Просто се влюбих в Нея!

• 5 007
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
  • Далечният изток
Ама сигналите ти ги даваш. Ти каза, че я придърпваш някоя, която искаш да я *****. Какво щели да си помислят мъжете... Ми те мъжете и поглед, и усмивка, и любезност, и деколте, и къса пола могат да изтълкуват както им харесва. Да си мислят каквото си искат...

# 46
Ама сигналите ти ги даваш. Ти каза, че я придърпваш някоя, която искаш да я *****. Какво щели да си помислят мъжете... Ми те мъжете и поглед, и усмивка, и любезност, и деколте, и къса пола могат да изтълкуват както им харесва. Да си мислят каквото си искат...
Не спорим. Казвам си моето мнение. Ти твоето. Незнам защо намесваш мъжете, като казах че това е мое мнение.
Колкото мъже има все са различни.

И все пак си има правило
За жена в леглото не се пита.

# 47
Бе, ти не беше ли женен с деца..? Я ходи си прегръщай жената и не се занимавай с кой кво си бил мислел. Приятелски съвет Wink

# 48
Бе, ти не беше ли женен с деца..? Я ходи си прегръщай жената и не се занимавай с кой кво си бил мислел. Приятелски съвет Wink
Не говорим ли по принцип?
Прегръщал съм жени. Не съм се родил женен.

# 49
Бъркаш любовта с желанието за секс. Аз не виждам любов тука!Особено след водки!😄😄😄А мацката си те държи за резерва

# 50
Eleaa, не съм те виждала от много време 🙂

# 51
  • Далечният изток
Намесвам мъжете, защото ти говориш за мъжете, а не за теб. Да те цитирам ли?
Значи. Ти можеш да коментираш от твоята гледна точка, а не от тази на жената, която ти прегръщаш и придърпваш. Разбираш ли разликата?!
Разбирам. Но в прегръдката са двама души. И ако ти изпращаш сигнали е важно да знаеш какво мъжете ще си помислят.

# 52
Eleaa, не съм те виждала от много време 🙂
Файърче, радвам се и аз да те видя!🤗🤗🤗
Малко бях ангажирана, но се затъжих за форума! Радвам се да ви видя вас и да видя, че всичко си е постарому с темите!🙃🙃😆

# 53
Намесвам мъжете, защото ти говориш за мъжете, а не за теб. Да те цитирам ли?
Значи. Ти можеш да коментираш от твоята гледна точка, а не от тази на жената, която ти прегръщаш и придърпваш. Разбираш ли разликата?!
Разбирам. Но в прегръдката са двама души. И ако ти изпращаш сигнали е важно да знаеш какво мъжете ще си помислят.
Да печатна грешка. Логично е да не знам всеки мъж на земята какво мисли!

# 54
Абе тая работа с прегръдките не е просто така, не че някои жени не го правят наистина без да имат други чувства. Тук обаче са се мляскали доста дълго, така че границата е премината. Ще се изчукат, той ще се омотае още повече и тогава ще му резне крилцата. Може и да му ги резне предварително, щото си е доста тегаво да гледаш влюбен поглед насреща, а тебе да не те кефи. Обаче да му отговори на чувствата е много малко вероятно.

# 55
Така е - понякога бутилка, понякога - половин. Вий си вярвайте в приятелството между половете.

# 56
Мило момче, за съжаление и при двата пола се случва така. Ако много искаш един човек, излъчваш тази нагласа и той се отдръпва. Кофти е, че си се влюбил. Пробвай обратната стратегия и ще видиш как мацката ще започне да те търси, да се пита какво става с теб. Отдръпни се малко (знам, че ще е трудно), не й отговаряй веднага, откажи и някое виждане, бъди малко недостъпен, ще почне да се пита какво става, ще те усети, че не си й вече в кърпа вързан и ще дотърчи при теб, като нищо и ще те поиска.

# 57
Авторе, за жалост момичето не те харесва достатъчно, за да се развие приятелската ви връзка нататък. Търси си друго момиче и не си губи времето с тази.

# 58
  • София
Мило момче, за съжаление и при двата пола се случва така. Ако много искаш един човек, излъчваш тази нагласа и той се отдръпва. Кофти е, че си се влюбил. Пробвай обратната стратегия и ще видиш как мацката ще започне да те търси, да се пита какво става с теб. Отдръпни се малко (знам, че ще е трудно), не й отговаряй веднага, откажи и някое виждане, бъди малко недостъпен, ще почне да се пита какво става, ще те усети, че не си й вече в кърпа вързан и ще дотърчи при теб, като нищо и ще те поиска.

Ако си интересен на някой, само когато му се дърпаш, значи не е твоят човек. Не може цял живот да си играете на котка и мишка, да не вземе случайно да загуби интерес. Човек трябва да разбере, че не всеки, който си харесва, ще хареса него. Не става нито с мазнене, нито с номера.

# 59
едно е италианска приятелска прегръдка за поздрав, друго българска..
имам един приятел, който много дразнещо прегръща и навлиза в личното пространство на жените..
като го срежеш и му покажеш, че ти е неприятно почва веднага да заявява как било само от приятелска радост и да се извинява..
инересно, че само на необвързаните жени от компанията налита да ги прегръща, на другите явно не се радва..

Общи условия

Активация на акаунт