Пак неподходящия

• 21 536
  • 902
  •   1
Отговори
# 240
  • Агент под прикритие
Ако се вслушвате в това, което казват мъжете (тук), по-лесно би било да разберете защо си блъскате главите в стени и как да ги заобиколите.
Дрен, чужд акъл в чужда глава НЕ влиза, поне все още не съм видял успешен случай на нещо такова.

Аз лично намирам за едновременно смешно и абсурдно как хора с мисленето "аз не съм виновна никога, проблема е винаги в другите" не желаят да свалят "стандартите" си, за да бъдат да хора, които намират за "посредствени" и всякакви други етикети, които могат да им залепят, но в същото време, очакват тези, които те искат, да свалят техните, за да бъдат с такива като тях.
И другата щуротия, която намирам за абсурдна, чак истерична, е изключенията (бидейки малцинство) да се ползват за контрааргумент на генерализациите, които създават т.нар. правила, което се случва доста често и този форум не е изключение.

# 241
  • в сърцата на децата <3
Сама жена на 35 има ограничени възможности и перспективи, защото се е поставила така, че зависима от независимостта си.
От известно време коментарите ти ми дават надежда, че като се разведа (и по документи) няма да е твърде трудно да си намеря нещо за постоенен неангажиращ секс 😂 Щото аз деца вече си имам и повече не искам, пък някак все попадам на такива, дето авторката издирва и сме двупосочна греда.

# 242
Искам да кажа, че мъже тип Брад Пит даже не ми харесват и знам, че няма как да стане с тях. Въпросния мъж хич не беше Брад Пит, даже доста кусури си имаше, мога да кажа, че на първата среща  не ми хареса визуално, даже си мислех, че втора среща няма да има от моя страна, но реших да не съм предубедена само по визията и да дам шанс, затова и се навих на втора среща. На втората взе да ми става леко симпатичен, приятен събеседник и на живо, не само както беше по чатенето. На третата среща (уикенда) доста добре се забавлявахме заедно, нямам предвид сексуално, а че наистина се забавлявахме, виждах че и на него му е готино. И така в последствие взе да си ми харесва, въпреки че не беше Брад Пит Simple Smile

# 243
Е, ти май май нямаш особено висок критерий. Ами, тогава – некст. Такива има доста.

# 244
  • София
Да в живота има изключения. 1 на 100000 някой печели от тотото, също толкова някой го удря светкавица. Но това не значи, че нашата авторка ще има този късмет. А по същиня начин може някой скитник да се надява пък да извади късмет и да тръгне с нашата героиня. Ама тя пък не иска този малшанс, нали?
Нима около теб виждаш само обективно равностойни хора в двойка? Аз явно живея в друг свят...
Имам пример и на 35 годишна, с не най-атрактивен външен вид, която започна афера с 23 годишен хубавец и всички се подсмихвахме. Еми вече са заедно от почти 10 години, имат дете, той направи кариера, издържа я, живеят луксозно в чужбина и са страшно щастливи.
Да не стигаме до скитници и просякини, но у нас повечето хора са на средно ниво като всякакви възможности и си се събират по любов, не по някакви таблици и сметки. Да не звучи наивно, но каквато и 10-ка да е някой, ако не го обичаш не можеш да го изтраеш, затова по-добре хората са се събират по любов.

# 245
Жена сингъл на 35 може да е само дебела, тъпа и грозна. Ама разбира се. И още пò се разбира защо е сама. Очаквам сега някоя да допълни аз съм дебела грозна лелка, ама поне деца имам, нищо, че баща им чеп не става, заряза ме преди 10 години и не плаща издръжка.

# 246
Имам критерий, но те далеч не са тип Брад Пит, това исках да кажа. А и както виждате това, че в началото не ми хареса, не означава, че човека не става. Впечатли ме с други неща и в последствие и визуално взе да ми харесва. Като хлътнете, нали знаете как е 😀

# 247
Жена сингъл на 35 може да е само дебела, тъпа и грозна. Ама разбира се. И още пò се разбира защо е сама.

Не бре, може и да е Анджелина Джоли. Анджи беше топ на 35. Но героиня, която се оплаква в бг-мама, че я подхождат само загубеняци, е доста по-вероятно да е.

# 248
  • София
Абе, любовта е сляпа само при жените. При мъжете не е баш така.
Най-много да има някой смотан, който стиска очи, ама вие тях не ги харесвате. За какво си говорим.
И ако всичко и всички са слепи, защо изобщо има тема и го нищим това. Давай да закриваме форума и да се осланяме на слепотата повсеместно.
Многомилионната еволюция, сляпа. Ами малко недоскив тук, там, особено при жените, ама сляпа, твърдо не.
И някои дето не мислили, па се взели. Ами взели се, ама после се разделили. На 35 за кога да се взимат, за кога да се разделят.

А и примери със супер изключения. Какво изобщо значение имат супер изключенията. То има и хора, дето издържат на токов удар. Това означава ли, че може да си бъркаме в контакта без проблеми. То затова има наука статистика и вероятности, за да може интелигентните хора да решават избора си спрямо вероятностите.
През последните 5 рискови фертилни години да чакаш изключения под 1%, не ми прилича на добро решение като за ИТ човек с глава на раменете.

Зукърбърк е намерил тая жена преди да забогатее. После просто е останал лоялен, както повечето мъже и е решил да не сменя. Освен това, някак не ми прилича на мъж, може и да няма нищо в гащите. Това критерий за какво е. Според мен за нищо. И без това в бгмама е на дъното на всички класации, някъде около 1 от 10.

Нима около теб виждаш само обективно равностойни хора в двойка? Аз явно живея в друг свят...
Имам пример и на 35 годишна, с не най-атрактивен външен вид, която започна афера с 23 годишен хубавец и всички се подсмихвахме. Еми вече са заедно от почти 10 години, имат дете, той направи кариера, издържа я, живеят луксозно в чужбина и са страшно щастливи.
Вероятно е бил някакъв пълен мишок, който никоя друга не го е отразила. Красотата не дава решаващо предимство на мъжа. Само предпоставка е.
Странно как, като търсите мъже казвате, искам го такъв и такъв, а като описвате как някоя 35 си хванала 25, описвате момчето като "красиво", все едно си е взела плюшена мечка, а не МЪЖ.

# 249
  • София
Май нещо не я разбираш авторката, ама хич.
Ни крънка, ни мрънка, споделя нещо ново за нея.
Докато някои са изтръшкали пазара по три пъти, тя си е била във връзка и изобщо е пропуснала новите трендове.

Пък мъжете, дето я кастрят, че нам кво заслужава - засрамете се. Ни сте цъфнали, ни вързали.

# 250
Интересно, ако мъжете не са в огромната си част загубеняци, защо съветите към попрезрели сингълки са да свалят критериите съобразно масата. Последно? Масата става ли, или трябва да свалят критериите? Не може и двете.

# 251
  • София
Познавам мацка, доста над нормата, не блести с интелект и образование, обаче е сладур и купонджийка. И пак има избор от мъже. И ме е яд, че тя самата има комплекси и сама си снижава летвата.
Абсолютно обратно на теорията на Футболиста, смятам че при правилна настройка на ума, малко нагласяне на външен вид, всяка жена може да си хване всякакъв мъж по собствен избор.

# 252
Интересно, ако мъжете не са в огромната си част загубеняци, защо съветите към попрезрели сингълки са да свалят критериите съобразно масата. Последно? Масата става ли, или трябва да свалят критериите? Не може и двете.

Субективно е вече това става ли или не става.

Ако критерият ти е 10к+ заплата, над 1.80 висок, епилиран, с мускули,

то някой с 5к заплата, 1.75, космат и скини - ще е зле.

Но ако критерият ти е 3к заплата, над 1,70 висок, и с нормално телосложение,

то тоя същия отгоре ще е перфе.

# 253
Джон Ленън пък от всички жени по света е избрал Йоко. И аз мисля, че любовта не е по заслуги, а е някакъв късмет.

# 254
  • София
Избор от мъже винаги ще има и за всяка.
На жените им се предлага на поднос, трябва само да изчистят плявата и да си намерят своето.

Футболеро, стига писа бакалски сметки и сантиметри, критериите са съвсем, съвсем друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт