Искам да кажа... (204) през Март 2023

• 45 001
  • 894
  •   1
Отговори
# 810
  • Germany
Добро утро!
Пак станах късно и закъснявам за курс. Децата са от 3ти час и всички си спахме сладко, сладко до преди малко Simple Smile
Поръчахме вчера гардеробите в Икея. Мъжа ми го заболя сърцето при плащането... Сега стискайте палци майстора за паркета да е на линия в понеделник, че иначе много ще ни обърка плановете.
Бубе, честито да е внучето!
Деси, стискам!
Родива, екстра изглежда колата!
Хубав ден на всички!

# 811
  • югозапад, под "Марков камък"
Родива, безаварийно!
От същия отбор сме Wink
Ети, аз още не мога да се примиря с "подходящото" за температурите облекло на щерката и точно рази сутрин я върнах да се облече. Ако ще да се сърди!
Бубе, честито да е малкото човече!

# 812
  • София
Моята баба и тя навремето ме връщаше ако съм без потник отдолу. Simple Smile
Нашите нови майстори не смея да се похваля аз. Преправят цялото ВИК на старите. Смятайте колко са били кадърни. Та къртене на гипсокартона наново...Дано да потръгва работата вече и да напредваме. Hands Pray

# 813
  • на Мелмак
Колата е чудна! Simple Smile
Бубе, честито ви Hug
Аз в половината си почивен ден направих кекс на ММ, пица на малкия, цигара бюрек на гологъзката. Сега ММ ме врънка да ходя с него по негова си работа. И после на работа. Grinning
Пералня, съдомиялна не ги броя. Дрехи имам за оправяне. Бръмммм Yum

# 814
Родива, честита придобивка, много хубава и интересен цвят!
Дълго да ви служи.

Ети, за всички отделно ли готвиш, евала за ентусиазма Joy

# 815
Честито возило Роди, на хубави места да ви води.
След 2 ремонта за последните 2 години се принудихме софийски майстори да водим във Варна. Някой неща в София сме си ги платили двойно, но за това е виновен ММ, щото е мека Мария и не може да гони майстори. Докато не се появя аз....

# 816
Честита кола, Родива.
Ети, впечатли ме, признавам си. Да ти мине скоро, обаче.

# 817
  • Бургас
Добър ви ден!

Бубе, честито да е рожденичето! Здравичко и усмихнато да расте!

Родива, супер е колата, да ви служи вярно дълго време!

Ети, бравос! Аз тепърва подхващам да чистя спанак за баница и ядене.

Сутринта в посока морето беше добре, там даже и кафе на пясъка пихме с мекиченце Simple Smile,  толкова хубаво напичаше, но на връщане като ни подхвана един силен вятър, ужас, ушите ми замръзнаха, а хем с шапка и качулка бях.

# 818
  • Бургас
Пак имаме бомба и пак пускат децата

# 819
  • Бургас
Успях да стигна до форума и да ви кажа Добър ден!
Родива,страхотно возило! Честито и безаварийно! Само на хубави места да ви води!
Тези бомби си мисля,че са за да съботират изборите 🤔

# 820
  • на Мелмак
И при нас има, малкия се връща.

# 821
  • Бургас
Тъкмо сега четох и аз, че вече започвали да повтарят сигналите, че и за стрелба имало заплахи. Дано са само заплахи, че като гледам как всеки директор си прави, каквото си иска...В училището на племенницата директорката онзи ден дори не си е видяла мейла за сигнал, та вчера ѝ напомнили с нов.

# 822
  • Euskal Herria
Селесте, то няма разписани никакви правила за действие при такива ситуации. Гледах снощи новините - "Директорите сами да решават как да постъпят". Ами...
Лек ден на всички!

# 823
  • Бургас
Е, що да нямат правила директорите -имат. Имат и право на избор. Вариант 1 -разпускаш учениците.Вариант 2 -не разпускаш учениците, подписваш декларация и стискаш палци заплахата да не е истинска.

# 824
  • Бургас
Селесте, то няма разписани никакви правила за действие при такива ситуации.
Мислех, че все пак действат по някакъв протокол, пък бил той и от миналия век.

Общи условия

Активация на акаунт