Искам да кажа... (204) през Март 2023

• 44 975
  • 894
  •   1
Отговори
# 825
Аз съм преживявала сигнал за "стрелци в сградата". Няма да ви казвам какъв кошмар е. Как бягат хора и всеки гледа да се скрие. Как се местят мебели. Колежка чак беше се обадила на мъжа си, полицай ....оказа се глич в системата ( в САЩ за такова нещо веднага се вкл тел, ГСМ и всичко възможно)

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 15:01 от Titina

# 826
  • гр.София
Привет!
Благодаря за палците 🤗
Всичко е наред, обаче много неприятно изследване, смачкаха ми кайсиките 😁
Титина, какво е глич?
Родива, страхотна кола, с кеф да си я карате 🤗

# 827
Грешка в системата - мисля, че думата е сленг.
В такъв случай може да стане много лошо, защото при нас всеки е с оръжие

# 828
  • при моите деца .....
Привет!
Родива, честита кола! Прекрасни места да посетите с нея!
Марти и Митето ходиха на кино - на Аватар,  а аз на танци....
Обичам танците....
Разтоварват съзнанието ми от стрес и грижи....
Наздраве!

# 829
  • Бургас
Аз бях на театър, но нещо съм разочарована този път от постановката. Все познати актьори, но куцаше сюжетът.
Сега ще доработвам и ще лягам, че рано рано съм си уговорила среща с госпожата по история.

# 830
  • София
родива, страхотна кола, със здраве и безаварийно!
ети, твоята е по-голяма, а моята дъщеря се "носи" с едни къси блузки, почти на 13 г. По три пъти си гълтам граматиката и премълчавам, на четвъртия избухвам ужасно ииии няма никаква полза. Да са ни живи и здрави!

# 831
  • при моите деца .....
Момичета, само някакви 3-4 години потърпете....
Вече Марти (на 19 год) е 90% от времето разумна...
Настройвам се за предпубертет и пубертет при Митето.... Но имам 2-3 години.... Момчетата вървят назад....

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 06:16 от * Боби *

# 832
  • Бургас
...  а аз на танци....
Обичам танците....
Разтоварват съзнанието ми от стрес и грижи....
😔😢Как само ми липсват народните танци ...

# 833
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Седя с второто кафе....
Само още 2 работни дни и е уикендът.
Хубав ден!

# 834
  • На брега на реката
Добро утро!

Аз пък чакам с още по-голямо нетърпение, защото съм на кръщене и после на почивка!  Така да ми е писнало, че всеки ден почивка го приемам, като дар Божи!

Роди, чудесно е возилото! Със здраве да си я ползвате и все на хубави места да ви вози!

Това със заплахите е ужасно! Ума ми не го побира! Не искам да го мисля, защото нито мога да помогна, нито имам решение, само се моля да не се случва!

Къде изчезнха Фонсчето, Рир, Рай? Дано са добре!
Ени също се разписва рядко, а пък Лилс още по-рядко?!

Хубав ден, момичета!

# 835
Добро утро и от мен. Два дни ще съм на изпити, така, че моля стиснете по едно палче.

# 836
Добро утро и от мен.

# 837
Добро утро!

Вчера нямах време да се разпиша, че ходихме до София на контролен преглед след операцията. Всичко е точно. Времето беше гадно за разходки, та обикаляхме мебелни магазини. Аз бях доволна де. После хапнахме и се прибрахме.
Идваха ни майстори вчера, защото трябва да правим мазилка на къщата и огромния ни навес има нужда от основен ремонт, защото ще се събори. Мазилка май ще направим, но навесът ще кара на молитви. Такава прогнозна цифра ми дадоха, и то за половината, че по добре да го съборя и да си посадя трева...

Днес ще ми е зор ден на работа.

Хубав да е вашият!

# 838
  • на Мелмак
Добро утро!

Тит, шило в дупето имаш Grinning
Какво учи, та и изпити ще имаш?

Боби, рано ти е за предпубертет, моя малкия е на 14 и нищо не се обажда още Wink
Али, като слушам от познати за цени за ремонти ми настръхва косъма.

На маникюр съм, после до Банско и после пак в София. Утре на работа.

# 839
Ето, "Консултант по превоз на опасни товари". Като започнете да пренасяте, търгувате с химии, оръжия, радиоактивни вещества, ми звънни да ти организирам дейността. Пусто, ама ми е интересно. Сега вися в едно кафене, пържа се на огъня на собствените си мисли и чакам да отворят министерство на транспорта.

Общи условия

Активация на акаунт