Пак неподходящия

• 21 448
  • 902
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лъвичка, няма емоция, само се чудя какъв е тоя интерес към мен, и ти упорито ровичкаш там нещо, не си интересна, да ти го нарисувам ли.
Твоята логика е, щом като 70% от блондинките са глупави, то еди коя си блондинка е 100%  сигурно глупава.
Аз ти обяснявам, че нито 70% от блондинките са глупави, нито, дори и да бяха, това нямаше да е валиден аргумент, че 100% сигурно, че всяка блондинка е глупава. Това е математика, твоето е анти-математика. Сори, ама не те бива в тая наука.

Еребус, не съм казвал, че размножаването не е важно. Просто храненето и оцеляването, сигурността са по-непосредствени.
Иначе, най-основните инстинкти от рептилския мозък и най-древните времена са именно оцеляване, храна, размножаване.
Говорим, че без размножаване един мъж поне ще си оживее до края на живота. Без сигурност, пусната в нерафинирана джунгла, където не е пипнато от мъж( ел, водопровод, полиция), дамата може и да не оцелее до вечерта.
До скорошни времена бяха очевидни тия неща. Днес цивилизацията е толкова развита, че вече е дори "невидима". И жените не си дават сметка откъде пристига тока, водата, парното.
И че само една дипломка по цоциални науки реално не допринася дори и 1грам към общочовешкото благоденствие.

# 376
Всеки, който полага усилия и върши нещо полезно, допринася за общочовешкото благоденствие.

# 377
  • София
Тангра, пускаш постове изпълнени с твърдения за женския пол в женки форум и очакването, че никой тук няма да им обърне внимание? Меко казано странно и нелогично е това.

Цивилизацията не е нещо, което само мъжете могат да създадат. Понеже жените са били заети с тяхната основна функция, а и доста възпрепятствани от мъжете да действат извън нея, не са се погрижили и за това. Не ни мисли - ще си оцелеем и без вас, и сега, и преди. Че те беззащитни животинки като зайчетата оцеляват, човек с мозък и самосъзнание няма да оцелее, само защото не му виси нещо между краката... Ок.

# 378
Няма да има кой да му ражда 20 годишни. Проста логика, ама да си приказва.

# 379
Той и Блатечки мислел, че 20 годишна ще му върже, ама момичето не щяло. Има разлика какво си мислиш и какво се случва реално Simple Smile

# 380
  • София
Тангра, пускаш постове изпълнени с твърдения за женския пол в женки форум и очакването, че никой тук няма да им обърне внимание? Меко казано странно и нелогично е това.

Цивилизацията не е нещо, което само мъжете могат да създадат. Понеже жените са били заети с тяхната основна функция, а и доста възпрепятствани от мъжете да действат извън нея, не са се погрижили и за това. Не ни мисли - ще си оцелеем и без вас, и сега, и преди. Че те беззащитни животинки като зайчетата оцеляват, човек с мозък и самосъзнание няма да оцелее, само защото не му виси нещо между краката... Ок.
Е, като е женски форум трябва да изкривяваме истината и да си налагаме цензура ли, не разбирам?
Аз съм на принципа, "винаги истината". В тази връзка, дали е мъжки, женски или среднополов форум за мен е напълно ирелевантно. Та що го "вадиш", е непонятно.

Второ, хубаво, че жените са били "заети с тяхната основна функция", евала!
Моят консърн е, защо не продължават да са заети с това, ами се мъчат да слугуват на "матрицата" и да изпълняват корпоративната повеля, "повечко консумаризъм и офис клечане", а "демографията ще я импортираме с кораби".
В тая връзка, и ти си отчетливо слуга на въпросната "матрица" промотирайки "новото модерно". Това ми е отдавна ясно. Не знам дали на теб ти е, обаче. Викам, барем да се абонираш и за някой грант, да не слугуваш на НСР бадева.
Зайчетата оцеляват, ама бързо им подскача д-то, не е като при съвременната жена. А и масово НЕ оцеляват, затова няблягат на раждането и размножаването, от по-ранна възраст, ама откъде да знаеш, то не е като да го гледаш по "дискъвъри".

# 381
Защото са с къс живот. Биология. Не е до подскочи дупе. Туше.

# 382
Естествено, че ще изпълняват корпоративната повеля. Това е начина, като реши мъжа да се прави на паша бей и да раздава правосъдие вкъщи, да кръшка или да насилва, да може жената да се оттегли и да се справи сама.
Тия мъжки мечти жената да е безработна, бременна и с тенджерата в ръце все по-трудно ще се сбъдват Simple Smile

# 383
  • Агент под прикритие
Тангра, интернета в момента е пълен със "slay queens", "boss babes", "never-settle"s и тем подобни, и тук не е изключение. Не знам как може въобще да си "загрижен" за някакви такива тривиални неща... Grinning
Просто си живей живота. Simple Smile

# 384
  • София
Естествено, че ще изпълняват корпоративната повеля. Това е начина, като реши мъжа да се прави на паша бей и да раздава правосъдие вкъщи, да кръшка или да насилва, да може жената да се оттегли и да се справи сама.
Тия мъжки мечти жената да е безработна, бременна и с тенджерата в ръце все по-трудно ще се сбъдват Simple Smile
И как това последното работи? Ако съдим от темата, не особено успешно. В днешните времена според статистиките жените са рекордно не-щастливи, рекордно високо ниво на анти-репресанти и всякакви други стимуланти. Презумпцията, че масово, над 50% мъжете са "бейове" е изключително злобна, мъжемразка и непочиваща на абсолютно никакви аргументи или статистика. Спорът е безмислен.

