Прекратяване на връзка

• 2 639
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Въобще не вярвам, че не е говорено.

# 31
Млада жена, с малко дете, ходи на работа. Мъжът й работи от 8 сутринта до 8 вечерта, прибира се вкъщи колкото да яде, да спи и да се преоблече. Нищо не пипва вкъщи, цялата домакинска работа, плюс детето, са делегирани на жената. С нея почти не разговаря, не ходят никъде заедно, сигурно и секс правят 1-2 пъти в месеца.
Е ти какво очакваше, цял живот ли така да живеете!?
Жената е млада, има нужда от мъж до себе си, не от някакъв съквартирант, с когото да си делят сметките, пък тя да му слугува.
А за какво по точно беше скандала, след който тя поиска да се разделите? Не е бил заради едната вилица, нали? Я кажи, с любовница ли те хвана?

# 32
Автор е, без да се засягаш, но е норма, когато жената инициира раздялата, и то главно заради фактори като слабо участие в домакинството и гледането на децата, мъжът изведнъж да пусне демо версията "Идеален съпруг и баща", и да започне да се сеща да прекарва време с детето (децата), което в нормално състояние не прекарва, и да проявява инициатива и активност в домакинството, че да види тая какъв мъж изпуска. Без значение дали жената си го прибира обратно, възхитена от катарзиса на мъжа, или се разделя окончателно с него, тази версия не трае дълго, защото е много уморителна за човек, на който не му идва наистина отвътре да го прави.

# 33
Млада жена, с малко дете, ходи на работа. Мъжът й работи от 8 сутринта до 8 вечерта, прибира се вкъщи колкото да яде, да спи и да се преоблече. Нищо не пипва вкъщи, цялата домакинска работа, плюс детето, са делегирани на жената. С нея почти не разговаря, не ходят никъде заедно, сигурно и секс правят 1-2 пъти в месеца.
Жената е млада, има нужда от мъж до себе си, не от някакъв съквартирант, с когото да си делят сметките, пък тя да му слугува.

Беше за два месеца това работно време, после работих една седмица 5 дена а другата седмица почивах 5 дена.Когато минах на по свободно време не е ставало на въпрос но аз смятах да сменя работата и да съм с нормално работно време.В процеса на раздялата вече бях минал изпити интервюта и съм вече с работно време от 7 до 15:00.Когато плащаш всичко и заплатата и е 30 процента от моята мисля че все пак трябва и да има подкрепа че не го правя за себе си

# 34
  • София
Той може да е проблемен, да не е забелязвал сигналите, да е трябвало да го ръчка, НО и да чакаш някой да се сети без да говориш с него и да му кажеш кое не ти харесва или те товари, си граничи с бурсущина.
Къде е Дренчето сега да каже за двете страни на медала?

Така е, разбира се. Но от казаното от автора оставам с впечатление, че далеч не е бил оставен единствено да гадае, и е бил наясно, че неглижира доста неща.

# 35
Аааа, Иванов, вече съвсем ме загуби!
Жена с малко дете и финансово зависима да се реши на раздяла нито е заради местата на тенджерите, нито за един ремонт.
Ти си знаеш причините и си в твое право да не ги споделяш в публичен форум, но бъди честен поне пред себе си.
Щом тя е стигнала дотук за мен връзката ви вече е приключила.

# 36
Иванов, а за детето кой се грижи? Имате ли помощ от баби, имахте ли време само за себе си?
Сега детето къде е? Майката кога започна работа, как се справяте с режима му и гледането?

