Пак неподходящия

• 21 475
  • 902
  •   1
Отговори
# 360
Истината е, че понякога просто не се получава. Не е нужно да има виновни. Случва се да има проблем с комуникацията, друг път - със секса, а често и с обстоятелствата. Да не говорим, че понякога мъжете са дебилни и неволно те вкарват в някакви заблуди. Не можеш да се предпазиш всеки път. Просто се опитай да взимаш решения, за които си готова и за които да не съжаляваш впоследствие. Спри да го мислиш този и продължи напред. Който държи достатъчно на теб, ще се бори, за да бъдете заедно. Такъв човек ще си заслужава усилието и от твоя страна. Млада си, здрава си, права си, имаш професия! Живей си живота. Забавлявай се и реализирай мечтите си! Пътувай! Ако искаш дете, в 21 век сме - мъж не ти трябва. Ако питаш мен, не прави компромиси и не слушай комплексарите, които се опитват да се гаврят с теб и да ти обясняват, че на 35 едва ли не животът е свършил. Не, не е! Той е пред теб. Аз лично не бих взела предвид и "съветите" на мъже, които пишат във форум като този. Големи глупости прочетох и направо ти съчувствам.Търси най-доброто за себе си и нищо по-малко. Успех!
Благодаря сърдечно!

# 361
Истината е, че понякога просто не се получава. Не е нужно да има виновни. Случва се да има проблем с комуникацията, друг път - със секса, а често и с обстоятелствата. Да не говорим, че понякога мъжете са дебилни и неволно те вкарват в някакви заблуди. Не можеш да се предпазиш всеки път. Просто се опитай да взимаш решения, за които си готова и за които да не съжаляваш впоследствие. Спри да го мислиш този и продължи напред. Който държи достатъчно на теб, ще се бори, за да бъдете заедно. Такъв човек ще си заслужава усилието и от твоя страна. Млада си, здрава си, права си, имаш професия! Живей си живота. Забавлявай се и реализирай мечтите си! Пътувай! Ако искаш дете, в 21 век сме - мъж не ти трябва. Ако питаш мен, не прави компромиси и не слушай комплексарите, които се опитват да се гаврят с теб и да ти обясняват, че на 35 едва ли не животът е свършил. Не, не е! Той е пред теб. Аз лично не бих взела предвид и "съветите" на мъже, които пишат във форум като този. Големи глупости прочетох и направо ти съчувствам.Търси най-доброто за себе си и нищо по-малко. Успех!
Благодаря сърдечно!

Да се благодари е знак на уважение, похвално.
Преди да продължиш да благодариш наляво и надясно имай предвид, че съфорумката Ral_rose май е застинала в 90-те години на миналия век.
Борци вече няма. Старите се преквалифицираха във финансисти, а децата им - в политици. Да се борят за жена Wink не мисля, че е приоритетът им в живота.
Виж, за това че животът е пред теб, е права. Но той е също отстрани, отзад, отгоре и даже отдолу. Отдолу - имам предвид като ниво и стандарт спрямо твоя, нека разсея двусмислието Wink
Обаче клишето - най-доброто или нищо, е тва си е от най-големите глупости.
Но си има такива хора, по соц мрежи и форуми особено избуяха, които даже си вярват в безмислените клишета, които постват.
И които в реалния живот са довели до крах не един и двама.

# 362
Мен съветвате ли ме да преследвам Мис Свят щом сме на принципа най-доброто или нищо.

# 363
Що пък да не те посъветваме? Нищо не ни струва Simple Smile
Но си носи една тухла, за секи случай, ако нещо почне да се дърпа ...
Trollface

# 364
  • Paris, France
Мен съветвате ли ме да преследвам Мис Свят щом сме на принципа най-доброто или нищо.

Ми, отвори тема и ще те посъветваме набързо. За мене even the sky is not the limit. Като искаш Мис Свят, преследвай я! Риск печели, риск губи, но поне ще знаеш, че си опитал. Не съжалявам за никоя минала връзка. Съжалявам само за единствената, която не се състоя. А можеше да я изживея ако се не бях дърпала кат щипана мома. 

Животът е за да се живее.

