Пак неподходящия

• 21 373
  • 902
  •   1
Отговори
# 90
...
Проблемът тук въобще не е в това на коя среща е сексът. Този от самото начало не си е търсил нищо сериозно. Честно казано, ако съм на 35 и дойде някой набор да ми дрънка за бебета от втората среща, ясна работата.

Много мъже, които искат просто секс, използват желанието на жената да има семейство и наивността ѝ.
...

Щом е на 35 и е сама, значи и тя бърка някъде. Или просто няма какво да предложи.
За жена на 35 мисля, че няма как да се говори само за наивност. Друга би трябвало да е думата.
Е, не познаваме авторката, че толкова дълбоко да я анализираме.

# 91
  • Paris, France
На вас колко време/срещи ви трябват, за да опознаете човека и да ви се появи тръпката ?

Ужас! Наистина ли си на 35г? Даже и 10 годишната ми дъщеря знаеше, че влюбването става за секунди и няма връзка с брой срещи и количество време, прекарано заедно.

Тръпката, привличането или ги има в първите части на секундата, в които виждаш човека, или ги няма. С възрастта влюбването с пеперуди става все чо-трудно и рядко за жените. На 15г се влюбват всеки месец, в началото на 20те поне 3-4 пъти годишно и след края на 20те не се влюбих истински никога повече. Срещам мъже, които ми харесват и с които бих излязла ако нямах съпруг, но състоянието уау, в което летиш, не ти се яде, мислиш за човека повече не ме споходи никога. След 25г вече гледах и общи интереси, битовизми. Ей затова мъжете предпочитат млади жени.

Срещите не са за да се появи тръпка, а за да прецените и двамата стрували си да продължавате да се срещате и да започнете връзка. Колкото и да съм влюбена в някого, не бих влязла във връзка ако не ми харесва това, което правим като сме заедно, скучая с него или се чувствам изморена, изцедена и зле когато сме двамата. Също ако не пасва на социалната ми среда, обкръжението ми не го одобрява.

Повечето връзки се разсъхват след появата на дете. Колкото и да се срещате и колкото и десетилетия да живеете заедно може да се изпокарате и разделите ако бебето се окаже трудно, болнаво, врякащо и ви изяде всяка свободна минута.

# 92
За мен секс дори на първа среща е ОК. Няма какво да си губим времето, ако не си допаднем сексуално. Обаче разговори за брак, бебета и ремонти, не. Би ми светнала огромна червена лампа и бих избягала с 200.

# 93
Без да съм чел всичките страници - може да има просто умора - не е лесно да поддържаш връзка на 100 км, когато имаш и работа и ежедневни задължения. А може да се е уплашил и да е решил, че иска да си живее живота, който си живее досега. Не е изключено и да има друга, по-наблизо.

# 94
Искам да кажа, че аз темата за дете не съм я повдигала, защото за самата мен е важно да опозная човека, да видя става ли, не става ли и тогава да мисля за такива неща. Ако бях отчаяна и това да ми беше целта, щях да му кажа ами действай още на първия секс. Да, искам семейство и деца, като всяка нормална жена, но не на всяка цена, тоест ако аз нямам чувства и желание не бих го направила, само и само да имам дете. Даже мога да кажа, че основно той е говорил на тази тема и я е започвал. И аз не се хващам за това, че на първия секс е казал, да ми направи дете. А ме е някак си яд, че от три срещи и изведнъж реши, че няма тръпка…, а аз точно взех да се зарибявам. Със сигурност след първата и втората среща не съм имала никакви очаквания, че даже и след третата, но като той продължаваше да проявява инициатива и да ме търси постоянно, реших че има тръпка от негова страна и исках да има и следващи срещи и да се опознаем повече. Просто илюзия… помислих си, че най накрая съм срещнала готин мъж, с който си пасваме, наистина си приличахме по много неща.

# 95
Грешка. Не се е отдръпнал, защото само сте писали един месец, а сте си писали месец, защото той се е отдръпнал преди това.
Извинявай, ще съм директна. Човекът е искал да те нае*е. Това е. Негово право е да иска секс. Това, което не е негово право, е да го иска с приказки за сериозности. Аз още не мога да разбера какво им пречи на тия мъже да си кажат, че само секс искат. Шансът да получат хубав секс, а не да помпят морска звезда, значително се повишава. Имам чувството, че ги кефи да лъжат.

# 96
Нарциса, защото ако заявят, че искат "просто секс" много малко ще им вържат.
Виж с лъжи за брак, семейство и деца колко по-лесно става.

# 97
  • София
Накрая ще си изтъркам пръстите от писане на едно и също, но дела гледайте, не думи.
100 км съм ги изяла за час, ако искам да съм с някого, макар и да му отперя една целувка само.

Обещаното не е като даденото. Можем да се сърдим само на себе си, ако наивно вярваме, че непознат ни дължи нещо.
И да, сексът не е повод за запознанство, в случая опознаване.

