Прекратяване на връзка

• 2 625
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Нещата на два пъти ескалират като и признавам че съм отворил телефона и, преди никога не е имало и капка съмнение но аз почнах да търся отговори като какво мисли какво е търсили в интернет което е моя грешка но ревността ми замъгляваше мисленето и правих всичко на секундата.Нещата които ми пишеше преди че има шанс се промениха на край че правя глупост след глупост заради ревността която се отключи и нещата стават по зле(то няма на къде повече да са зле

Какви са точно тия глупости, които правиш заради ревността си, да не би това да е причината да не иска да се съберете.

Едната  останала вилица и  това, че не правиш нещата на момента са дразнещи, но не са причина за такъв разрив.

В случая че сме разделени в момента и на два пъти и поглеждам телефона а тя избеснява.Със сигурност не казвам всичко, споделям основни неща но като цяло това и пречи.Не съм показвал че я обичам, не съм запомнил някои неща, като и кажа добре кажи сутринта какво да се свърши какво да направя, отговора е искам ти да се сещаш..

Ами нормално, жената иска мъж, не дете или ученик. Не сте заедно от вчера, след като не си зацепил толкова време нещата, й е писнало. Вече има и дефакто дете, няма нужда от фиктивното. Сега и да почнеш да се сещаш... Само ще се ядоса още повече, че си чакал ножът да опре до кокала и си й изпилил нервите. А чувствата вече не са същите и няма как да се върнат. Това е личната ми интерпретация като жена.

# 16
Писнало ѝ е да ти е майка и да ти дудне за неща, които като възрастен е редно да правиш без непрекъснато да те карат и да ти напомнят. Разбирам я, влудяващо е. Сега си хукнал да ги правиш, защото е допряло яйцето до Дъто, а преди какво ти пречеше? Неуважението към другия и липсата на чуваемост умарят. Да чакаш сто пъти да ти напомнят, да те молят, е унизително и гадно. Явно е решила, че с теб ѝ е по-трудно, отколкото без теб.

Какви са ескалациите, да не си ѝ посягал? И какво, намери ли нещо в телефона?

Не съм е посягал никога.Първия път в телефона намерих търсения от сорта как да си скрия чата, и подобни.Аз директно питах и ми се отговори защо е и се съгласих защото тя няма да ме излъже.Втория път телефона и го взех за сервиз видях историята на гоогле и как е питала как да накара някой да и пише и как да обясни на някой дали да опитат но не усетих да се отнася за мен.Звъннах и директно питах има ли друг и тя избесня.Вошия отговор е правилен чакала е и е повтаряла за нещо но също така аз променях много неща преди да си тръгна.Последно работата и не и харесваше смених я директно защото се прибирах вечерта след 8.Не съм се усещал да чистя защото съм изгонен а всъщност аз като съм почивка мия, готвя, перя и простирам но няма да се каже едно браво че съм направил нещо а ще се каже ама тая кърпа не я пусна за пране, мил си печката ама то се забърсва и копчето и така.Принципно много неща има които трябваше да се поправят но не всеки ден мога да обърна внимание.Рабжтих известно време от 8 сутринта до 8 вечерта и там се появи проблема и скандалите.Казва ми че преди е виждала промяна била споделяла с мен но после съм я затварял отново.

# 17
Е ти чакаш да ти се каже браво,а ти на нея казваше ли й браво?
На кое не можеш да обърнеш внимание-и ти цапаш,генерираш дрехи за пране,храниш се и тн. За кое точно ти трябва подсказване? Приел си я жената за чистачка,готвачка и гледачка,сам каза,че не си й обръщал внимание,пък сега пускаме теми ама защо така стана.

# 18
Има друг, омръзнал си ѝ. Забавното е, че това, което нея я дразни в теб, в другия няма да я дразни.

# 19
Какво да ти кажа... Моя близка така се разведе с мъжа си и той до края не разбра защо. А на нея просто и беше писнало за всяко нещо да подканя и да  намила, а да получава отговор като от някой тинейджър - после, сега не мога, добре, ще го направя и така 20 години.
Бас държа, че много добре знаеш какво има да се прави в една къща с малко дете, фактът, че веднага си се спретнал да правиш ремонт, за който кой знае от колко време ти е пилила, показва, че не е толкова непонятно какво се иска от тебе.
Всъщност е доста просто - да имаш  ангажимент към тоя дом,  като видиш, че нещо не е направино да хванеш и да го направиш, без да чакаш да и се посочва. И като се хванеш да свършиш нещо, да не е нужно след тебе да минава още някой.

Може би проблемът идва от това, че смяташ, че помагаш, а то всъщност не е помощ, а общата ви къща.

Но ако няма някакви по-драстични неща, смятам, че жена с тригодишно дете не би искала да остане сама, така че  опитвай там нещо да се разберете за тия битовизми.

# 20
Има  друг на хоризонта. Въпрос  на време е да ти бие хикса.

# 21
Е ти чакаш да ти се каже браво,а ти на нея казваше ли й браво?
На кое не можеш да обърнеш внимание-и ти цапаш,генерираш дрехи за пране,храниш се и тн. За кое точно ти трябва подсказване? Приел си я жената за чистачка,готвачка и гледачка,сам каза,че не си й обръщал внимание,пък сега пускаме теми ама защо така стана.