А за коя Мис Свят става дума? Повечето Мис Свят са доста старички вече, поокръглени, с деца и внуци 🥳 Това ако са още живи 😻

# 365
  • София
Странно що мен ме съветват да си взема най-лошото, а не най-доброто.
Изобщо, цялото това клакиране в бгмама, извън обективността продължава да ми е крайно непонятно.
Сигурно се изисква поне някакво базово минимално ниво на математическа аналитичност, за да знаеш, че колкото си по-адекватен на реалността, толкова повече шансове за успех имаш, пак в реалността.
Ама сте прави де, то за интернет съвети отговорност не се иска и не се търси, всеки може да си пише каквото му е на сърце, (най-често лично за него си).

# 366
Най-доброто, ама по кой критерий? Grinning От всяка произволно избрана група мъже (жени) най-красивият може да не е най-младият, този с най-прекрасният характер може да не е най-заможният, най-добрият в секса може да не е най-умният. Trollface И тогава кое е "най-доброто"?

# 367
  • София
Абе всеки трябва да си взима според възможностите. Тангра, какво обективно мислиш води до такива съвети, при теб конкретно?

Между другото, когато някой постоянно бута теории за падащата стойност на жените, първата мисъл не е, че се цели в рамките на възможностите си. Както казах по-назад, мъжете са толкова зависими от жените, колкото жените от мъжете. Така че ако при едните има тенденция, която води до несъздаване на връзка, тогава тази тенденция рефлектира и при другите. Няма как те да са в по-добра позиция, ако от уравнението се извадят огромен брой кандидатки. Конкретен пример - ако голяма част от жените не желаят да се обвързват до 35, това значи, че някъде в линията на времето, за мъжете просто няма да има достатъчно кандидатки и те ще трябва да се примирят с това. Защото ако 80% от мъжете на 35+ искат жени на 25, но 80% от жените на 25 не желаят да се обвързват до 35, тогава колко жени остават за мъжете на 35+, без дори да вадим тези, които ще се обвържат с мъже  под 35? Проста математика, нали? И тогава колкото и да искат 25-годишни,ако искат връзка, започват да се оглеждат в друга възрастова категория. Единственият начин да се разчупи това е да има много повече жени, отколкото мъже. Което предвид нагласите на обществата в някои региони, което е довело до сериозен имбаланс в броя - много повече мъже - е невъзможно в световен план. И щом няма как да стане, започват да се навиват жените да се съобразят с мъжките желания, като им се обяснява, колко ще изпаднат, ако не го правят Wink Което не казвам, че някои не си го вярват наистина, но няма как на някаква част да не им е ясно, точно какво се опитват да правят. Та ето ти обективност Wink

Иначе ясно, че жените също трябва да си правят сметката и че рискуват да останат сами, ако не го правят. Но за самите жени, има и количество сами мъже. Решението да не са сами, е взаимно Wink Пък в крайна сметка, не всеки задължително трябва да се събере с някого. Не е ли това смисъла на естествения подбор? Най-естественото нещо?

# 368
  • София
Няма нищо обективно в горното. Само спекулации, базирани на нищо.
Удобно убягва, че аз не съм пускал тема и не съм търсил никога съвети и мнения, не съм и се оплаквал. Споделям наблюдения и мнение, винаги съзнателно максимално обективизирано.
От друга страна, има не една тема "пак неподходящия". Вижте заглавието на темата в която пишете, преди да ръсите щедро квалификации.

Спекулацията, че пиша в интернет форум, за да изкривя  нагласата и мнението на жените в цяла държава, само заради лична облага е просто абсурдно. Все едно да разпъна един чадър на терасата си, за да опазя да не вали в целия град. Как изобщо ги вярвате тези неща?

Мъжете не са равнозависими от жените, колкото обратното.
Мъжете имат нужда от жените за потомство.
Жените имат нужда от мъжете за оцеляване. Да, ти сугурно си независима, заради богати родители, дори и с нулева кариера и труд ще се издържаш. Масово, обаче не е така. Мъжете работят повече от жените, и като количество, и като натоварване и като рискови професии. Колко жени има в мините или нефтените платформи, или в ел снабдяването, ВИК снабдяването, превозването на товари, полицията, пожарната?

Математиката ти е глупава, защото и мен и сега ме искат 20 годишни, други мъже не могат да си намерят никаква жена, ни млада, ни стара. Това какво искат повечето не е определящо за всички. Освен това, дори това, какво искат "повечето" ти е невалидно, защото "повечето" млади жени биха си умирали за някой 40 г супер трениран, богат, успял и добре изглеждащ мъж, лоялен, грижовен и тн. Ама няма за всички. Това е  драмата. Има само за 8миците и нагоре.
Освен това, все още не сме стигнали американците, където жените чакат до 35+. Слава Богу, такива като теб все още са изключение. Все още масово жените се омъжват и правят семейвства преди 30.