# 98
Не, просто ги е страх и затова мажат. Страх от провал или че няма да им пуснат.
Но, пак казвам, всеки с методите си. Всичко е доброволно. Не можем да се сърдим, че еди кой си така правел. Така може, така прави, в мои / твои / наши ръце е да преценим и кажем да или не.

# 99
Съгласна съм с вас, просто човека не е имал чувства още от началото и затова не е имал голям мерак да идва.
Взимам си поука, да не вярвам на писаници и повече срещи на живо.
Пък в крайна сметка, каквото стане, може да ми е писано е отредено да съм си стара мома.

# 100
Bondy07, може да си е имал чувства, не знаем. Ти също няколко пъти си му отказвала срещи, че били в неудобни за теб дни. Ако беше лудо влюбена дали нямаше да зарежеш всичко друго?

# 101
Bondy07, може да си е имал чувства, не знаем. Ти също няколко пъти си му отказвала срещи, че били в неудобни за теб дни. Ако беше лудо влюбена дали нямаше да зарежеш всичко друго?
Така е, няма как да се знае, но ако е имал, едва ли след това ще каже, че няма нищо. Ще пробва да се видим отново.
Аз не съм казала, че съм били лудо влюбена в него, не е било с първото виждане и хоп веднага се влюбваш, нямаше такова нещо. Хареса ми, че си паснахме като характери, дори професия. Може би ми харесаха повече нещата, които си пишехме и от там взех да се зарибявам. Но при мен не е било любов от пръв поглед… Даже все още не знам какво е, но ми дойде като гръм от ясно небе, че изведнъж така се отдалечи.
Между другото първия ден, в който спря да ме търси той, аз го потърсих след около седмица, тогава го питах има ли изобщо нещо към мен, да знам дали изобщо да хабим енергия и той тогава каза, че ако е нямал, нямало да ми пише и да ме търси. От тези думи си направих изводи, че може би се сърди и затова продължих да го търся, като той също ме е търсил през това време. Две седмици по-късно ми казва, че няма нищо към мен. Реших да го попитам отново, след като вече напълно спря да ме търси той. Ако беше казал още първия път, че няма, нямаше да се занимавам и да се чудя.

# 102
Доста директен подход, като във война малко. Не знам какво да посъветвам.

# 103
  • Paris, France
Скрит текст:
Искам да кажа, че аз темата за дете не съм я повдигала, защото за самата мен е важно да опозная човека, да видя става ли, не става ли и тогава да мисля за такива неща. Ако бях отчаяна и това да ми беше целта, щях да му кажа ами действай още на първия секс. Да, искам семейство и деца, като всяка нормална жена, но не на всяка цена, тоест ако аз нямам чувства и желание не бих го направила, само и само да имам дете. Даже мога да кажа, че основно той е говорил на тази тема и я е започвал. И аз не се хващам за това, че на първия секс е казал, да ми направи дете. А ме е някак си яд, че от три срещи и изведнъж реши, че няма тръпка…, а аз точно взех да се зарибявам. Със сигурност след първата и втората среща не съм имала никакви очаквания, че даже и след третата, но като той продължаваше да проявява инициатива и да ме търси постоянно, реших че има тръпка от негова страна и исках да има и следващи срещи и да се опознаем повече. Просто илюзия… помислих си, че най накрая съм срещнала готин мъж, с който си пасваме, наистина си приличахме по много неща.

Ами като не си отчаяна защо изпитваш яд, че и цяла тема отваряш?

Мъжете не се женят за жени, с които си приличат, а за жени, които ги привличат. Ако търсеха прилика и общи интереси щяха да се женят за братята си.

Нямаш опит с мъжете. Живяла си дълго с един и същ мъж и ти трябват повече социални контакти и бройкане.

И да, сексът не е повод за запознанство, в случая опознаване.

Право в десятката 👍. Така ме научи мама 🥳.

Скрит текст:
Нарциса, защото ако заявят, че искат "просто секс" много малко ще им вържат.
Виж с лъжи за брак, семейство и деца колко по-лесно става.

Става лесно с някоя квачеща, стара мома. Останалите искаме цветя и рози, подаръци, извеждане, купони, хахо хи хи  и бихме избягали с 200 ако някой спомене брак и деца на първа среща или по време на секс почне да говори за бебеправене. Аз бих помислила, че иска да махне презерватива за да ме зарази със СПИН.

# 104
Цитат
не е било с първото виждане и хоп веднага се влюбваш, нямаше такова нещо. Хареса ми, че си паснахме като характери, дори професия. Може би ми харесаха повече нещата, които си пишехме и от там взех да се зарибявам. Но при мен не е било любов от пръв поглед
Именно!
Тогава що мрънкаш и драпаш.

Общи условия

Активация на акаунт