Пак неподходящия

• 21 454
  • 902
  •   1
Отговори
# 405
Най-доброто, ама по кой критерий? Grinning От всяка произволно избрана група мъже (жени) най-красивият може да не е най-младият, този с най-прекрасният характер може да не е най-заможният, най-добрият в секса може да не е най-умният. Trollface И тогава кое е "най-доброто"?

По критериите на 90 % от хората. Както по критериите на 90% от жените скитникът не е добра партия за гадже.

Чува ли си за стандартно отклонение и виждала ли си камбаната с нормалното разпределение. Тя обяснява повечето неща в живота, както и привличането.

Във вашите примери вие взимате казуси от най-дясната или най-лявата част - тоест 0.1% от случаите - и от тези изключения вадите изводи.

Като например - има един холивудски актьор дето жена му е като Шрек => холивудските актьори обичат грозни жени.

# 406
Не е основна. Ако иска, ще ражда, ако не иска - няма да ражда. Това си е лична работа на всеки. Ако обаче е недоволна от избора си и обвинява друг, а не себе си - тогава е проблем.
Да де, първо не иска. После иска. Ама кога? Когато вече не може. То, може, ама на кредит. Кредит здраве, който изплащат децата и близките ѝ.

# 407
  • Paris, France
Скрит текст:
Няма нищо обективно в горното. Само спекулации, базирани на нищо.
Удобно убягва, че аз не съм пускал тема и не съм търсил никога съвети и мнения, не съм и се оплаквал. Споделям наблюдения и мнение, винаги съзнателно максимално обективизирано.
От друга страна, има не една тема "пак неподходящия". Вижте заглавието на темата в която пишете, преди да ръсите щедро квалификации.

Спекулацията, че пиша в интернет форум, за да изкривя  нагласата и мнението на жените в цяла държава, само заради лична облага е просто абсурдно. Все едно да разпъна един чадър на терасата си, за да опазя да не вали в целия град. Как изобщо ги вярвате тези неща?

Мъжете не са равнозависими от жените, колкото обратното.
Мъжете имат нужда от жените за потомство.
Жените имат нужда от мъжете за оцеляване. Да, ти сугурно си независима, заради богати родители, дори и с нулева кариера и труд ще се издържаш. Масово, обаче не е така. Мъжете работят повече от жените, и като количество, и като натоварване и като рискови професии. Колко жени има в мините или нефтените платформи, или в ел снабдяването, ВИК снабдяването, превозването на товари, полицията, пожарната?

Математиката ти е глупава, защото и мен и сега ме искат 20 годишни, други мъже не могат да си намерят никаква жена, ни млада, ни стара. Това какво искат повечето не е определящо за всички. Освен това, дори това, какво искат "повечето" ти е невалидно, защото "повечето" млади жени биха си умирали за някой 40 г супер трениран, богат, успял и добре изглеждащ мъж, лоялен, грижовен и тн. Ама няма за всички. Това е  драмата. Има само за 8миците и нагоре.
Освен това, все още не сме стигнали американците, където жените чакат до 35+. Слава Богу, такива като теб все още са изключение. Все още масово жените се омъжват и правят семейвства преди 30.

И най-накрая, дори ако това, което твърдеше беше истина, и наистина бях делужънъл и искащ над възможностите си, как това предивзвиква толкова злоба, слюнки и пръски и защо непрекъснато се мантри и врачува най-лошото за мен. Няма валиден аргумент. Освен завист, злоба и комплексарщина.

Не сме стигнали американците по възраст за първо раждане, но в България броят на младите жени под 35г падна рязко след началото на прехода и все още пада, та за съвременната, млада жителка на България е по-лесно да намери мъж, отколкото за американката. При нормална пирамида на населението в кохортите на жени в детеродна възраст се вливат все повече млади жени, а при обърнатата е обратното. Освен това в Америка непрекъснато пристигат млади чужденки, а в България не, а и Ганьо не е отворен към връзки с чужденки за разлика от Гана.