Тук, да ти кажа честно, каквото и да си правил, ще ти намерят хиляда кусура, че грешката е в теб. За мен истината е една- жена ти е спряла да те обича. Ей така, хоп. Събудила се е една сутрин и не е усетила нищо. Сега и вода да пиеш, ще се дразни. Тук ще ти кажат, че не държиш правилно чашата, че преглъщаш оглушително, че се оригваш и гледаш мазничко. Не очаквай нещата с жена ти да се подобрят.
Стой настрани, тя това иска. Да не я дразниш с присъствието си. Може и да няма друг.
Но тя обмисля раздяла, и на главата си да ходиш, все тая.
Дръж се мъжки, определете си режим да виждаш детето и каква издръжка да и даваш и бягай. Всяка жена, разобичала мъжа си, ще ти снесе хиляди причини . Несъстоятелни. Няма да се оправят нещата и не се самообвинявай. Понякога няма виновни.

# 37
А за какво по точно беше скандала, след който тя поиска да се разделите? Не е бил заради едната вилица, нали? Я кажи, с любовница ли те хвана?

Аз съм писал и като коментари, ние се разделихме защото в даден момент изреди нещата които и съм написал, да имал съм я за даденост в нейните очи аз не съм забелязвал проблемите ино категорично съм я молил да си говорим и всичко да се разрешава, тя изстрелва нещо аз я оборвам с думи тя казва следващото и се оказва че аз и давам доводи защо не е станало а тя започва да връща ако ще и с 3-4 години на зад за даден проблем.Ясно е че са се насъбрали за това при всеки проблем съм искал да говорим.До преди да роди не съм се карал.един път с нея .Когато беше в 7 месец ме изгони защото чехъла не беше до другия.Тогава също съм вършел неща тогава е имало нещо да и се е насъбрало не е говорено и както не се бяхме карали никога така за чехъла се разделихме за 2 дена..Предполагам хормони едно друго след като роди най прекрасната жена и майка нямам лошо какво да кажа за нея.Аз никога не съм изневерявал както и тя.Питам ли я ще ми каже ако има някой и тя казва няма, тя няма и принципно къде да го намери защото работи с жени другото което е 8.15 е в работата 17:30 приключва и се прибира , не е по партита не излиза на кафета излизаме си заедно.

# 38
Когато плащаш всичко и заплатата и е 30 процента от моята мисля че все пак трябва и да има подкрепа че не го правя за себе си
Когато двама човека са партньори си поделят задълженията според умората и свободното време, а не според заплатата. Както виждаш твоята заплата не я топли. Тя може да взима 30%, но работи, гледа малко дете и домакинство.
Един от основните начини да покажеш обич и уважение към другия е да помислиш дали не е изморен, дали не му идва в повече, да се сетиш, че може би има нужда от помощ - да я беше пощадил тая жена. Примерно "недей да миеш сега, аз ще ги измия", а не "кажи кво да правя, не си ми казала", или "недей да готвиш, ще поръчам храна", "недей да пазаруваш, аз ще напазарувам на прибиране". Забелязвам, че масово мъжете приемат жените за товарни животни. Докато стои права и не мрънка, да я гърбим.

# 39
До преди да роди не съм се карал.един път с нея .Когато беше в 7 месец ме изгони защото чехъла не беше до другия.

Не си се карал с нея, ама тя те изгони.

Седмицата започва обещаващо Joy

# 40
Не знам, не мога да повярвам напълно на Иванов, но и жената не ми се струва ок. С тези подредби, окр-та, невротичност. Тц. Лично аз, колкото и да съм виновна в подобни отношения, ще си свия кошничката и бай. С хора с окр за подредби, чистоти, аптечност, ред е жив ад да се живее. Без значение мъже или жени.

# 41
..тя няма и принципно къде да го намери защото работи с жени другото което е 8.15 е в работата 17:30 приключва и се прибира , не е по партита не излиза на кафета излизаме си заедно.
Какъв е тоя затвор? Всеки има нужда от лично време, пространство и занимания.

