Пак неподходящия

• 21 372
  • 902
  •   1
Отговори
# 75
Мислила ли си за вариянта да има жена и дете ,но да е скрил от теб. Аз минах вече през това такаче хпомисли и над това
Наистина, не мисля, че проблема е в това на коя среща правиш секс, може и на първата и след това да сте неразделни, може и на 20-тата и пак да се разделите след това. Аз дори това не го броя за връзка, просто си споделям разочарованието и търся подкрепа и ошамаросване може би. Но със сигурност не е ок да говориш празни приказки на почти 40 год. За тези, които се чудят не е семеен, няма деца и жена. Иначе е възможно паралелно да си е писал с други и да е попаднал на нещо, което повече му харесва, независимо в какъв аспект. За напред ще си имам обеца на ухото и на писаници в нета няма да вярвам толкова безкористно.
За тези, които са против срещите чрез нета, мога да кажа, че имам познати, които така се запознаха и в момента са щастливо женени и с деца. А при мен, тъй като съм и хоум офис, всичките ми приятелки са женени, нямам особено големи опции къде другаде бих могла да срещна някой, затова използва социалните мрежи.

# 76
Авторката се е запознала с въпросния преди 4 месеца, а преди месец той е почнал да дава назад. Спали са на трета среща, а тя е на 35. Вие сте луди да смятате, че е спала с него мноооого рано.
Аз с моя мъж се запознах в сайт за запознанства (не Тиндър). Шок!!! Почти не сме комуникирали там, всичко мина наживо много бързо. Женени сме и имаме бебе. Така че не е казано, че в сайтовете е само плява. И аз бях скептично настроена, но пък ето, случиха се нещата.
В тази ситуация въпросният не е излязъл сериозен. Авторката да не се лъже на мили приказки и повече да си отваря очите.

# 77
Може би да се притеснява, че е на 35г и да иска дете. Но. Това не е фактор. Много жени забременяват безпроблемнно и след тази възраст, и не трябва да се остават да бъдат мачкани заради това. Също, може и да се осинови. Варианти много.

# 78
  • Paris, France
Добре, вие на коя среща правите секс ? Хаха, изобщо това има ли значение като някой ти допада…

За мене сексът е много важен и водещ във връзката. Съответно гледам да се стигне до секс бързо за да не си губя времето ако установя, че не си допадаме полово. Като много млада съм получавала брачни предложения от мъже, с които съм правила секс на първа среща. Е, не веднага, разбира се.

Имам много приятелки, които се ожениха с мъже, забърсани в бар или дискотека, уж за еднократно.

Повечето ми разтропани приятелки, които отръшкваха половината град, се ожениха и имат деца. Е, някои се разведоха в последствие. Тези, които се влачиха в поредици дълги съжителства без развитие останаха сами, повечето без деца.

Мъжете усещат кога жената ги харесва искрено, само за единия секс, дето се вика и кога си търси оплодител, снабдител и квачи за бебета. Във втория случай обикновено бягат с 200. Синдром на старата мома му викам и не е свързано с възраст.

На твое място бих започнала да излизам с мъже, но без да кроя планове за семейство, брак, деца. Бих се забавлявала и не бих приела съжителство. Ако до 6 месеца мъжът не предложи брак и дете - чао и следващите.

# 79
Няма никаква корелация на коя среща правиш секс и дали си със сериозни намерения. Мъж, който взима жена на база колко време не му е пуснала след запознанството, е с манталитет на балканише мачо и обичайно не блести като добра партия в никое отношение - от размер през образование до заплата. Пък ако жена живее с мисълта, че някой ще се влюби в нея още на втора среща, когато темите за разговор още се въртят около вчерашния дъжд и други глуповати общи приказки, и ще я търпи още 1-2-12 месеца да няма развитие, е доста заблудена.

# 80
Продължавай си живота, срещай се с мъже, изгради си някакъв социален живот - дори по време на хоум офис човек излиза, среща се с познати и приятели, има някакви хобита и извъндомашни занимания - всичко това са възможности. Някой има колега, брат, братовчед, съсед, случва се да се видите в разширена компания и да се харесате. Пиши си с тези от сайтовете. Няма връзка на коя среща сте стигнали до секс. Но и не е задължително да има връзка с действителността това, че някой ти е казал, че иска деца от теб. Успех.

# 81
  • София
Не знам защо така подскачате на Еребус. Тя не казва, че е грешно, срамно, обидно или осъдително жената да прави секс на първа или трета среща. А че човек по-лесно ще отсее бройкаджиите и лъжливците, ако не бърза. Пък и нагласата на авторката видно не е да си направи кефа в леглото, пък другото - ако стане. Ако беше така, щеше да махне с ръка, да си запази спомена и да даде нататък. А тя седнала да търси дълбок смисъл в крийпи фразички, казани в сюблимния момент. На 35 не върви да е толкова наивна. Всичко това говори, че трябва да си затегне филтъра, определи нагласата и регулира очакванията. Което става с по-малко бързане и повече реален контакт.