Не, жените нямаме нужда от мъже за да оцелеем, особено пък в развития свят. Вече за гардероб, пълен с Thierry Mugler и Louboutin и почивки по Австралия, Япония и Южна Америка може и да потрябва мъж 🥳. Не съм IT и си живеех прекрасно сама, без гладуване, затягане на колана и лишения. В началото даже нямах правото на работа над 20 часа седмично, както се полага на всички чуждестранни студенти. И крушките и бушоните си сменях, и багажа си местех, и перални свързвах, освен че си отпушвах мивките и кенефа ако се наложи. Аз здрава, нормална, бездетна жена да мизерства не съм видяла. Изключвам болни, наркозависими и подобни жени, защото тях мъж няма да ги вземе и да искат. Знаеш, че в развитите държави има помощи с наеми, енергия и храна, както и финансови, за бедни, печелещи малко,  самотни родители итн.

Ако изключим възпроизводство, разплод и отглеждане и осигуряване на потомство, нито мъжете имате нужда от жена, нито жените от мъж.

А за осигурените мъже и жени в момента съществуват и опциите сурогатна майка и донор, така че връзка с човек от противоположния пол вече не е необходима. Доста млади хора имат деца в LAT (living apart together). Всеки си живее с мама и тате, а общото дете го гледат смесено.

Прав си, че няма пречка 20 годишна да хареса 40+ годишен. Само дето едва ли ще иска да дондурка бебета и точно от него, освен ако не е Венсан Касел или Джони Холидей. Джони Холидей се ожени за млада, но деца не можа да и направи, а като млад е направил на други жени. Природа.

# 408
  • София
Най-доброто, ама по кой критерий? Grinning От всяка произволно избрана група мъже (жени) най-красивият може да не е най-младият, този с най-прекрасният характер може да не е най-заможният, най-добрият в секса може да не е най-умният. Trollface И тогава кое е "най-доброто"?

По критериите на 90 % от хората. Както по критериите на 90% от жените скитникът не е добра партия за гадже.

Чува ли си за стандартно отклонение и виждала ли си камбаната с нормалното разпределение. Тя обяснява повечето неща в живота, както и привличането.

Във вашите примери вие взимате казуси от най-дясната или най-лявата част - тоест 0.1% от случаите - и от тези изключения вадите изводи.

Като например - има един холивудски актьор дето жена му е като Шрек => холивудските актьори обичат грозни жени.

По-скоро обратното - определени мъже гледат, че някой богат красив и известен 40+ си хванал
 20-годишна манекенка, и си викат, са на всички 40+ им се полагат 20-годишни манекенки. Освен абсолютната логическа невярност на това твърдение, поради разлика във фактори като финансови възможности, външен вид и представителност, дори да беше така, това би значело, че за младите мъже няма да има жени до тяхната възраст за период от 10 до 20 години. Което пък би значело, че единственият вариант освен девственост, би била категорията 30+. Което би значело, че за дъртите нежелани 30+ стари моми, ще има младо агнешко Joy Проста математика, логика + икономика в едно Joy "Пазарът" се саморегулира.

Та така с мъжката логика по въпроса. Нещо като, искам да спя с всякакви жени без обвързване (щото мъжете са жребци, нали), ама после да се оженя за девствена. Отде ще дойдат девствените, математиците да отговорят Joy

# 409
  • Далечният изток
С това ограничено мизогенно мислене верно само някое младо, заблудено, глупаво, расло в някое загубено делиорманско село може евентуално да му върже. Но ми се струва, че Танграта много подценява 20-годишните. Със сигурност сегашните 20-годишни са умни момичета, учат, развиват се, стремят се към независимост. Не вярвам на някоя първа мечта да е да ражда от 50-годишния плешив Тангра... Може някоя закъсала за мъж и гонеща най-последния влак, ама тя няма да е 20-годишна де. Тангра, най-добре се ориентирай към Делиормана или някой родопски пазар за булки, ако търсиш младо...

