Крещящи, силно захарно-сладникаво-душащи не понасям.
Всяка втора е или с Лави е Бел, Еклат, Версаче Кристал Ноар, Блек Опиум, или Муглер Ейлиън.
Тук-таме някоя с Шанелче, но толкова са ми втръснали, че по-скоро нищо няма да си помисля, или "ох, пак ли".
Така че по-полека с парфюмите, и честно казано, ако говорим за интимност, никак не е просто, защото парфюмът трябва да е улегнал няколко часа и да се сложи на точните места в минимално количество на кожата.
Най-добре без парфюм, прясно изкъпана с хубав душ-гел, защо не и само със хубав сапун.
По-секси и възбуждащо поне за мен от чиста, гладка и мека женска кожа с нейния си аромат, няма.
Повечето жени правят грешката с прекалено много парфюм, вкл. и в офиса, на работа и т.н.
И не си познават парфюма, пръскат, поливат се и си мислят, че са неотразими, тцъ.
Иначе авторката звучи мега скучнярски, депресивно.
Не съдя по професии, все ми е едно, ако я харесвам и бихме имали нормално-задоволитени отношения, но са си нърдчета-депресари айтитата, като цяло.
Също подхожда с прекалени очаквания и все едно другият е длъжен с нещо и то при просто познанство от месец и 3 срещи.
кУпи по едно парфюмче, не се стискай. И душ гелче, ако може да не е от дрогериите. Празник е!