Между другото, аз съм страстна натура и щом ми се прииска секс с дадения човек, хич не се мотам. Но никога не влизам с очакването, че трябва задължително да последва връзка. С приятеля ми може би точно на трета среща станаха нещата. Той ми се обясняваше още от самото начало, че не искал само секс, да не съм си мислела грешни неща. И аз му казах, че това изобщо не ме интересува, и ако ми се прииска, че го направя, не защото очаквам връзка. Така че, всичко се случва, но нагласата е важна - дори да не бяха станали нещата, нямаше да ми е драма, че видиш ли, била съм подлъгана да правя секс, пък съм искала повече.

Не търси причината в себе си ... Човека е бил просто бройкаджия , но по със стил и внимание.
Затова си се подвела.
И наистина само от живият контакт се черпи най -точна информация, за човека срещу теб!
Жестове , думи, поглед, поведение ,емоция...

Причината да се подведе е в нея... и е добре точно там да я намери, за да няма повече "пак".

# 82
Няма никаква корелация на коя среща правиш секс и дали си със сериозни намерения. Мъж, който взима жена на база колко време не му е пуснала след запознанството, е с манталитет на балканише мачо и обичайно не блести като добра партия в никое отношение - от размер през образование до заплата. Пък ако жена живее с мисълта, че някой ще се влюби в нея още на втора среща, когато темите за разговор още се въртят около вчерашния дъжд и други глуповати общи приказки, и ще я търпи още 1-2-12 месеца да няма развитие, е доста заблудена.
Точно тук ми е разковничето, не трябваше ли да има повече от три срещи, за да разбере той има ли тръпка или няма ?
Може би това, че не се виждахме цял месец, а само си писахме го е отдръпнало. Не го оправдавам, но може би и аз имам вина, тъй като през този месец така се случи, че му отказах няколко виждания. Но не е било, защото не искам, а защото не съм имала възможност в тези дни, когато на него му беше удобно. Все пак той ако много е искал е щял да намери начин в удобно за двамата време.
На вас колко време/срещи ви трябват, за да опознаете човека и да ви се появи тръпката ?

# 83
Ох, голям морал, голямо чудо!

Проблемът тук въобще не е в това на коя среща е сексът. Този от самото начало не си е търсил нищо сериозно. Честно казано, ако съм на 35 и дойде някой набор да ми дрънка за бебета от втората среща, ясна работата.

Много мъже, които искат просто секс, използват желанието на жената да има семейство и наивността ѝ.

Няма лошо в онлайн запознанствата, просто преценявай хората по-добре.

# 84
  • София
А има някои и бебета правят и бягат.

# 85
Уф, само първия пост прочетох, ма той да не е женен, ма?

# 86
  • София
Скрит текст:
Точно тук ми е разковничето, не трябваше ли да има повече от три срещи, за да разбере той има ли тръпка или няма ?
Може би това, че не се виждахме цял месец, а само си писахме го е отдръпнало. Не го оправдавам, но може би и аз имам вина, тъй като през този месец така се случи, че му отказах няколко виждания. Но не е било, защото не искам, а защото не съм имала възможност в тези дни, когато на него му беше удобно. Все пак той ако много е искал е щял да намери начин в удобно за двамата време.
На вас колко време/срещи ви трябват, за да опознаете човека и да ви се появи тръпката ?

Този вероятно, каквото и да си правила, е нямало да станат нещата. Някои хора не си пасват просто, други пък не търсят. Този може и да е женен. Твоето участие е, че си се изпълнила с очаквания, без реално да познаваш човека, реализирала си секс, с нагласата, че нещо се случва между вас, и сега си наранена, защото те е зарязал след веднъж. Когато ти е важно нещата да се задълбочат, не бързаш със секса, за да знаеш по-добре с кого си лягаш и какви са му намеренията. Този е бита карта и нищо повече не зависи от теб.

# 87
Подкрепям мнението на Невена.
Авторката отдалече мирише на "отчаяна съм, искам да се задомя", което автоматично сякаш изключва забавлението от флирт, общуване, секса с мъж. В процеса си показва дали и за какво ставате и двамата.
Той с приказките за бебчита и семейство може просто да те е пробвал.

# 88
  • СИ
...
Проблемът тук въобще не е в това на коя среща е сексът. Този от самото начало не си е търсил нищо сериозно. Честно казано, ако съм на 35 и дойде някой набор да ми дрънка за бебета от втората среща, ясна работата.

Много мъже, които искат просто секс, използват желанието на жената да има семейство и наивността ѝ.
...

Щом е на 35 и е сама, значи и тя бърка някъде. Или просто няма какво да предложи.
За жена на 35 мисля, че няма как да се говори само за наивност. Друга би трябвало да е думата.

# 89
Случват се такива работи, причини бол. Не всеки си пасва със всеки, защо тъй станало или иначе никой не може да каже. Обикновено е нужно малко повече време да разбереш дали става или не. И при мен специално по скоро да се убедя, че не става, защото тези, в които съм се влюбвал съм го разбирал почти веднага.

Общи условия

Активация на акаунт