# 42
  • София

Аз съм писал и като коментари, ние се разделихме защото в даден момент изреди нещата които и съм написал, да имал съм я за даденост в нейните очи аз не съм забелязвал проблемите ино категорично съм я молил да си говорим и всичко да се разрешава, тя изстрелва нещо аз я оборвам с думи тя казва следващото и се оказва че аз и давам доводи защо не е станало а тя започва да връща ако ще и с 3-4 години на зад за даден проблем.Ясно е че са се насъбрали за това при всеки проблем съм искал да говорим.До преди да роди не съм се карал.един път с нея .Когато беше в 7 месец ме изгони защото чехъла не беше до другия.Тогава също съм вършел неща тогава е имало нещо да и се е насъбрало не е говорено и както не се бяхме карали никога така за чехъла се разделихме за 2 дена..Предполагам хормони едно друго след като роди най прекрасната жена и майка нямам лошо какво да кажа за нея.Аз никога не съм изневерявал както и тя.Питам ли я ще ми каже ако има някой и тя казва няма, тя няма и принципно къде да го намери защото работи с жени другото което е 8.15 е в работата 17:30 приключва и се прибира , не е по партита не излиза на кафета излизаме си заедно.

Знаеш ли какво значи подчертаното? Че уж си искал да говорите, но не и да я чуеш. Гледал си да докажеш, че не е права, да излезеш отгоре. Това е супер изнервящо и да, писва. Преляло й е. Преляло й е да си намираш оправдания нищо да не промениш. Писнало й е да не я чуваш. Разбрала е, че няма смисъл. И после се чудиш ама как станало. Накрая ще излезе, и че тя е дразнила теб. Явно и тя го вижда, затова и вече търси раздяла.

# 43
Иванов, спестяваш нещо сериозно. Жена с тригодишно дете и със заплата на 30 процента от твоята не би те изгонила ей така, без нищо. И то повторно, след като уж ти си се поправил. Нещо много сериозно си я обидил и наранил тази жена.
Само гадая де, откачалки ги има всякакви. Може пък и тя да не е у ред, да си е писала с някое бивше гадже и да е решила, че без теб отново ще е млада, волна и свободна.
Вярно може да има окр, за един чехъл или вилица да вдига скандали.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 13:11 от Прекрасная Василиса

# 44
Когато плащаш всичко и заплатата и е 30 процента от моята мисля че все пак трябва и да има подкрепа че не го правя за себе си
Когато двама човека са партньори си поделят задълженията според умората и свободното време, а не според заплатата. Както виждаш твоята заплата не я топли. Тя може да взима 30%, но работи, гледа малко дете и домакинство.
Един от основните начини да покажеш обич и уважение към другия - да я беше пощадил тая жена. Примерно "недей да миеш сега, аз ще ги измия", а не "кажи кво да правя, не си ми казала", или "недей да готвиш, ще поръчам храна", "недей да пазаруваш, аз ще напазарувам на прибиране". Забелязвам, че масово мъжете приемат жените за товарни животни. Докато стои права и не мрънка, да я гърбим.

Защо пропускате всичко което пиша, аз пазарувам, аз готвя, аз пера и простирам ,това го правя поне 4 дни в седмицата, аз взимам детето а тя го води до градината.Аз се сещам ако няма нещо за работа да и купя иска телефон взет е телефон, иска море отива на море ,иска да отидем на обяд, вечеря отиваме като съм почивка.Да така като чуе някой ще си каже брато кой ще иска да те загуби..описал съм че и аз съм смотан че не реагирам на всичко правилно и че не довършвам някое нещо веднага но и не бездействам.Последно беше казала в момента съм обидена и сърдита трябва да ми мине за това сме разделени защото ми трябва време.Може да не ме обича но ми написа преди 15 дена че е доказала че ме обича да тези 6 години мисли и двата варианта  единия да се разделим втория казва че ме обича и не иска да се разделяме но и трябва време.Аз обаче не и дадох това време защото натисках през ден за отговора и и както си вървеше нормално и комуникация и сме се свали, ние и дете имаме виждаме се така като рязко натиснах тя в един момент каза , в момента не виждам как да сме заедно, питах я как вижда нещата след време казва трябва да ми мине и не знае.Аз направих глупостта да и погледна два пъти телефона тя откачи и каза край в истерията си.

Общи условия

Активация на акаунт