стаите по цял ден. 

Сега влезнах в стаята й да оставя изпраните дрехи. Не ме усети, че влизам и успях за кратко да зърна рисунката й преди да я скрие. Много ревностно си пази творенията напоследък, а задобрява в техниката и не знам защо я е срам да ги показва. Добре й се получават.

# 2 832
Ахой, привет!!!
СвоТката времевА - сабахлян мрачно и облачно, ся пече, та знае ли се и небенцето се е синнало...

Ши ходя при свеки за армагани от Одрин и се надявам и малко кутийки да намажа...

# 2 833
  • Euskal Herria
Изпращаме март с 16 градуса, облачно и ветровито. Снощи едва вървях, имах чувството, че ще ме отвее някъде.

# 2 834
Преди малко пред мен имаше шоколад с лешници. Цял, аз си го отворих.
Минало свършено време.

Общи условия

Активация на акаунт