Твоята логика е, щом като 70% от блондинките са глупави, то еди коя си блондинка е 100% сигурно глупава.
Аз ти обяснявам, че нито 70% от блондинките са глупави, нито, дори и да бяха, това нямаше да е валиден аргумент, че 100% сигурно, че всяка блондинка е глупава. Това е математика, твоето е анти-математика. Сори, ама не те бива в тая наука.
Еребус, не съм казвал, че размножаването не е важно. Просто храненето и оцеляването, сигурността са по-непосредствени.
Иначе, най-основните инстинкти от рептилския мозък и най-древните времена са именно оцеляване, храна, размножаване.
Говорим, че без размножаване един мъж поне ще си оживее до края на живота. Без сигурност, пусната в нерафинирана джунгла, където не е пипнато от мъж( ел, водопровод, полиция), дамата може и да не оцелее до вечерта.
До скорошни времена бяха очевидни тия неща. Днес цивилизацията е толкова развита, че вече е дори "невидима". И жените не си дават сметка откъде пристига тока, водата, парното.
И че само една дипломка по цоциални науки реално не допринася дори и 1грам към общочовешкото благоденствие.

Не е ли малко лицемерно?
Но се посмях на опита да ме уязвяваш