Пак неподходящия

• 21 460
  • 902
  •   1
Отговори
# 465
Живеехме заедно, имахме си дом, но предвид изневярата и 9 години никакво развитие, по-добре да прекратя. Имах и точно тогава здравословни проблеми, натрупаха се доста неща. Този 9 годишния го преодолях, смисъл не беше особено приятен характер, но въпреки това го търпях. В един момент като стана и това с изневярата и чашата преля.

Извинявай, но това не мога да го проумея.
Мога да разбера да се търпят хора с общи деца, общ бизнес или общи имоти. Или хора на възраст.
Но млади хора да загубят най-активните си години, а в случая на жената – и фертилни, в името на едно нищо, не мога и не мога да разбера.
Липсата на развитие за мен е нормална в течение на 3–4 години най-много. Но 9??? С човек с проблемен характер?
Мазохизъм и самосаботиране е много меко даже...

# 466
  • София
А ти 9 години какво точно седя и чака да стане? Неподходящ бил, ама го търпяла. Айде, холан!
Пише, че е бил неприятен характер, не че е бил неподходящ. Аз, например, съм доста тежък характер, не за всеки неприятен, но не и лесен, та имам толеранс и към други хора с особености, може и авторката да е така и затова да е търпяла някои неща. Нали не изхождаме от тезата, че всеки, който констатира недостатъци у другите счита себе си за съвършен?

# 467
  • София
Ето още едно нещо, над което да се замислиш авторке - 9 години търпиш кофти характер във връзка без развитие. Сега можеше да си на 29 и търсеща, вместо на 35 и търсеща. Замисли се как се стига до това и какво те кара да стискаш едни безперспективни отношения. Правилният подбор е ключов, за да няма "пак неподходящ".

# 468
Кой търпи 9 годишна връзка без развитие, и то в тези млади години? Май трябва да помислиш по въпроса къде грешиш.

# 469
Пише го в заглавието и между редовете.

# 470
Да, много голяма моя грешка… изгубено време.

# 471
Момиче, изчетох няколко страници след моето мнение и това, което ми прави впечатление е че ти се съгласяваш с чуждите мнения на другите потребители. След няколко такива си нещо горе долу така - ок, да добре такава съм аз, ама той беше инакъв, но да мой е проблемът...
Вдигни си самочувствието. И аз съм стояла 5г в проблемна връзка. И да се вайкам, че времето ми залудо е минало няма смисъл. Кой какъв бил все тая - гледаш напред. И дано греша, но сякаш нещо те подтиква да бързаш пак да влизаш в отношения? Голяма грешка. Какво значение има че си на 35? Да, има ги някакви подхвърления как на тия години еди какво си. Кои го казаха? Тия разведените, тия стоящи в жалките си подобия на връзки или възрастните, при които времената са били други?
Всяка такава пауза/усамотение е вид духовно израстване. Замисли се реално какво искаш самата ти от живота, прави това което те прави щастлива и се наслаждавай на всеки един ден. Оценявай това дето имаш. Грижи се за себе си и се развивай. На търси някой да те обича преди самата ти да си се обикнала.

# 472
Като ти се случат неуспешни връзки, започваш да се замисляш, да не би пък в мен да е проблема, в начина по който се държа, визията или нещо друго. Не мога да разбера какво се случва, със сигурност знам, че не съм лош човек. Може и до късмет да е, знам ли…

# 473
  • София
Хайде сега, не си наредила 25 връзки за 5 години.
Едната си е била умряла работа, ама ти си спала.
Тая е някаква мижи да те лажем, пак си спала.
Събуди се просто, огледай се и спри да се навиваш на кофти отношения от зор заман.

# 474
Не се навива, създава ги.

# 475
Как ги създавам ?

# 476
  • София
Много искам да чуя и аз.
Но няма Laughing

# 477
А вие за 9 години с бившия не говорихте ли какво искате от връзката - брак, деца? На какво мнение бяхте двамата за тези неща?

# 478
Fire, искахме но така се случи, че точно когато искахме и двамата и правехме планове, на мен ми се наложи да ми правят операция, след това ми казаха 1 год да се пазя поне. Тогава и малко изстинаха нещата и той си хвана друга, имаше и чувства от негова страна към нея.

# 479
И как точно ги създава? С не- тропане на краченце за сватба и дете ли? Или с нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт