Мой приятел мрази красивите,успешни,щастливи и талантливи хора...

• 6 390
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
Ами ше провери:-) ние как проверихме неговите 😂

# 61
Ама какво да очакваме... Прост пример на какво се дава трибуна по ТВ в праймтайма - Сървайвър. Водещ, който едва връзва две изречения, но е богат, известен и на всяка манджа мерудия. Отделно участниците - Благо Джийзъса, куп инфлуенсъри и компаньонки, дето са далеч от добрия пример, но демонстрират висок страндарт и охолен живот. И после красивия мързеланчо седи и гледа и цъка с език, че съдбата го кара да ходи да бачка на строежа, а не лежи под палмите на екзотичен остров и после дори една плейметка няма да се отърка в него.. ами чак и мен ме хвана яд..

# 62
Аз искам да съм Бела Хадид.

# 63
  • София
Аз пък от години искам да съм Alissa White-Gluz.

# 64
  • София
Аз пък искам да бъда магаренцето Йори Satisfied

# 65
Еха някой може да пусне тема "искам да съм" или "искам да бъда" 😀 То може и да има де.
Искам да съм изследовател на поведението на мравките.
Или искам да съм Хъбъл ( телескопа) 👀

# 66
И на мен ми се иска да съм или известна актриса, или важна фигура в световната икономика и политика, ама явно ще е в някой друг живот. И този си ме устройва.

# 67
Нека сега пък аз да ви споделя една моя съкровена тайна.
Искам да съм принцеса!
Ще имам много рокли, ще командвам всички, а другите ще работят вместо мен.
Не цар или царица, защото тогава ще трябва да управлявам - гаднооо...
Как да го постигна?
Мисля, че дадох сериозните си аргументи, само начин ми трябва.

# 68
Аз това като малка имаше период го постигах Joy

# 69
  • София
Ох, той царския протокол и за принцесите се отнася, не е като в приказките тая работа - гнет и психически тормоз.

Я, обикновени мулти богаташки да си бичим и да не се тормозим много Laughing

# 70
  • София
Аз искам да съм скромен маркетинг служител, който измисля имената на цветовете на коли, козметика, бои. Нещо такова. Да си цъкам половин ден хоум офис с хубава заплата, а другата половина ще го наместя.

# 71
А завижда ли на бедните африканчета, които се раждат заразени с хив и нямат 1 лв за храна. Или на ровещите по кофите. Или на болните от рак деца. Щото лесно се завижда на по-добрите, но възможно е пък някой друг да завижда на него. Ако вярва, че хората трябва да се родят напълно равни, съгласен ли е всички хора да се родят с ХИВ и той самият иска ли да е един от тези хора, па макар и равен с другите.

# 72
Авторът нали е по магиите и се сетих как един познат ме пита можела ли съм да му дам котешки косми. Аз друго може да нямам, ама котешки косми бол. Сресах котките няколко пъти и му събрах в една торбичка котешки косми за поне един шал да си оплете. И го питам, за какво са му, щял да си прави магия за забогатяване. Сега всеки път като се видим случайно, той ме пита как са котките, аз го питам забогатя ли вече. Не бил още, тя някой път бавно действала магията, 1-2 години сигурно минаха оттогава.

# 73
Те половината късметлии от богатите и известните лекуват депресии, някои не успяха, мир на праха им. Последно на тях бих се заела да завиждам, виж, на комшийката - по-може, човещинки. 😃

# 74
И аз, съставен от малко качества и много комплекси, съм завиждал и мразел доста заради вижданата от мен световна несправедливост и неравенство дадени ни от Господ.
Сега, когато знам колко нещастни са всъщност повечето известни, и колко тежки са славата и други неща около тях , и как ги смазват просто, така че малко от тях издържат психически и физически, не ми се ще да застана на тяхното място. Вече по-различни перспективи ме вълнуват.
Може би и авторите на темата ще разберат, и ще си променят мнението някога. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт