Пак неподходящия

• 21 336
  • 902
  •   1
Отговори
# 105
Здравей, Бонди. Малко горчив личен опит да ти оставя. Броят на живите срещи, изчакването за секс, държането приятно и почтително не ти гарантират Абсолютно Нищо. Пишеш две съобщения, виждаш човека на живо и при съмнение бягаш. Никакви лиготии и дълги чатове. По същество: след развода ми нали и аз да се направя на нормален човек, да се срещам с хора, бях на 32 - айде да си попиша в интернет. С дете в първи клас по заведения ли да ходя, трябва да се работи и да се яде. Казват, че се намирали хората в интернет, ми хубаво, дай да видя. Първо - отвратителни хора. Приказки, все едно са ги копирали отнякъде, на живо кошмар. Един беше търпелив, сериозен, приятен, ненатрапчив. Чака ме дълго за срещи, не напираше за секс. Не ме остави след секса, брей, ти да видиш. Да не ми се обадят след като са получили секс беше няколко пъти, та от този се впечатлих. И какво - само е гледал да се докопа до вкъщи, за да ме обере. Ясно? Говорим за месеци наред търпение, внимание и срещи! 4-5 месеца беше. Само за да ме оплете и да се престраша да го пусна в дома си. След това абсолютно изчезна. Даже не бях веднага осъзнала, че нещата ми липсват. Всичките ми бижута, прибраните, не очевидно оставените навън. Смятай! Това е човек с опит, и съм напълно сигурна, че не е един. Изключително внимавай и с когото и да се срещаш, дръж го извън дома си. Много време! Започне ли да нервничи - сори и чао. Който държи на теб, ще разбере и притесненията ти. Цялата ми интернет одисея беше общо взето за кратко, но след тоя случай свърши окончателно. Не искам и ти да се опариш от такъв идиот! Внимавай.

# 106
На 35 си и си му търсила сметка дали има интерес??
Такива разговори и аз съм водила, не говоря наизуст - жалкарски са. Вече отдавна не ги водя. Нямало го седмица - работата е ясна, нещата са чао.

# 107
Такива разговори и аз съм водила, не говоря наизуст - жалкарски са. Вече отдавна не ги водя. Нямало го седмица - работата е ясна, нещата са чао.
Права си, не трябваше изобщо да питам и да се занимавам, но исках да разбера какво е станало.
Факт е, че нямам достатъчно опит, с тази дълга връзка, която имах преди това… ме отлетяха годините и сега ето, първа среща след това и се осрах… с извинение.

# 108
Според мен много бройкаджии свалят звезди, дори да няма истинско привличане, просто ги кефи идеята че жената е хлътнала. Истината е че обичат жената да е хладна, трудно достъпна и тичат по нея ... докато не вземе да се влюби и става рязко безинтересна.

Bondy07, не търси вина в себе си за тъпо поведение от уж зрял мъж. Не си направила нищо лошо или странно, просто си попаднала на кофти човек.

# 109
Ако един мъж е свестен, на 35 няма да е ерген.

# 110
  • София
Явно е доста лесно да се влюбиш в имагинерен образ, изграден благодарение и на твоето съзнание и да си го пробуташ като любов.
Бая приятелки преживяха някакви неща, някои се опариха, някои развиха връзки и то добри.
Та, не е черно и бяло, трябва да се хващат нюансите.

Ще ти мине, ще дойде друг, но нито си престаряла, нито си стара мома.
Дай си малко повече свобода и шанс, послушай Невена.
Била си в дъъъълга връзка без развитие, имаш нужда да останеш сама и да се чуеш.

# 111
Че какво невиждано има в това да се "потърси сметка" има ли интерес или няма? Аз ли нещо не виждам? Когато се срещам с един човек държа да знам намеренията му и да.

Запознанствата по интернет лично на мен не са ми ок. Предпочитам човекът да е около реално заобикалящата ме среда, където да имам някакво време да го опозная лично преди да се решават по нататъшни неща.
Много са мнение, че мъжете са елементарни същества, обаче и има жени, които също се хващат много лесно на въдиците. Един мъж винаги знае какво да напише на една жена да я омагьоса, особено ако и същата такава страда от липса на ласки и внимание.
Потърси причините за намиране на неподходящи в себе си. Някъде бъркаш - промени го.

