Пак неподходящия

• 21 239
  • 902
  •   1
Отговори
# 885
Не излизам без парфюм, оценявам и когато жената носи правилния.
Крещящи, силно захарно-сладникаво-душащи не понасям.
Всяка втора е или с Лави е Бел, Еклат, Версаче Кристал Ноар, Блек Опиум, или Муглер Ейлиън.
Тук-таме някоя с Шанелче, но толкова са ми втръснали, че по-скоро нищо няма да си помисля, или "ох, пак ли".
Така че по-полека с парфюмите, и честно казано, ако говорим за интимност, никак не е просто, защото парфюмът трябва да е улегнал няколко часа и да се сложи на точните места в минимално количество на кожата.
Най-добре без парфюм, прясно изкъпана с хубав душ-гел, защо не и само със хубав сапун.
По-секси и възбуждащо поне за мен от чиста, гладка и мека женска кожа с нейния си аромат, няма.
Повечето жени правят грешката с прекалено много парфюм, вкл. и в офиса, на работа и т.н.
И не си познават парфюма, пръскат, поливат се и си мислят, че са неотразими, тцъ.

Иначе авторката звучи мега скучнярски, депресивно.
Не съдя по професии, все ми е едно, ако я харесвам и бихме имали нормално-задоволитени отношения, но са си нърдчета-депресари айтитата, като цяло.

Също подхожда с прекалени очаквания и все едно другият е длъжен с нещо и то при просто познанство от месец и 3 срещи.

кУпи по едно парфюмче, не се стискай. И душ гелче, ако може да не е от дрогериите. Празник е!

# 886
  • Агент под прикритие
И що се отнася до за пред кого - зависи какво работи човек, но може ли да ти дойде важен клиент на преговори, и ти да му се явиш неугледна? Ще те вземат ли служителите насериозно, ако си на ръководна позиция и се носиш като торбалана? Каквото и да си говорим, мъжете обичат да правят сделки с красиви, поддържани и по възможност интелигентни жени, а жените няма да те вземат насериозно, ако го играеш грозното пате. Външният вид, особено за една жена, е от изключително значение как ще бъде възприета и може да повлияе значително на шансовете за успех в начинанията. Та да ходи безлична, само защото мъжът се е сдухал, че ще привлече внимание някъде навън - абе пак замириса на Ориента. Много е страшно жената да е харесвана и да привлича внимание, само ако няма какво да я привлече вкъщи.
Точно обратното е: мъжете търсят по-добрата (за тях) сделка (когато говорим за бизнес отношения, че и не само). Как ще изглежда човека отсреща, е нещо второстепенно, ако сделката е добра за тях, това е просто бонус и дотам. Всъщност, обикновено точно жените са тези, които разчитат на лъсната опаковка за постигане на по-изгодни условия/цели. За тяхната страна, естествено.

Това е една от фундаменталните разлики между мъжете и жените: мъжете в общия случай НЕ се нуждаят от чужда валидация/внимание, за да функционират правилно. Нашата форма на валидация в общия случай идва от материални постижения, а не от празни приказки / внимание от трети лица.

Единственото нещо, което мъжете наистина обичат да правят с "красиви" и "поддържани" жени е друго. Опитай се от един път да се сетиш какво е то... Grinning

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 20:23 от Phoenix Wright

# 887
Phoenix, много остроумно сексистко изказване. Ха-ха-ха. Браво.
Дано не ти е отнело много време да го измислиш.

# 888
  • Агент под прикритие
Phoenix, много остроумно сексистко изказване. Ха-ха-ха. Браво.
Факти.
Мъжете НЕ разчитат на това с атрактивната опаковка за постигане на цели, а изключенията на това са сигурно под 10%.
Ти си го наричай сексистко, ако така се чувстваш по-добре. Grinning

# 889
Пълни глупости! Кое точно е факт и как е доказан?

# 890
Просто се възхитих на чувството ти за хумор. Много изтънчено. Пък то да било факти.
Аз се чувствам добре, мен не ме мисли. Виждала съм на бизнес преговори такива накипрени мъже, че жените не могат да им стъпят на малкия пръст. Но не коментирам до сега, защото за мен наистина няма значение.
Обаче ако ти възприемаш жените по описания начин, не знам какво точно ще постигнеш. Но дерзай, далеч се стига със сексизъм.
Бъди здрав и все така остроумен.

