Просто се влюбих в Нея!

• 4 660
  • 64
  •   1
Отговори
Здравейте, Искам да споделя, че се влюбих в едно момиче с което се държахме като приятели.. Но след една бутилка водка и 10-15 мин целувка след това.. Просто не спрях да мисля за нея, докато не разбрах, че имам чувства.. Казах и всичко без да се замисля, какво чувствам и че я искам в живота си, но не като приятелка, а нещо повече, но тя ми не ми отвърна със същото и ми каза, че не иска да ме губи като човек и за това е по-добре да си останем приятели… Да…виждаме се и стоим до много късно, говорим по 2-3 часа по телефона вечер, през вечер… пишем се постоянно и аз не спирам да и казвам, че ме подлудява и че я искам и тя няма нищо против това.. Просто не можела да ми отвърне със същото на този етап.. Позволява ми да я докосвам, да я гушкам, колкото си искам и тя също го прави.. но не ми позволява да в целуна отново.. Кажете ми какво да правя и как да разбера какво и се върти в главата.. За да и я завъртя Аз още повече и просто да си я открадна и да съм щастлив..и разбира да я направя и Нея най-щастливата!

# 1
Момата те върти, а ти не се усещаш. Уж сте само приятели, а ти позволява да се държиш с нея все едно не сте. На колко сте години? Ако сте тийнове и ако почнеш да се дърпаш, сигурно бързо ще си промени мнението.

# 2
Ето , поредното доказателство че между мъж и жена не може да съществува приятелство и винаги единият от двамата ще си пойска .Не знам дали сте тийнейджъри,но и това нейното поведение не е адекватно и съм съгласна че те държи на въдицата за да може още по силно да захапеш стръвта .Никоя жена няма да приеме гушкане и прегръдки,ако няма нищо сексуално.

# 3
  • София
Много гадно си играе с теб.

# 4
Ще кажеш ли на колко години сте? 🙂

# 5
Нищо не можеш да направиш...впрочем можеш да поръчаш още една бутилка водка.

# 6
Аз съм на 31, тя е на 25

# 7
Аз съм на 31, тя е на 25

Разбирам, тя е на 13, ти на 15.
Познах ли?

# 8
Държиш се точно така, че да се забиеш все по-дълбоко в ролята на приятел с тенденция да заприличаш в нейните очи на жалък плазмодий, с когото тя да си чеше егото, когато има нужда от внимание.
Късай.
Казваш категорично, че такива отношания не те устройват и искаш всеки от вас да продължи по пътя си.
Вероятността да се стигне до желано от тебе развитие не е повече от 20%, но ако продължите по стария начин е 0,20%.

# 9

Аз залагам на 13-15. Иначе страшна целувка е било, цели 15 минути... не се ли срастнахте, бре.

-----

Допрочетох, на 30 били. УжасТ

# 10

Аз залагам на 13-15. Иначе страшна целувка е било, цели 15 минути... не се ли срастнахте, бре.

-----

Гледай текста, какво е написал, и между редовете, не цифрите. Цифрите лъжат.

# 11

Абсурд, никоя зряла жена няма да се остави да я мляска и опипва някой, ако не иска да прави секс с него и никой 30 годишен мъж няма да  участва в тия глупости.

Аз залагам на 17-15.

# 12
Няма какво да направиш освен да се отдръпнеш за твое добро.
По същия начин загубих много добър приятел, а по-късно се повтори и с близък колега. Чувствах се ужасно в ситуацията, че човек когото обичам и възприемам, като брат иска нещо повече. Няма, как да се получи! Опитах да продължа приятелството, но виждах, че само вредя на отсрещната страна и прекратих отношения.
Доколкото разбирам, обаче твоята приятелка ни най-малко не се притеснява, а дори се забавлява и вероятно си гали егото. Бъди силен и си тръгни!

# 13

-----

Това е новите 30, като старите 15. Наистина е ужасТ.

# 14
  • Далечният изток
На 31 години да не знаеш какво да правиш с една жена?!
Остави. И без това не те иска както виждаш.

Общи условия

Активация на акаунт