Тангра, интернета в момента е пълен със "slay queens", "boss babes", "never-settle"s и тем подобни, и тук не е изключение. Не знам как може въобще да си "загрижен" за някакви такива тривиални неща... Grinning
Просто си живей живота. Simple Smile
Така е, аз от известно време забелязах отчетлива непропорционална концентрация в БГмама, в сравнение с нормалния свят. А и е близко до ума, тук намират някакво "убежище", а и "поле за изява".

# 385
Те затова мъжете са ни запирали от толкоз работи, за да не разберем навреме, че и без тях можем да се справим с кажи-речи всичко... В джунглата пък що да не мога да оцелея, това също не ми стана ясно... Даже огън с пръчки съм палила... Зор е, ма не е невъзможно. Те затова масово се лансира жените да стават безмозъчни кифли от малки, че после нищо да не могат да правят и да зависят от някой комплексар. Не че няма да се справим, ама така ни учат - аз не мога да сменя тая крушка, ей тука мъжа ми, нали съм кифла... Да си не счупя някой нокът, сакън! Еми мерси. Даже знам за такива, дето са и миньори. И кранистки има по строежите. Пожарникарки няма ли? Или пък полицайки? Или пък роболовци-жени? Даже жена водопроводчик знам. Буквално ВОДОПРОВОДЧИК. Прави си всичко. И такава, дето ремонтира перални съм виждала. Аз не мога, защото не съм се научила. Ама това значи ли, че ако искам, не мога да се науча? Ами не, не значи.

Относителни работи са това. Мъже, жени.. Не знам защо някакво разделение трябва все да се натяква. Всеки си има своето място. Кой където си намери да му е добре. Ако иска, може и заварчик да стане една жена. Защо не? Какво й пречи?

Та тия работи с това за зависимостите... Ами всичко е произлязло от това, дето сме го измислили и наричаме социална система. Въпрос на контрол и власт. Логично е по-силният физически да е поел тази власт от време оно. Обаче това не значи, че другия не може да оцелее сам. Има способности, просто му се вменява обратното, докато не му се промие мозъка до такава степен, че сам да се възприема като неспособен.

# 386
  • София
Тангра, ревеш, че някой те нападал и квалифицирал, пък гледай какви ги изсипваш по мен Satisfied Не е ли малко лицемерно?

Иначе това, което твърдиш, не е истината. И всеки път, когато някой се аргументира защо не е истината, се обиждаш, изкарваш някакви анекдоти да се защитаваш, започваш да нападаш, жалваш се колко си нападнат ти и накрая се фръцваш. Това на фона на претенциите колко обективен, рационален и разумен си ти, и всички мъжки същества. Съжалявам, но отстрани изглежда, че или се опитваш да заблудиш себе си, или нас. Но едното е значително по-трудно.

И да, чудесно е жените да си изпълняват основата функция. Но някои хора искат хем това да се случва, хем да твърдят, колко по-нисша е тази функции, и жените също. И после реват, когато жените не се редят да си изпълняват фунцията с тях, пък даже вземат и им изземат тяхната. На мен ми изглежда логичен развой, ама някои са много изненадани.

# 387
  • София
Никой не е твърдял, че "раждането" е "нисша" роля. Класически прийом на демагогията, да внушава неказано твърдение, и после да го "оборва". Аз твърдях, че има нисши и безмислени професии, обратното, за "раждането" казах "евала", и го считам за изключително основна функция. Именно призовавах жените да се фокусират върху тази основна функция, а не някакви имагинерни "комуникационни науки".

Не е "всеки път като някой се аргументира съм се цупел".
Ясно доказвам, защо аргументите ти са невалидни. Ако не го разбираш ясно написано, няма как да ти го налея с фуния. Просто питай някой по-умен, на който имаш доверие, за предпочитане мъж.
Дълъг уикенд, що не си с невероятното гадже, почувствах се виновен, изземвам твоето внимание, а човекът страда в ъгъла. Това ли е невероятният млад и атлетичен плейбой, който не спираш да ни хвалиш.
"Съжалявам, но отстрани изглежда" сякаш аз съм ти по-интересен, а не искам да е така. Наистина няма нужда.

# 388
Нагледен женомразки пост.
Може да те вкарат в наръчник по женомразство.
С подобни прийоми действат обикновено ниско интелигентните.
Лъвицата се обоснова повече от ясно и логично, но не всеки има капацитет да схване, да.

# 389
  • София
Отново смешни опити да ме подразниш Joy

Подчертаването как мъжете били "създали цивилизацията", без която жените нямало да могат да оцелеят, определено внушава, че размножаването е по-висшата функция, да.

Зайчетата са бързи, жените имат акъл, както и крайници, каквито никое животно няма. И други те оспориха, ама да не решиш, че те пропускам.

Аналогията с блондинките също няма нищо общо с моето твърдение. Първо правиш обобщения за всички жени, после, когато чисто логически и математически някой предизвика това обобщение, минаваш на тезата, че нещата не са общовалидни и ти си изключение. Че няма общовалидни неща е факт, че ти си изключение реалността не потвърждава.

Разбира се, сипеш твърдения кое е истина, кой разбира от математика и т.н., и всичко това е вярно и трябва да се съгласим, само защото си казал. Ами, не е. Няма нужда да търся по-умен, особено пък мъж - достатъчно умна съм. Но разбира се, пак се опитваш да внушаваш, че мъжете са по-умни, само защото са мъже. Пък после се опитваш да се измъкваш с твърдения за демагогия - ето още един "ораторски" похват - пръв да обвиниш другия в това, което ти правиш. Всъщност ти си служиш с такива похватчета, но мен не ми впечатляват. Просто поредното доказателство колко си обективен, щом опиташ до тях.

С гаджето си действаме по съботните задачки, не ни мисли Wink Но се посмях на опита да ме уязвяваш Joy

Общи условия

Активация на акаунт