# 891
Факти. Добрият, спретнат, поддържан външен вид дава винаги заявка за успешност и самодисциплина, за висок статус и самочувствие.
Обичам поддържани хора – и мъже, и жени. Това говори особено и за отношението към себе си, от там и към всички останали.
//
Добре че не знаят повечето, че се пръскам на ставане, лягане и постоянно с парфюм, че ще ме разпънат на кол.

# 892
Ужас, засрамихте ме бе, ейййй.... Няма да си купувам повече парфюми, дори заради печката няма да си купувам, това й беше едната радост на горката, да й мирише на парфюма ми докато готвя... Cry

# 893
Просто се възхитих на чувството ти за хумор. Много изтънчено. Пък то да било факти.
Аз се чувствам добре, мен не ме мисли. Виждала съм на бизнес преговори такива накипрени мъже, че жените не могат да им стъпят на малкия пръст. Но не коментирам до сега, защото за мен наистина няма значение.
Обаче ако ти възприемаш жените по описания начин, не знам какво точно ще постигнеш. Но дерзай, далеч се стига със сексизъм.

Що?
Както каза мъжът ми - добре, че не тръгна да ми се перчиш с интелект и способности, щото единственото, което виждах и исках няма общо с това.
Ай, пийте по едно. Наздраве!

# 894

Що?
Както каза мъжът ми - добре, че не тръгна да ми се перчиш с интелект и способности, щото единственото, което виждах и исках няма общо с това.
Ай, пийте по едно. Наздраве!
Мъжа си си сваляла, предполагам, не си въртяла бизнес с него. Нали така? Тук теорията на шегобиеца е, че жените гледат опаковката, а и да спечелят от нея, а мъжете - същността на сделката. Ааабе много обичам аз дървените философи. Че и статистика привел, 10% някакви изчислил. Много интелигентно, направо ахнах.

# 895
  • Агент под прикритие
Някой май се засегна лично, сякаш реши, че говоря лично за него, а може и пряко или косвено да се е припознал... Май идеята на Дренка за питието не е чак толкова лоша в крайна сметка. Simple Smile
Аз със сигурност ще си сипя едно.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:00 от Phoenix Wright

# 896
Ужас, засрамихте ме бе, ейййй.... Няма да си купувам повече парфюми, дори заради печката няма да си купувам, това й беше едната радост на горката, да й мирише на парфюма ми докато готвя... Cry
И да не си купувам вече, имам още за години напред. А като идват и подаръци... Joy

# 897
  • София
Аз много обичам в бизнеса да ме гледат снизходително, някои даже умишлено ги тикам към това Laughing
Кой се усетил - усетил.

# 898
Ако вземем за пример бизнес срещите и ако считаме, че мъжете не се нуждаят от валидация, защо в общия случай мъжете се гласят? Изгладени, костюмирани, със скъп часовник и т.н. Само за собствено самочувствие и просто спазване на дрескода?

# 899
  • Далечният изток
Аз нали съм си Блонди, та често ме подценяват, особено колеги мъже, до момента, в който се изправим един срещу друг в съдебната зала... Няма да забравя погледа на един юрист на институция, чийто акт обжалвахме Joy
Чак клиентът ми забелязал как ме зяпа. А спечелихме и делото... Много очарован ще да е останал Grinning

Ама пък един колега от най-старите адвокати в колегията започна много да ме харесва, когато спечелих първото си дело срещу него Blush

Общи условия

Активация на акаунт