Пак неподходящия

• 21 546
  • 902
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е именно де - имало е и ще има всякакви модели и всякакви влакове подходящи за всеки, стига да е настроен да се качи.

# 226
Доколкото разбрах, жената е образована, с хубава професия и доходи. Само заради това следва да не се примирява дори с нещо под нея, камо ли с наистина ниско качество. На 35 никой не е млад, но е в разцвета на силите си и има поне още 5 фертилни години, освен ако няма здравословен проблем.
Много ми е странно някой като каже, че мъжете не гледали професията на жените. Кои мъже - дето търсят само секс ли? За тях знаем. Сериозните мъже нямат интерес да правят деца на беднячки и глупачки, които не могат да си позволят повече от късо кафе със собствения доход; нямат интерес и да общуват с такива.

# 227
На Дренка й личи, че е психолог. Надмогва първичното его, което има всеки човек, и единствена призна - че мъжете гледаме малко по-обективно на междуполовите отношения.

Масата мнения тук са - мъжете са боклуци, не си ти виновна миличка.

Другото - казвате й да си слуша сърцето и че любовта ще я удари.

Е да де - ама трябва доза обективност.

Аз да речем, ако съм 45 годишен чичак със заплата 1500 шкембе плешив стара шкода без интересни хобита без силно мъжкарско излъчване и дойда и ви кажа, че все се срещам с грозни жени - ще видите моите кусури и ще кажете да се подобря.

Ама мацката като не е доволна от дебилите в живота й - ами не е твоя вината миличка, давай напред и от това стадо говеда дето са мъжете все ще срещнеш принца.

Еми да ама не.

И като искате тя да срещне принца, защото от 5 мъже във форума и на 5мата смятате мненията за тъпанарски. Явно тея принцове никъде ги нема.

Вижте темата за Ергенът - бил не знам какъв, слаб, па хилав - няма угодия.

Ама иначе мацката ако има кусури - простено й е.

Нарцис - аз лично с колкото мъже познавам - ами много рядко някой да гледа професията на жената, че да иска от нея да се издържа. Все мъжът влачи и носи и не му дреме. Така че - да - не ми пука за професията на жена ми, освен ако не е дръг дилър. И не знам някой мъж да му пука. Смисъл не искам мързелана дето цял ден ще седи вкъщи и чака на мен, ама не ми дреме дали ще е секретарка и ще взима 1400 или ще е бизнес дама и ще взима 5000. Даже второто ще ми е малко по-притеснено, щото ще трябва аз да изкарвам 6000.

# 228
  • Далечният изток
Съществуват перфектни хора без кусури ли искаш да кажеш?

# 229
  • София
Добре де, любовта не е конкурс. Тук като чета все едно хората тръгват на пазар за женска или мъжко...
Всеки човек има недостатъци и ако нямаше емоционално привличане, любовна слепота и прочее, щеше да се затрие човешкия род.
Та, да си с някого и да се разделите може да има обективни обяснения, когато чувствата са поизстинали и остава суровата преценка на фактите, но те пак са факти за отношенията, не за хората.
Адски обидно е, че на авторката не и върви, а тук вече правим профил на жената, която може да е в двойка като на кандидатура за работа.

# 230
Аида, не знам що все грешно го разбираш.

Не казвам, че има хора без кусури.

Казвам, че ако жената е 5ца, няма как да тръгне с 10ка. И най-вероятно нея я заговарят мъже около нейния ранг. И това, че не я заговаря Брад Пит, а тя иска Брад Пит, най-вероятно е обусловено и от нейния ранг.

# 231
  • София

Казвам, че ако жената е 5ца, няма как да тръгне с 10ка. И най-вероятно нея я заговарят мъже около нейния ранг. И това, че не я заговаря Брад Пит, а тя иска Брад Пит, най-вероятно е обусловено и от нейния ранг.
Да не сме в гимназията? Виждали сме всички всякакви истории, включително Итън Хоук зарязал световноизвестна красавица, заради детегледачка с посредствен външен вид. Това не е пазар за крави за разплод. Пак казвам, в реалния живот се случват нещата без хората изобщо да се замислят, че и да преценяват толкова, за добро или за лошо, но е така.

# 232
Айдее, пак се почна старата песен с десетките. Ща пукна от смех.

# 233
Да в живота има изключения. 1 на 100000 някой печели от тотото, също толкова някой го удря светкавица. Но това не значи, че нашата авторка ще има този късмет. А по същиня начин може някой скитник да се надява пък да извади късмет и да тръгне с нашата героиня. Ама тя пък не иска този малшанс, нали?

# 234
  • в сърцата на децата <3
Има мъже (както и жени), които не само нямат против, ами и умишлено си търсят половинка с повече финансови възможности. Да ѝ снесе бебе на първия секс е чудесен начин за "връзване". И не, практиката е доказала, че визията не е от първостепенно значение винаги. Примерно Зукърбърг не може да има нещо по-красиво от неговата Джеки Чан? Ама красотата е в очите на гледащия. И ако плешив чичо с коремче за мен е бля, то със сигурност има жени, които точно по такива си падат. Лично познавам мъже, чиято таргет група са (в моите очи) не особено красиви и възпълнички жени 40+.

# 235
  • София
“Всяка жаба да си знае гьола” не е релевантно в любовта.
Смях.

# 236
Сама жена на 35 има ограничени възможности и перспективи, защото се е поставила така, че зависима от независимостта си.

# 237
Една жена на 35 не може да се ограничава да избира само сред връстници. Идеалният диапазон е между 30 и 45-годишните мъже. Така че не пречи да хвърля по едно око и на по-младите, които вече са се наиграли и се замислят за семейство и деца.

# 238
Не разбирате ли, че се вторачвате в изключенията.

Аз лично не съм виждал някой мъж, който е висок 1.90, 80 кила, с мускули, на 32, с 5 бона заплата, с хубава кола и жилище и жена му да е на 35, грозна и 90 кила, 1.70.

Вие искате от изключенията да й вдъхнете надежда. А аз искам от нормата да й дам правилни очаквания.

АКо ви кажа, че сега съм на 29 и искам да стана футболист и да вдигна световната купа, вие ще намерите ли изключенията, които са единици, за футболисти станали топ на късна възраст (има и такива много рядко) или ще ми извадите нормата.

# 239
Ний какво сме виновни, че ти е смотана средата.

Иначе, и аз мисля, че авторката нещо бърка с поведението си и още повече с външността, секса.

Общи условия

Активация на акаунт