Четете явно през редовете.Аз като съм почивка аз върша нещата.Тя се прибира от работа и е сготвено, напазарувано, взето детето и разходено, изпрано.Това е от преди не го правя сега.Не съм обръщал внимание на нейни чуства и съм пренебрегвал но защото не съм знаел че е важно за нея.Тук не говоря тя да плаче нещо и аз да съм в другата стая и да не ми пука, говоря че тя е искала да излезнем и преди да довърши изречението аз казвам че съм на работа, пренебрегвах нещата защото преди нямах време.Аз не съм идиот, иска нещо получава го , отивам в магазин купувам на нея на детето без да ми се казва но има и неща които съм пропускал.

# 22
Има друг, който ѝ дава внимание в момента и затова те гърби така. Спри да се обясняваш и си събирай достойнството и багажа.

# 23
Правил си всичко през пръсти, колкото да отбиеш номера, както в домакинството, така и към нея и вероятно към детето. Бъди истински мъж и направи каквото прябва без да очакваш нищо в замяна. Имаш дете за него го направи - ремонти, покупки и време ти с детето. Дали има или няма друг за теб на този етап не е толкова важно, защото просто не те иска. Предложи семейна консултация и виж дали ще се съгласи.
Може би проблемът идва от това, че смяташ, че помагаш, а то всъщност не е помощ, а общата ви къща.
А баш... и общо дете бих добавила. А то звучи, че все едно е взел детето на съседката от градината.

# 24
Писва, мой човек. Писва все да намилаш. Мъжът ми понякога така ми казва "кажи ми какво да направя, какво да свърша". Някои от тези неща са дребни (но много на брой), докато ги кажа и обясня, мога да си ги свърша сама, НО съм заета с детето примерно. Искам сам да се сеща и сам да ги върши, както на мен никой не ми казва "трябва да се пусне миялна/пералня/нещо друго". Не искам да давам указания за нищо. Уморена съм и нямам капацитет да меринджействам. И сега това, че вършиш каквото е трябвало, но под заплахата за раздяла, даже добавя съчки към огъня. Значи си знаел, не си забравил, просто ти е било през ... всичките пъти, когато нещо ти се е казвало. "Жената там дудне и мърмори", чак вицове си разправяте мъжете за досадните жени. А с какво са досадни? Че ви напомнят нещо, което е нужно за семейството и ОТДАВНА САМИ е трябвало да го свършите? Като майка, която повтаря на дете изми ли си ръцете, изми ли си зъбите. А ти дете ли си? Не, но е изгодно да се скатаваш. Като писне скатаванката, жената хем е виновна, че дуднела, хем е виновна, че искала раздяла, хем мъжът е ИЗНЕНАДАН от развоя, защото "изведнъж" ескалирало. Никой разпад не е изведнъж, казвано ти е многократно, говорено е, показвано е, но не е помогнало. Да изхвърлиш мъжа си докато си уязвима с малко дете трябва ужасно много да е прекалил. С какво - ти си знаеш.

Имам съсед, който март месец си изхвърли елхата. Смятай. 

# 25
Проблемът със сигурност не е в неизмитата вилица, нито в разместените тенджери. Просто там избива.

Също така сега си се сетил да ремонтираш и да миеш. Може би не е трябвало да чакаш да те изгони, че да почнеш.

Мисля, че се изкарваш перфектен, а тя черната. Интересна щеше да е нейната версия.

Да, направил ремонти баш, когато е поискала раздяла. Изведнъж му се отворила възможност точно тогава.

# 26
  • Обран бостан ;)
Щом се гъзурчи и цупоти за 1 вилица неизмита, значи просто иска да ви разкара. И има друг.

100%

Откажи се Иванов. Спри да я търсиш и след месец, два нещата ще си дойдат на мястото.

# 27
  • София
Или просто идва момент, в който всяка капка прелива чашата. Друг може и да има вече, но той не е дошъл от нищото. Много в такава ситуация избират да си затворят очите за грешките. По-лесно е да приемеш, че другият е причината, не следствието. Авторът уж си признава грешките, но е готов да си зарови главата в пясъка. Такива повтарят същата история и със следващия партньор.

# 28
Той може да е проблемен, да не е забелязвал сигналите, да е трябвало да го ръчка, НО и да чакаш някой да се сети без да говориш с него и да му кажеш кое не ти харесва или те товари, си граничи с бурсущина.
Къде е Дренчето сега да каже за двете страни на медала?

# 29
Проблемът със сигурност не е в неизмитата вилица, нито в разместените тенджери. Просто там избива.

Също така сега си се сетил да ремонтираш и да миеш. Може би не е трябвало да чакаш да те изгони, че да почнеш.

Мисля, че се изкарваш перфектен, а тя черната. Интересна щеше да е нейната версия.

Да, направил ремонти баш, когато е поискала раздяла. Изведнъж му се отворила възможност точно тогава.

Не е след раздяла а като се събрахме първия път, не е ремонт огромен и не е бил нужен а в свободното време аз съм видял че може да се промени и на своя глава го правя не се е и сещала да иска ремонт точно за това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт