Пак неподходящия

• 21 483
  • 902
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Прекалено повърхностно разсъждават някои хора, като "смелостта" непременно я свързват да се опъчиш "на полето".

Понякога точно да ровиш в някакви приключили отношения е проява на страхливост и слабост, а да обърнеш наистина гръб е именно проява на смелост.
Но за да го осъзнаеш се иска да си честен спрямо чувствата си, а не да лепиш на сляпо етикети.

# 346
  • София
Авторката е приключила, заяви го ясно.

# 347
Авторката е приключила, заяви го ясно.
Точно така, няма какво да го коментираме повече. Всеки по пътя си, тук благодарение на някои хора успях да осъзная, че няма смисъл да се съжалява, като не е станало, не е… ще се появи друг. Всичко е опит и ни учи, може би това е била и идеята да ме срещне съдбата с него. Взимам си поуките и продължавам!

# 348
Успех, Бонди:)

# 349
  • София
Браво, Бонди, успех и от мен!

# 350
Успех и от мен. Това е правилната нагласа.

Има и стойностни мъже, не съди за тях от форума или от два неподходящи опита.

# 351
Осмисли философията "Гадости се случват!" и не се самобичувай за всичко, не само в личен план Wink

Успех! И по-смело в живота, докато мислиш и анализираш нещо си и си минала по-голямата му част.

# 352
Не смятам да му се моля да се виждаме, след като директно си каза, че няма нищо. Не е единствения мъж на света. За мен това също не е било връзка. Живота продължава…
    Животът продължава, знаете ли кои го казват. Баш онези, които не могат да продължат в момента, в който го казват. А и самото съществуване на темата е достатъчно ярък психологически показател. Чудно, с всичките ви надежди и очаквания, с целия ви интерес какво мислят хората тук, не било нищо. Как така си пишете месеци с някого, лягате си с него, пишете, че вижданията ви по много теми съвпадали, че сте се забавлявали истински, когато сте се виждали и после не било връзка. Прочетох един много добър въпрос тук. Защо приключи 9-годишната ви връзка? Нещо не е така, както го представяте. Няма нищо срамно в изясняването на взаимоотношенията между двама души, нито пък е молене, както го възприемате. По-скоро срамното е съществуването на тази тема, защото от който и от нас да се повлияете, ние всички само предполагаме, не можем реално да ви помогнем. Ако така сте се държала и с мъжа, по някое време, ясно е защо изведнъж е изчезнал.

# 353
Мен някой така да опитва да ме накара да изясняваме вече приключили сравнително кратки взаимоотношения, а да съм показала ясно, че просто няма да ни бъде - ще го сметна за хахо с фиксация, който не уважава себе си и ще бягам далеч, далеч.
Успех на авторката!

# 354
Всеки, който приключва връзка не би искал някой да му се натрапва постоянно и да иска да се изяснява. Аз не знам какво има да изясняваме повече от това. Момчето си каза, няма нищо и това е. Какво повече да му правя евала, унизително ще е за мен, а за него досадно.
Предишната ми връзка приключи, защото го хванах в изневяра.

# 355
Авторката каза и за предходната връзка и за тази.

Бонди, горе главата и напред!

# 356
Няма какво да му мислиш или да се обясняваш, когато не се получава може и той самия да не знае защо. Или има тръпка, всичко е цветя и рози, на седмото небе си, или го няма. Защо го няма, защо не се е получило- причини бол, дали не си пасвате, дали има някоя непрежалима бивша или пък неосъществена, дали голямо разочарование, няма никакво значение за тебе. Продължаваш със следващия и толкова, докато се получи.

# 357
Какво е кодоредителство?! Работата на айтито ли?
От моята гледна точка - да. Залягане над вид писане с правила, съвсем малко различаващи се от правопис и граматика.

# 358
Истината е, че понякога просто не се получава. Не е нужно да има виновни. Случва се да има проблем с комуникацията, друг път - със секса, а често и с обстоятелствата. Да не говорим, че понякога мъжете са дебилни и неволно те вкарват в някакви заблуди. Не можеш да се предпазиш всеки път. Просто се опитай да взимаш решения, за които си готова и за които да не съжаляваш впоследствие. Спри да го мислиш този и продължи напред. Който държи достатъчно на теб, ще се бори, за да бъдете заедно. Такъв човек ще си заслужава усилието и от твоя страна. Млада си, здрава си, права си, имаш професия! Живей си живота. Забавлявай се и реализирай мечтите си! Пътувай! Ако искаш дете, в 21 век сме - мъж не ти трябва. Ако питаш мен, не прави компромиси и не слушай комплексарите, които се опитват да се гаврят с теб и да ти обясняват, че на 35 едва ли не животът е свършил. Не, не е! Той е пред теб. Аз лично не бих взела предвид и "съветите" на мъже, които пишат във форум като този. Големи глупости прочетох и направо ти съчувствам.Търси най-доброто за себе си и нищо по-малко. Успех!

# 359
Какво е кодоредителство?! Работата на айтито ли?
От моята гледна точка - да. Залягане над вид писане с правила, съвсем малко различаващи се от правопис и граматика.
Пък аз се чудя що напоследък всички се оплакват от кризи в работата, а тука при нас обратното... А то имало работа, щото все повече л@йна има за оправяне в ИТ сферата, сътворени от такива кодоредители... Joy

Общи условия

Активация на акаунт