Пак неподходящия

• 21 285
  • 902
  •   1
Отговори
# 135
  • СИ

Авторката не е избирала, а е била във връзка. Като пишеш тъпотии, поне чети, че да са ти по-адекватни тъпотиите на случая.

На мен не ми изглежда като връзка. Видели са се няколко пъти, малко секс и кой откъдето е. Каква връзка за няколко месеца? Освен ако не се брои чатенето в Нета.

# 136
Била е във връзка 9 години преди това. Ама батито е някъв неудачник и все гледа да си го изкара на жените. После жените много били избирали - при такива алтернативи най-добрата опция изглежда препикаващ всичко некастриран котарак.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:39 от Нарцùса

# 137
  • Paris, France
Съгласна съм, че и мъжете имат право на избор, не казвам, че аз съм идеална. Не му е харесало нещо или няколко неща в мен, може да е визия, поведение, секса… много опции има.
Просто и аз искам да бъда щастлива, загубих 9 години в една връзка. После имах здравословни проблеми и нямаше как да търся мъже и тн, не ми беше до това. И сега пак удрям на камък, това е, просто си споделям. Искам да кажа, че не съм се хвърлила на първия, който прояви инициатива, имала съм и други предложения, но не са ме впечатлявали. Този беше доста настоятелен още в началото, хареса ми като начин на мислене, като неща които харесваме и не харесваме. Но ето, че той пък не ме е харесал…

Как така си загубила 9 години в една връзка? Защо седя толкова дълго като не ти беше приятно? Според мене гледаш на мъжете и на връзките квачески - искаш брак и дете и очакваш вечна заедност. Няма такъв филм. Всяка връзка може да се разпадне във всеки един момент.

Ако мислиш, че брак и дете ще те направят щастлива - лъжеш се. Връзка, брак, деца са допълнителни терени за конфликт и стрес, а и не винаги са това, което искаме. Може да си щастлива във връзка само ако си щастлива когато я започваш. Връзката и детето могат да добавят доволство и щастие, но не могат да ти обърнат съдбата от нещастна на щастлива. Обратното да 🥳.

Според мене трябва да намериш начин да си доволна и щастлива сама и да излизаш с много мъже. Все с един ще си паснете.

Другото е, че не бива да гледаш на скъсване на връзка като на провал, а като на изживяване на прекрасно време и възможност за нови авантюри.

И третото - гледай си здравето и външността! christina1980 съветваше да се влага във външност, не във връзка. Много добър съвет. Мъжете обичат с очите.

# 138
Като ми напише някой, че си бил изгубил времето и енергията във връзката си с някого. Сакън – дадох ти младостта си и подобия.
Не бе, нищо не сте изгубили, това е време и начин да добиете опит и самопознание. Имала съм 2 ужааасно дълги връзки. Е, приключиха. Не смятам, че съм загубила нищо и не съжалявам за нищо. Напротив.

# 139
Мога да кажа, че  поддържам външността си, разбира се има какво да се желае, но не съм се занемарила, даже напротив.
Иначе Nevena е права, май трябва да започна да излизам с повече мъже. Но то и това е проблем, трудно някой може да ме впечатли, а и както казах нямам много опции, освен чрез социалните мрежи. Пък там докато попаднеш на някой, който да те впечатли… иска си време. Сега не мога да тръгна да излизал с който падне, нещо трябва да съм видяла, да ме е впечатлил, горе долу да сме на едно ниво и вълна.

# 140
  • Paris, France
Bondy07, 90% от мъжете в интернет търсят чук и бег. Това е супер Ако търсиш същото.

С възрастта все по-малко мъже ще те впечатляват.  Да намериш мъж на твоето ниво и вълна след 25-30г, че и да те впечатли, па и семейство, ремонти и деца да иска с тебе е трудна работа. Искаш прекалено много във всички области. Аз бих оставила общите интереси и хобита за приятелите ми, а с мъжа да върви секса, да е приятен и да не е прекалено леплив за да си развивам хобита и интереси.

Защо Не срещаш мъже в реала? В малък град ли си? Няма ли начин да се преместиш в столицата или някой голям град? Работиш от дома и няма да е трудно. Малко интересни и амбициозни мъже остават в малките населени места след 25-30г. В София или друг, голям град ще имаш повече опции. Ако живееш в голям град и не срещаш мъже - проблемът е, че не излизаш.

# 141
Живея в малък град, тук просто абсурд да намериш някой, дори да излизаш. Честно казано за това се замислям, дали да не ходя към София, но не знам дали и там няма да е нещо по различно, смисъл че в София нямам приятелки, с които да излизам. Пак трябва запознанства от нета… единствено би било по-лесно, че евентуално ще сме в един град, ако ще се срещам с някой.

