Прекратяване на връзка

• 2 601
  • 76
  •   1
Отговори
Здравейте, имах 6 годишна връзка , имаме хубаво дете на 3 годинки.Преди два месеца след скандал и мълчание от нейна страна тя ми каза да си тръгна.Трябваше и по нейни думи време за да и мине и да направим разговор в който да изясним нещата.Минаха няколко дни, отидох да видя детето и тя се разплака и каза моля те остани.Бях щастлив че ще оправим нещата и ще говорим да ама не.След като се върнах опитахме да си говорим но от нейна страна нямаше много желание, ясно ми беше че няма да стане за един ден за това и дадох време тя да направи крачка.През това време спах на дивана когато легнех в спалнята и опитвах да я прегърна тя просто ме буташе.Аз от следващия ден правех всичко и то защото искам а не защото трябва тя да види някаква промяна, останах си вкъщи направих ремонти купих неща които отлагах, помагах с домакинството( винаги съм го правил) но след 30 дена след скандал от нейна страна че съм изчистил  кухнята на не както трябва.. засегна темата че не и е минало и и трябва още време.Без ядове си събрах нещата и си тръгнах.Нещата почнаха да се влошават като след няколко дена попитах какво трябва да се случи за да се оправим.Непрекъснато ми се казваше че ме обича че и трябва време да преглътне старите неща и да е сама, да ама аз съм рак и тия неща не ми помагат и от там се почна от моя страна питане през ден и извиняване за всичко и стана по зле.От думите и обичам те искам да сме заедно стигнахме накрая до думите, за в момента не виждам как да сме заедно трябва ми повече време.Нещата основно които ми сподели за грешките са ми, че не съм и обръщал преди внимание че не съм питал за чуствата и,когато ме помолила нещо не съм го правил(правя го но като цяло го правя не веднага),проблема с малките неща които казва че са и се натрупали с времето като измил съм всичко но дефакто е останала една вилица...прибрал съм тенджерите но не съм запомнил точното им място,неща които никога не съм смятал че могат да станат толкова голям проблем.Питането ми отново към нея е какво да направя за да се оправим тя ми казва да направя малко от нещата които съм обещал..когато ги направя тя ми казва ама вече е късно...Общо взето не знае какво иска или е решила да се разделим но аз да се откажа.Тази жена е правила всичко за мене и знам че ме обичаше много,сега има чуства но не са същите както преди.Кажете ми какво да правя, сега съм спрял комуникацията за да и дам това време, като цяло почнах да ревнувам от всичко а не съм бил такъв човек, казва ми че няма другг и аз съм си виновен и признавам вината си.Нещата на два пъти ескалират като и признавам че съм отворил телефона и, преди никога не е имало и капка съмнение но аз почнах да търся отговори като какво мисли какво е търсили в интернет което е моя грешка но ревността ми замъгляваше мисленето и правих всичко на секундата.Нещата които ми пишеше преди че има шанс се промениха на край че правя глупост след глупост заради ревността която се отключи и нещата стават по зле(то няма на къде повече да са зле)Знам че през годините някои семейства изпадат в дупка но аз смятам че с говорене могат да се оправят нещата а тя смята че като се съберем ще минат 6 месеца 1 година и пак ще е същото та не мога да разбера дали изобщо е приключила напълно.Когато оставя врата с думи като не знам, може би, показала съм че те обичам а последващите са, край не мога да преглътна толкова лесно, за в момента не виждам как да се съберем  и това нещо ме съсипва.Какъвто и съвет да ми дадете ще се радвам да го прочета, след толкова натиск от моя страна сега съм категоричен, че не трябва повече да я търся но и усещам че ако не я търся така нищо няма да разрешим.

# 1
То голям тормоз.
Що се мъчиш?

# 2
То голям тормоз.
Що се мъчиш?

Защото имах надежди че могат да се оправят нещата но вече не съм сигурен дали да продължавам така.Имаме дете и не съм смятал че изведнъж така ще реагира и приключи връзка в която има шанс.

# 3
Останете малко със себе си.Не е нормално тази жена да Ви подвежда така.
Явно и тя има някакви колебания, затова съветът ми е да се отдалечите малко един от друг и след време да поговорите.Ако имате желание идете на семеен терапевт, но като се успокоят страстите.

# 4
Останете малко със себе си.Не е нормално тази жена да Ви подвежда така.
Явно и тя има някакви колебания, затова съветът ми е да се отдалечите малко един от друг и след време да поговорите.Ако имате желание идете на семеен терапевт, но като се успокоят страстите.
За сега това съм направил, да и дам времето което иска но отвътре ми е ...не ям не спя на работа мисля какво да направя и променя нямам стимул за нищо,опитвам се да отменям ангажименти за да мога да взема детето защото не го виждам всеки ден и не знам какво да правя.