И най-накрая, дори ако това, което твърдеше беше истина, и наистина бях делужънъл и искащ над възможностите си, как това предивзвиква толкова злоба, слюнки и пръски и защо непрекъснато се мантри и врачува най-лошото за мен. Няма валиден аргумент. Освен завист, злоба и комплексарщина.

# 369
  • Агент под прикритие
Приказки за лапнишарани, Лъвице. Под "лапнишарани" да се разбира мъжете, към които жените, които биха казали горното, имат слаб или никакъв интерес. Когато една жена започне да излиза с приятелки "по женски" и бива "лющена" от някой готин пич/пичове на купона, няма дори да и мине през акъла да говори нито кога мислела да се обвързва, нито за "стандарти". Тогава ще чуеш само звуците от филмите за възрастни.

ПП: моля позналите се пряко или косвено в този чисто произволен сценарий да НЕ подскачат (много).

# 370
Жените имат нужда от мъжете за оцеляване.
Аха. Тоест твърдиш, че аз без мъж - ако нямам образование и професия - не мога да намеря какво да ям, за да оцелея, но ти без жена можеш да се размножиш успешно без да ти мигне окото?

# 371
  • София
Жените имат нужда от мъжете за оцеляване.
Аха. Тоест твърдиш, че аз без мъж - ако нямам образование и професия - не мога да намеря какво да ям, за да оцелея, но ти без жена можеш да се размножиш успешно без да ти мигне окото?
Глупости. За1то, очевидно има едни 15% от жените, които могат да се самоиздържат без да изпадат в мизерия, ИТта и подобни. Но 85% не. Няма как да изпадаме в специфика за всеки индивидуален случай. Има и безработни и мързеливи мъже, но не е масово.
В развитите държави навсякъде жените са нетно по-малък контрибутор, но по-голям ползвател на данъци, медицински услуги, социални услуги от мъжете.
С цялата пропаданда за "сами мами", тази тенденция тепърва ще се увеличава и прогнозирам по-тежки данъци за мъжете, включително и които винаги са били сами и без деца, превръщайки ги в роби, захранващи самите мами, които имат деца от едни 15% от "шавливите" мъже, които не се спират при никоя.

За 2то, твърдях точно обратното ... очевидно.

# 372
Абе друго си е да се правиш на мъж с 20-годишни.
Танграта е ходещо клише – 20 годишни с големи тити.
То там успешна, интелигентна, готина жена и д иска, ни на 30, ни на 40 ше му върже.
//
Фути, циклиш, стига с тази мис свят. Дай ти намерим нещо по-десет. :>
//
Авторката да надрасне малко провинциалния манталитет и да разшири интересите. С повече разнообразни мъже общувай, за да намериш за себе си кое ти е ок и кое не.

# 373
  • София
Тангра, ти говориш за обективност и математика, а използваш анекдот (мен ме харесват и 20 годишни) като аргумент да оспориш чисто математически зависимости. Говориш за рационалност, а се ядосваш на поста ми. Какво повече да кажа? След като греша и ти не отговаряш на това, което описвам, защо така се емоционализираш?

И да, в мините работят мъже. А за възрастни и болни хора се грижат жени. Улиците ги метат жени. Да не би тази работа да е много благоприятна и благодарна?

Няма злоба към теб. Просто логична реакция към някой, който влиза в женски форум да коментира стойността на жените и техните изисквания, като в същото време твърди, че има огромно внимание към себе си от жени повече от два пъти по-малки от него, и все пак никоя не покрива критериите му и си стои сам на преклонна възраст. Няма как човек да не потърси разминаването на логиката при така представената картинка.

# 374
За 2то, твърдях точно обратното ... очевидно.
Е кое е очевидно? Казваш в прав текст, че за да ям, трябва да имам мъж, който да ме храни (в масовия случай). Само че по цялата вселенска логика да оцелееш (т.е. да ядеш) не е равно по важност на това да се размножиш. Оцеляването е далеч по-основно и важно, защото ако не оцелееш, не можеш да се размножиш. Тоест ми казваш, че жените без мъже ги отсвири, защото не могат да намерят храна у гората, а мъжете без жени могат - те ще си оцелеят, то размножаването не е жизнено важно за индивида, а жените са само за цел размножаване на тоя свят...

Общи условия

Активация на акаунт