# 142
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте момичета, да излея и аз душата си…
Първо на 35 год съм, нямам деца, не съм се омъжвала до сега (все попадам на неподходящи). От около 4 месеца започнах да си пиша с един мъж на 37 год, той също е като мен с неуспешни връзки. Срещнахме се на кафе, след това на вечеря и на третия път отидохме на почивка за уикенда заедно. През цялото време инициативата е била винаги от негова страна, още със ставането сутрин ми пишеше, после се чувахме по телефона по няколко пъти на ден и си пишехме постоянно. Аз също съм го търсила, но идеята е, че той е бил винаги по инициативния. Когато прекарахме уикенда заедно беше приятно, забавлявахме се, това беше преди коледните празници. От различни градове сме, на около 100 км разстояние, за него това никога не е било проблем, както и за мен. По празниците така се случи, че не успяхме да се видим, но пак да кажа, че нон стоп сме се чували и писали. После през януари имахме планове пак да отидем някъде заедно, но пак разминавания и така и не се видяхме, до някъде и по моя вина. Но пак да кажа, че не сме спирали да се търсим ежедневно и да си говорим по цял ден. Дори сме говорили за планове да заживеем заедно, ремонти да правим, деца да имаме и такива неща. В един момент обаче, началото на февруари започна да не ме търси толкова често и да се държи по хладно, реших че може би иска аз да съм по инициативна и започнах да го търся, но аз го търся, той мен не. При което го попитах станало ли е нещо, че така рязко се промени, той каза че имал проблеми и затова така. Да обаче не поиска да сподели какви са проблемите и предвид, че само аз го търсех му писах отново с покана да отидем някъде, но при условие, че има тръпка към мен. Той ми каза, че в момента нямал нищо…. Sad
Не мога да разбера аз, защо беше всичкото това преди това, ако не си имал тръпка или желание и изведнъж казваш, че нямаш тръпка.
Какви са тези мъже ???
Мога да кажа, че  поддържам външността си, разбира се има какво да се желае, но не съм се занемарила, даже напротив.
Иначе Nevena е права, май трябва да започна да излизам с повече мъже. Но то и това е проблем, трудно някой може да ме впечатли, а и както казах нямам много опции, освен чрез социалните мрежи. Пък там докато попаднеш на някой, който да те впечатли… иска си време. Сега не мога да тръгна да излизал с който падне, нещо трябва да съм видяла, да ме е впечатлил, горе долу да сме на едно ниво и вълна.
А дали ти си била подходящата? Thinking Проблема на по-зрелите жени е, че с възрастта вместо да свалят очакванията и изискванията ги вдигат, но от това губят само те. Simple Smile

# 143
  • Paris, France
София, естествено. Нямаш нужда от приятелки за да идеш в парка, музей, дискотека, танци, да се пошляеш по улиците. Ако живот в голям град те угнетява, можеш да се заселиш с някое селце до София. Хем е спокойно, хем е близо до София.

Запознанствата от нета не са необходимост.

# 144
jerami, смятам че бяхме на едно ниво с него, почти една и съща професия, разбирания за живота, цели, със сигурност бяхме на една вълна. Сега какво не му е допаднало, човека си каза, че не е имал тръпка. То понякога и да те кефи човека, като нямаш тръпка как да се напъваш.
Nevena, не ми пречи живота в големия град, но едва ли в парка, докато се разхождам ще срещна някой, на дискотека сама… не бих отишла. Абе като цяло нямам много опции да намеря човека.

# 145
Ами ти търсиш някой, който да те впечатли, ама и мъжете търсят някой да ги впечатли. Може би си вдигнала критерия прекалено много, а не даваш чак толкова много.

# 146
  • София
Точно щях да попитам защо не отидеш в по-голям град.
Дори да не е София.
Просто да смениш обстановката, познатите, ситуациите. С какво образование си, работа?
Ако дойдеш в София можеш да разчиташ на добър познат в мое лице Simple Smile
И запознанството с мъж не трябва да ти е самоцел. Просто се остави на течението.
Все пак си на 35 години, не на 48...
А и в днешно време жените могат да си осигурят да бъдат майка, без да се налага да имат мъж.Самата аз щях да го направя, въпреки че имам дете от бившия си. Просто имах други проблеми и вече е късно.
А и в големия град имаш много повече възможности, особено като си необвързана без деца. Ууууу - кеф!

# 147
Да, ясно е, че няма да го търся повече, но просто не го разбирам как изведнъж се оказа, че няма тръпка и изобщо не е имал. За какво си губиш времето като нямаш…

Е, ти как след 3 срещи започваш да им говориш за семейство и деца? Смени подхода следващия път.

# 148
Светулчица, в ИТ сферата съм и съм с такова образование. Наистина ще обмисля варианта да дойда в София, ще ти се обадя задължително, ако реша. Благодаря за подкрепата!

кукумицинка, не говоря аз за тези неща, той започна с намеци и да говори на тази тема. Аз съм на ясно, че няма как на трета среща да говориш за това, знам и че това отблъсква.

# 149
  • Paris, France
jerami, смятам че бяхме на едно ниво с него, почти една и съща професия, разбирания за живота, цели, със сигурност бяхме на една вълна. Сега какво не му е допаднало, човека си каза, че не е имал тръпка. То понякога и да те кефи човека, като нямаш тръпка как да се напъваш.
Nevena, не ми пречи живота в големия град, но едва ли в парка, докато се разхождам ще срещна някой, на дискотека сама… не бих отишла. Абе като цяло нямам много опции да намеря човека.

Много опции имаш, но си зациклила в нета. Защо не би отишла сама на дискотека?

Мъжете не търсят жени със сходни професии, интереси и цели. Търсят жени, които да им харесват като външност и с които да се чувстват добре. 37 годишно IT вероятно цели 28-30 годишни моми, а не връстничка-колежка. След 30г проблемът е, че мъжете искат все по-млади жени, а жените искаме връстник. Затова ти писах да вложиш във външност.

Иди в София, запознавай се с хора, мъже, жени И все нещо ще изкочи.

С твоята професия някаква чужбина също е вариант. В Барселона, Дъблин или Ница ще имаш още повече шансове за запознанства ако си контактна.

Общи условия

Активация на акаунт