# 5
Нещата на два пъти ескалират като и признавам че съм отворил телефона и, преди никога не е имало и капка съмнение но аз почнах да търся отговори като какво мисли какво е търсили в интернет което е моя грешка но ревността ми замъгляваше мисленето и правих всичко на секундата.Нещата които ми пишеше преди че има шанс се промениха на край че правя глупост след глупост заради ревността която се отключи и нещата стават по зле(то няма на къде повече да са зле

Какви са точно тия глупости, които правиш заради ревността си, да не би това да е причината да не иска да се съберете.

Едната  останала вилица и  това, че не правиш нещата на момента са дразнещи, но не са причина за такъв разрив.

# 6
Щом се гъзурчи и цупоти за 1 вилица неизмита, значи просто иска да ви разкара. И има друг.

# 7
  • Melmak
Проблемът със сигурност не е в неизмитата вилица, нито в разместените тенджери. Просто там избива.

Също така сега си се сетил да ремонтираш и да миеш. Може би не е трябвало да чакаш да те изгони, че да почнеш.

Мисля, че се изкарваш перфектен, а тя черната. Интересна щеше да е нейната версия.

# 8
Писнало ѝ е да ти е майка и да ти дудне за неща, които като възрастен е редно да правиш без непрекъснато да те карат и да ти напомнят. Разбирам я, влудяващо е. Сега си хукнал да ги правиш, защото е допряло яйцето до Дъто, а преди какво ти пречеше? Неуважението към другия и липсата на чуваемост умарят. Да чакаш сто пъти да ти напомнят, да те молят, е унизително и гадно. Явно е решила, че с теб ѝ е по-трудно, отколкото без теб.

Какви са ескалациите, да не си ѝ посягал? И какво, намери ли нещо в телефона?

# 9
  • София
След дъжд качулка. Охладнее ли веднъж жена... Нещата се правят навреме, сори.

# 10
  • София
За да те изгони е станало нещо сериозно, което ти не приемаш за проблем. Залагам на твоята патологична ревност, която ти вероятно наричаш любов, и това е ескалирало в насилие, което ти не намираш за насилие. Права ли съм?

# 11
Нещата на два пъти ескалират като и признавам че съм отворил телефона и, преди никога не е имало и капка съмнение но аз почнах да търся отговори като какво мисли какво е търсили в интернет което е моя грешка но ревността ми замъгляваше мисленето и правих всичко на секундата.Нещата които ми пишеше преди че има шанс се промениха на край че правя глупост след глупост заради ревността която се отключи и нещата стават по зле(то няма на къде повече да са зле

Какви са точно тия глупости, които правиш заради ревността си, да не би това да е причината да не иска да се съберете.

Едната  останала вилица и  това, че не правиш нещата на момента са дразнещи, но не са причина за такъв разрив.

В случая че сме разделени в момента и на два пъти и поглеждам телефона а тя избеснява.Със сигурност не казвам всичко, споделям основни неща но като цяло това и пречи.Не съм показвал че я обичам, не съм запомнил някои неща, като и кажа добре кажи сутринта какво да се свърши какво да направя, отговора е искам ти да се сещаш..

# 12
Да, добре е да се чуе и другата страна.
Според мен ключът е в "каза, че не ѝ обръщам внимание".
Една такава с мъж и малко дете се беше нагнездила в отношенията ни с бившия, че той я разбирал и подкрепял. Онлайн налЕ. А той си чеше егото с нея. Тя му дращи 24/7 в чата и по час стоят на телефона. Иначе с малко бебе и много си обичала мъжа. Та. Има ги всякакви неразбрани дами. За внимание са готови на всичко.

# 13
Когато приемеш жената за даденост,в някакъв момент й писва и нещата ескалират. Сега и на пета да й се въртиш,не вярвам да направи крачка назад.

# 14
Проблемът със сигурност не е в неизмитата вилица, нито в разместените тенджери. Просто там избива.

Също така сега си се сетил да ремонтираш и да миеш. Може би не е трябвало да чакаш да те изгони, че да почнеш.

Мисля, че се изкарваш перфектен, а тя черната. Интересна щеше да е нейната версия.

Не ,така написано от моя страна изказвам проблеми които ми е казала ,аз със сигурност не съм бил добър не съм и обръщал внимание и не я виня.Основните неща са това, нашите карания винаги са били за това, аз я помоля да ми казва като пропускам нещо тя иска да не ми казва и до тук стигнахме .

Общи условия

Активация на акаунт