# 112
Наистина, не мисля, че проблема е в това на коя среща правиш секс, може и на първата и след това да сте неразделни, може и на 20-тата и пак да се разделите след това. Аз дори това не го броя за връзка, просто си споделям разочарованието и търся подкрепа и ошамаросване може би. Но със сигурност не е ок да говориш празни приказки на почти 40 год. За тези, които се чудят не е семеен, няма деца и жена. Иначе е възможно паралелно да си е писал с други и да е попаднал на нещо, което повече му харесва, независимо в какъв аспект. За напред ще си имам обеца на ухото и на писаници в нета няма да вярвам толкова безкористно.
За тези, които са против срещите чрез нета, мога да кажа, че имам познати, които така се запознаха и в момента са щастливо женени и с деца. А при мен, тъй като съм и хоум офис, всичките ми приятелки са женени, нямам особено големи опции къде другаде бих могла да срещна някой, затова използва социалните мрежи.
Мои приятели се запознаха така онлайн, голяма любов, местиха се в неговия град, в нейния... Три деца по-късно се разведоха.
Няма гаранция, това е. Он, офлайн, първа среща, стотна среща...
За мен бъгът в твоята ситуация е, че не сте имали възможност да се виждате често. С един път на месец даже страстни дългогодишни връзки се разпадат.
Представи си ако си се бяхте виждали по нормалния начин, да излизате, да се опознавате, а секс - когато ви се прииска... И ако не стане - не стане, но няма да живееш в романтична заблуда, че имаш връзка, а всъщност нямаш.

# 113
  • Out of the Mix
Бонди, макар и вече в зряла възраст наистина нямаш никакъв опит.
И проблемът не е в броя връзки, а като цяло. Житейски.
Ако приемем, че са те подвели, просто вече ще имаш обеца на ухото.
Секс в самото начало на познанство не е критерий за нищо.
Това с бебеправене на 3-та среща е абсурд.
Бебе се прави във връзка, с партньор, с който ще си го гледате двамата като семейство, опознали се, поизяли малко сол, както се казва, утвърдени вече като двойка.
Не с някакво познанство на 3 срещи.
Много трудно, почти невъзможно с непознат, който нито го познаваш, за доверие дума не може да става, нито нищо, да се прави необезопасен секс. Всеки втори, всяка трета е имал/ла, нещо. Да не звучи стряскащо.
Колкото по-надолу слиза възрастта, е по-зле.
Имай предвид, че здравният картон на българина е под всякаква критика, хигиенни навици, храна, цигари, алкохол, хронични и т.н. заболявания.

В запознанствата през Интернет няма нищо ненормално. Просто трябва да имаш не 1, а 10 наум и да знаеш как да процедираш.
Никакво избързване с вкъщи, а разходки, излизания, опознаване, воаяжи, кафенца и т.н.
И по най-бързия начин минавате в реала, и намаляте чата до минимум.
И знай, че гаранция няма за нищо никога и никъде с никой.
Така психически ще си много по-освободена и просто ще си живееш живота, наслаждавайки се на новите възможности и разнообразие.

# 114
  • Paris, France
Така е, няма как да се знае, но ако е имал, едва ли след това ще каже, че няма нищо. Ще пробва да се видим отново.
Аз не съм казала, че съм били лудо влюбена в него, не е било с първото виждане и хоп веднага се влюбваш, нямаше такова нещо. Хареса ми, че си паснахме като характери, дори професия. Може би ми харесаха повече нещата, които си пишехме и от там взех да се зарибявам. Но при мен не е било любов от пръв поглед… Даже все още не знам какво е, но ми дойде като гръм от ясно небе, че изведнъж така се отдалечи.
Между другото първия ден, в който спря да ме търси той, аз го потърсих след около седмица, тогава го питах има ли изобщо нещо към мен, да знам дали изобщо да хабим енергия и той тогава каза, че ако е нямал, нямало да ми пише и да ме търси. От тези думи си направих изводи, че може би се сърди и затова продължих да го търся, като той също ме е търсил през това време. Две седмици по-късно ми казва, че няма нищо към мен. Реших да го попитам отново, след като вече напълно спря да ме търси той. Ако беше казал още първия път, че няма, нямаше да се занимавам и да се чудя.

