Пак неподходящия

• 21 475
  • 902
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не мразят жените тези. Мразят факта, че искат някакви неща от жените, но зависят от същите тези жени, за да ги получат.

# 421
Че тя не търси Лео! Тя си търси нормален мъж. Чак такива критерии до небесата не прочетох да има...

Финикс, той мрази всички жени. Много ги мрази, ама много и всички. Иска само една да му козирува до печката с бебе в другата ръка, щото е чувал, че така се прави. Иначе не му трябва. Само колкото да му продължи безценното семе.
А аз никога не съм била изключвана. Никога. Почти на 50 съм. В съзнателния си живот не съм имала ден без мъж. Не че е някаква голяма гордост, даже в последните години осъзнавам, че въобще не ми е нужен мъж, ама имам...

Щом го имаш, все за нещо ти е нужен.
Не си вкарвай автоголове с подобни приказки, де!
🤗

# 422
Ама Танграта е на 50 г. ли? Женен, разведен, с деца? Че ако е стар ерген, какъв капацитет е той, че да дава акъл?

Ако на тази възраст някой ми разправя как младите момичета го гонят, ще приема, че или има много пари и може много неща да им предложи, или е дълбоко заблуден и му се иска някое младо девойче да му обърне внимание. Но обичайно чичковците с такова мислене са си обикновени комплексари с милиони претенции, които са наясно, че ако някоя заблудена и не особено умна пикла не им върже, то нямат абсолютно никакъв шанс с други.

# 423
  • София
По мое скромно мнение е добре такива заклети ергени да си вземат някоя готина мама с дете. Имам 2-3 приятели, които се осъзнаха и го направиха.
Говорила съм и с някои други, кисели ергени, ама кисели, така са се поставили, че хем им се иска, хем хич не им стиска.

# 424
Жена с дете, вероятно разведена - защо й е да се занимава със стар ерген? Пък и старият ерген вероятно няма да я иска - не е ли някое младо и наивно, което да може да заблуди за известно време 🙂 Къде му трябват главоболия, личният комфорт е най-важен.

# 425
  • Paris, France
По мое скромно мнение е добре такива заклети ергени да си вземат някоя готина мама с дете. Имам 2-3 приятели, които се осъзнаха и го направиха.
Говорила съм и с някои други, кисели ергени, ама кисели, така са се поставили, че хем им се иска, хем хич не им стиска.

Глупости. За какво са им чужди деца и проблемите около тях? И коя нормална жена би допуснала детето и да остава само с чужд мъж, което е неизбежно ако живеят заедно?

Те ако толкова са искали деца, досега да са ги имали. Мисля, че на подсъзнателно ниво не желаят обвързване, но не го осъзнават. Serial stringers им викат на такива.

https://www.bolde.com/dating-stringer-attached-end-well/

# 426
  • София
Ами казах, мое мнение. Мъжете, които го направиха, сега се чувстват много добре в новите си семейства. И "старите" деца ги харесват.

# 427
Жена с дете, вероятно разведена - защо й е да се занимава със стар ерген? Пък и старият ерген вероятно няма да я иска - не е ли някое младо и наивно, което да може да заблуди за известно време 🙂 Къде му трябват главоболия, личният комфорт е най-важен.
Викаш да си вземе мъж с деца най-хубаво. Я пак виж темите за "Бихте ли си взели мъж с деца". Joy

# 428
Все си мисля, че има и по-добри партии от ергени на 50+ години.

# 429
Е, ако тя е на 50+? Nerd

# 430
За да остане мъж на 50+ сам, вероятно има милион претенции. Чудно би било да си хареса дама на сходна възраст.

# 431
  • София
Аз говорех за около 40. Вече на 50 сам, си е патология.

# 432
На младите им идва трудно да си представят живота след 40, Роки, остави. Joy

# 433
Все си мисля, че има и по-добри партии от ергени на 50+ години.
Ерген на 25,30,40?
Разведен с дете/деца?
Друго?

# 434
Какъв точно е проблемът една разведена жена с дете/деца да се събере с разведен мъж с дете/деца? Аз лично познавам няколко такива двойки - и по-млади, и по-стари - и много добре си живеят хората.

А конкретно коментарите ми бяха за ергени на 50+. Такива хора съм убедена, че се насочват към нещо младо и неопитно.

Общи условия

Активация на акаунт