Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 292
  • 543
  •   1
Отговори
# 480
Алюр, разбира се.Класика. Лятото може и да му е топло, тогава е по-удачен вариант ЕДТ, но на тази цена и ЕДП не е за изпускане, даже никак. Вторият е нощен Stuck Out Tongue , разбирай да се пръснеш преди лягане и да заспиш, без да те дразни. Много хора се оплакват от липсата на трайност, но той така си е замислен. Ако искаш Коко Мадмоазел, си вземи ЕДП или интенз.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 21:44 от *Emia*

# 481
Мадмуазел ПривЕ е  предназначен за сън, т. е разредена и олекотена версия на Мадмуазел освен ако няма да го ползвате точно с тази цел, по добре Алюр.

# 482
Благодаря, Chanel Chance edt също ми е в полезрението, гледам тези, които са на оферта.
Между Алюр и Шанс едт кой би бил по-удачния избор?
Знам, че е субективно, но все пак.

# 483
Според мен Алюр. Но аз харесвам и двата и ги нося по различни поводи. Алюр е по-улегнал и дамски, Шанс може да се носи всякак. Макар че иначе погледнато, всичко може да се носи, ако ти доставя радост, няма ограничения.

# 484
  • Бургас
Вземи си Алюр ЕДП, добър избор е според мен.Класика.Красавец с прасковени нюанси.На някои им идва ретро, но на мен не.На мен Шанса ми е труден, но и той е много хубав парфюм

# 485
О двете са класики към ретро - почти банално. Шанс  е приятен, въздушен, всеобщ любимец и ненатрапчив,  Алюр е по- парфюмен и присъствен

# 486
Аз също мисля, че Алюр е по-подходящ за покупка на сляпо. Но по принцип всичко опира до личните предпочитания на ползвателя...

# 487
Момичета, благодаря!
Поръчах Алюр и се надявам да се харесаме Blush Преди известно време пак го мислех, но се разсеях с други покупки.

# 488
  • Бургас
И двата не са за на сляпо ако трябва да сме честни, но аз имам сантимент към Алюр.Дами, какво мислите за Дюн на Диор? Сякаш тук не е обсъждан, или поне не скоро.Носите ли го или сте го носили преди, изобщо харесвате ли го жалко, че такава красота, поредната е спряна.Аз намирам много сериозна прилика с Шанелските парфюми.Дюн за мен носи Шанелската класа, страхотен парфюм.Не го бях пробвала с години.Невероятен! В частност ми прилича доста на Алюр и разбира се Джой на Диор.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:32 от Bright Crystal

# 489
Помня само стария Дюн, мотаеше се у дома, подарък е бил сигурно, скоро го оцених, но честно, май не мога да го нося, даже бих казала абсурд.
Тези ретро разкошотии ме радват страшно много имат много силен емоционален заряд, защото са доста интензивни, но осъзнавам, че бих го сложила веднъж в годината, не знам дали е оправдано придобиването им. Модерните аромати имат повече въздух сякаш и това много ме привлича, на фона на по-мазни плътните им събратя от миналото. Даже четох, че наистина се използва някаква коренно различна основа за направата на новите аромати, които трябва да са биоразградими, за разлика от старите, които оказва се, не са.... Та точно тази съставка придава плътност и отчетливост на старите аромати

# 490
# 491
Здравейте момичета. Записвам се в темата и се връщам назад, за да ви изчета. Страхотни сте!
И ако може да ми препоръчате парфюм на Elie Saab. Предварително благодаря.

# 492
Скрит текст:
Помня само стария Дюн, мотаеше се у дома, подарък е бил сигурно, скоро го оцених, но честно, май не мога да го нося, даже бих казала абсурд.
Тези ретро разкошотии ме радват страшно много имат много силен емоционален заряд, защото са доста интензивни, но осъзнавам, че бих го сложила веднъж в годината, не знам дали е оправдано придобиването им.
Модерните аромати имат повече въздух сякаш и това много ме привлича, на фона на по-мазни плътните им събратя от миналото. Даже четох, че наистина се използва някаква коренно различна основа за направата на новите аромати,
Скрит текст:
които трябва да са биоразградими, за разлика от старите, които оказва се, не са.... Та точно тази съставка придава плътност и отчетливост на старите аромати

Със сигурност новите аромати имат предимства пред старите, но, да призная, на мен ми липсва присъствеността на парфюмите на старата школа. Замислям се и за момента на индивидуалността в същата... Имам чувството, че сега парфюмите много повече си приличат един с друг (подобно на мацките с множество пластични корекции, гонещи някакви стандарти), отколкото в миналото.

# 493
Да, действително старите парфюми се отличаваха с присъствие и характер, сега всички са ми едини и същи възсладки водици. Въобще съвременните трендове на милиони фланкъри при масовите парфюми и   повтаряне на едни същи блудкави комбинации до втръсване, ме отчайват.

# 494
Здравейте момичета. Записвам се в темата и се връщам назад, за да ви изчета. Страхотни сте!
И ако може да ми препоръчате парфюм на Elie Saab. Предварително благодаря.

Аз имам Роял, Girl and now,  Котюр , Ле парфюм и  le parfum in white, от всички най ми харесва ELIE SAAB LE PARFUM еdp.

Общи условия

Активация на акаунт