Наранено его е подчертаното. Права си, че не е любов.

Какво ти дреме има ли или няма, някой си непознат, тръпка към тебе след като не си влюбена?

Ти реално не искаш мъжа, не държиш на него и той вероятно го е усетил. Ако се е почувствал като кандидат-оплодител-снабдител може и да е духнал.

А покани ли те в дома си? Ти него? Сексът в хотел ли се състоя? Подозирам, че живее с жена или е женен, та затова питам. Следващият път не осигуряваш никакъв терен и внимаваш.

# 115
Лично аз, предвид ситуацията след спирането да ме търси, предпочитам директно да питам, не да се мотаме. Защото той първо започна, проблеми имал и тн. По-добре си кажи и да се приключва.
И да тъпо беше, че продължих да го търся аз, но както ви казах, мислех, че се сърди заради това, че му отложих няколко срещи преди това. А и като каза, че не съм му била безразлична… като знам и какво ми е говорил и пишел, как да си помисля, че изведнъж ще каже, че няма нищо е край.
Невена, да покани ме в дома си. Аз не съм го канила вкъщи, както казах ходихме на уикенд/почивка.  След това ме покани в дома си, но не съм ходила.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 14:00 от Bondy07

# 116
Няма лошо да знае намеренията му, но когато той не я търси, някак въпросните намерения са твърде очевидни, за да изпада тя в позиция на молеща внимание.

Права си, не трябваше изобщо да питам и да се занимавам, но исках да разбера какво е станало.
Питаш дали е ок, не дали има интерес. Разликата в посланието и в начина, по който ти самата изглеждаш, е огромна. Но, пак казвам, такова 'изпаряване' на човека е крещяща табела, че си омръзнала и да го оставиш на мира.

# 117
Емоционалната зрялост ти куца.
Поведението и реакциите ти са като на малко момиченце.
Кажи си и да се приключва. Не, няма да ти каже. Нещата не са еднозначни, менят се, може и той да не е наясно.
Не го карай той да ти казва. Ти реши какво искаш за себе и от него. И действай. Не чакай той да сложи хикса.

# 118
Лично аз, предвид ситуацията след спирането да ме търси, предпочитам директно да питам, не да се мотаме. Защото той първо започна, проблеми имал и тн. По-добре си кажи и да се приключва.
И да тъпо беше, че продължих да го търся аз, но както ви казах, мислех, че се сърди заради това, че му отложих няколко срещи преди това. А и като каза, че не съм му била безразлична… като знам и какво ми е говорил и пишел, как да си помисля, че изведнъж ще каже, че няма нищо е край.
Невена, да покани ме в дома си. Аз не съм го канила вкъщи, както казах ходихме на уикенд/почивка.  След това ме покани в дома си, но не съм ходила.
Просто не се е получило. Ти не си го харесвала реално, но си била привлечена от вниманието, което ти дава. Той пък и да те е харесвал, не е било достатъчно. Не те е отрязал директно, защото е очаквал драма и е искал да я избегне - напълно нормално. И аз съм гоуствала мъже, които знам, че ще мрънкат.

Разстоянието не е проблем. Моят мъж пътуваше от другия край на света, за да сме заедно и в крайна сметка се премести.

След дълга връзка си очаквала, че ще влезеш в друга такава. Най-вероятно си карала по инерция и си активирала някакъв заучен модел на отношения. Според мен, продължавай да се срещаш с мъже, но не се фиксирай в търсене на Господин Идеален и създаване на семейство сега и веднага. Ти няма да харесваш някои, други теб няма да те харесват и това е напълно нормално. В някой момент ще срещнеш подходящ и ще ви се получат нещата. Междувременно поработи и върху себе си - виж има ли нещо, което ти пречи и го отработи.

# 119
Така е, прави сте и го знаех, не те ли търсят, няма какво да питаш, особено пък мъж ако спре да те търси. И въпреки че го знаех, пак глупаво постъпих. Сигурно съм изглеждала като пълна глупачка в очите му.

Общи условия

Активация на акаунт