Просто се влюбих в Нея!

• 5 084
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
Айде нема нужда !Аз не бих се гушкала любовно с някой мой приятел, особено ако знам че той има сексуален интерес към мен! Това девойче или го сърби и не знае как да си я почеше ,или се подиграва с момчето .Отдръпни се Авторе ,даже е игнорирай тогава ще си проличи, това гушкане за какво е ,и колко е приятелка.

# 16
На 31 години да не знаеш какво да правиш с една жена?!
Остави. И без това не те иска както виждаш.
Интересното е, че когато и да звънна зарязва всичко и излиза с мен.. не веднъж си е тръгвала от къде ли не.. заради мен…. това ме обърква

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 18:23 от bubanka

# 17
За да и я завъртя Аз още повече и просто да си я открадна и да съм щастлив..и разбира да я направя и Нея най-щастливата!
Купи й захарен памук от панаира.

# 18
А ти какво правиш още там, след като ти е казала, че не иска да бъде с теб?
Не се ли усещаш колко смешен и жалък изглеждаш отстрани?

# 19
Пич, тая игра няма да е добре за тебе. Храни си егото с тебе, но не мисля, че ще те огрее. Докато не усети, че те губи, тогава обикновено обръщат плочата. За момента просто се спри, отдръпни се, ако тя изяви желание за нещо повече, тогава. Ако продължаваш да натискаш, още повече ще ти се дърпа.
И за напред заеби тия работи с приятелството, не става с жена, към която имаш други чувства.

# 20
Не знам на колко сте години, и аз залагам на тийн годините и в това няма нищо срамно, не виждам защо го криеш.
След като тя се съгласява да я опипваш, явно има интерес към теб. А целувката защо не й е харесала, не мога да кажа, но пробвай нещо друго, ако ме разбираш - мини на друга база. Като не ще целувки, не напирай, и без тях може.

# 21
На 31 години да не знаеш какво да правиш с една жена?!
Остави. И без това не те иска както виждаш.

Помня преди време, че някъде прочетох (може би само за Америката се отнася, де, идея нямам и не ми се рови честно казано), че вече много мъже до към 25-30 са си девствени. Та, ако в тва има нещо вярно, може би не е толкова странно наистина, че възрастни мъже говорят за подобни "влюбвания" сякаш, че за пръв път карат пубертет на 30.

# 22
никоя зряла жена няма да се остави да я мляска и опипва някой, ако не иска да прави секс с него

Това трябваше да го прочета по-рано, да се таковам в загубеняка Simple Smile

П.П: Не само 30-годишни, но и доста по-възрастни мъже може да се вдетинят с такива любови. Но обикновено тези драми не са с щастлив финал.

# 23
Проблема е,че той се е влюбил, иначе че ще я изклати, тва ясно. Няма да го остави да я бара ако хептен не го иска. Обаче ще продължи да му ги приказва такива ала бала за приятелството и подобни, и в крайна сметка ще и омръзне бързо, щото тя не изпитва същите чувства към него.
Много тийн драми ми идват и на мен, може да е вярна тази статистика на колегата и 30 годишния автор хептен да няма никъв опит до сега

# 24
Ако авторът почне да се зарибява с друга, момата бързо-бързо ще реши, че го иска.

# 25

Искам да споделя, че се влюбих в едно момиче ..
Но след една бутилка водка и 10-15 мин целувка след това.. Просто не спрях да мисля за нея, докато не разбрах, че имам чувства..
....
Кажете ми какво да правя и как да разбера какво и се върти в главата.. За да и я завъртя Аз още повече и просто да си я открадна и да съм щастлив..и разбира да я направя и Нея най-щастливата!

Бутилка водка, нарича я "момиче", 10-15 мин целувка и накрая пита какво да прави, за да .. "да си я открадна" - това говори за тийн, не може да е мъж на 31 г.

Нямаш нужда от твърд алкохол, момче, нито от "крадене", а от съпричастност с момичето - да й е приятно с теб, да я очароваш, да ти се възхищава и да иска да бъде с теб.
Но ако е още много малка.. и други фактори  влизат в играта, затова за да искаш съвет, е важно да се знае на какви години сте. Иначе съветът няма изобщо да помогне, а обратно.

# 26
Оставяла го да я бара... никъде не пише, че го оставя да я "бара", само, че му разрешава да я прегръща.

Иначе е хубаво да се слуша, когато една жена казва "не". Дори действията да ви изглеждат двусмислени.

# 27
Прилича на тийн драма. Не вярвам на написаната възраст. Крайно инфантилно. Ако сте искали, да сте свършили работата до сега. Кви са тия дърпаници и глупости... Големи хора, уж . Rolling Eyes

# 28
  • Down south
+1
 Абсолютно тинейджърска история Joy

# 29
  • Далечният изток
А това пък "да си я открадна"... въобще не знам как да го тълкувам. Нещо като краденето на булка в българския фолклор. Момъкът си я харесал на хорото и ѝ дал китка. После я метнал на гръб и я завел у тях, и я обезчестил, за да е завинаги негова.
Да си я откраднел... В 21 век. Шъ умръ....

Общи условия

Активация на акаунт