# 410
Лъвице, не сме ние тия, които казват на мацката да не познава ограничения.

# 411
Е, то, ако човек има достатъчно широка мисъл, му е ясно, че и на 20 има и такива, и такива, и на 40 има всякакви жени. Че и мъже.
Ама да върви приказката.
Лаладжийстване.

# 412
Да обаче не поиска да сподели какви са проблемите и предвид, че само аз го търсех му писах отново с покана да отидем някъде, но при условие, че има тръпка към мен. Той ми каза, че в момента нямал нищо…. Sad
Не мога да разбера аз, защо беше всичкото това преди това, ако не си имал тръпка или желание и изведнъж казваш, че нямаш тръпка.
Какви са тези мъже ???
Възможно е просто да е несериозен, непостоянен. Сигурно затова първо ти е казал, че има тръпка към теб, а после ти е казал другото. Съжалявам, че ти се е случило подобно нещо, не е приятно Sad

# 413
  • Агент под прикритие
Понятието "мизогинист" е повтаряно като развалена плоча толкова пъти, че вече е загубило смисъла си.

Това понятие върви ръка за ръка с понятието "всички жени" и тук две мнения няма, колкото и да им се иска на тези, които си създават понятията сами за себе си. Тоест, когато наречеш някой така, това значи, че той мрази ВСИЧКИ жени. Когато обаче дадено изказване на мъж изключи не всички, а определена група (обикновено доста голяма такава), то това далеч не влиза в понятието "всички жени". а е просто изразяване на лично предпочитание, с което НЕ ангажира никой, освен тези, които решат да се ангажират.

И любопитен факт: тези, които скачат срещу мъж с този етикет, са обикновено тези, които са били изключени (пряко или косвено). Тези, които не са изключени или тези, които не им пука за даденото мнение... е, от тях обикновено няма да чуете дума.

# 414
20 годишните се интересуват от наборите на бащите си, когато става дума за много известен актьор, музикант, учен, от този сорт. И пак не винаги се навиват да раждат и да поставят в риск своето здраве и това на потомството си. Леонардо ди каприо излиза с 20 годишни, но той е Леонардо. Мадона и Шер излизат с 20-30 годишни, но те са Мадона и Шер. Аномалии са това.

# 415
20 годишните се интересуват от наборите на бащите си, когато става дума за много известен актьор, музикант, учен, от този сорт. И пак не винаги се навиват да раждат и да поставят в риск своето здраве и това на потомството си. Леонардо ди каприо излиза с 20 годишни, но той е Леонардо. Мадона и Шер излизат с 20-30 годишни, но те са Мадона и Шер. Аномалии са това.

Това казваме и ние на Бонди. Но форумът се опитва да ни изкара, че й казваме, че е зле и няма шанс. Не, има шанс, но не с Лео.

# 416
  • Далечният изток
Че тя не търси Лео! Тя си търси нормален мъж. Чак такива критерии до небесата не прочетох да има...

Финикс, той мрази всички жени. Много ги мрази, ама много и всички. Иска само една да му козирува до печката с бебе в другата ръка, щото е чувал, че така се прави. Иначе не му трябва. Само колкото да му продължи безценното семе.
А аз никога не съм била изключвана. Никога. Почти на 50 съм. В съзнателния си живот не съм имала ден без мъж. Не че е някаква голяма гордост, даже в последните години осъзнавам, че въобще не ми е нужен мъж, ама имам...

# 417

Това казваме и ние на Бонди. Но форумът се опитва да ни изкара, че й казваме, че е зле и няма шанс. Не, има шанс, но не с Лео.

Измислил си някакъв свой спор и единствен участваш в него.

# 418
Танграта не ги мрази, само малко ги вижда като предмети (стока) или домашни любимци, аз така го чета. Joy

# 419
  • София
Всеки читав и добре изглеждащ 40+ г индивид може да си хване нещо 20-30. Но да не си говорят за деца. 😁

Има някои мъже, отвътре им е сбъркано нещо. И жени де. Мразят другия пол и туйто.

Общи условия

Активация на акаунт