Пак неподходящия

• 21 367
  • 902
  •   1
Отговори
# 615
Не съм виждала красива жена, която да е била върната, понеже "е имала много мъже" също. Никой не брои. Хубава мома род няма.

# 616
  • София
Обичам, когато хората отричат реалността. Не съм видял мъж да е непривлекателен, защото е имал много жени. Даже напротив. Обраното не важи за жените. Но за целта да сме спокойни и всичко да е поравно, да приемем, че сте прави.
О, аз съм виждала и то не е един. Както ти казах, познавам доста представители на оборотния тип и още повече жени, които ги отбягват. Ясно е, че стават за неангажиращи отношения и никоя държаща на себе си жена няма да се появи официално с такъв, а заедно с него и с невидимия номер 3925 на гърба си.
А за атрактивните жени – и да е била само с 2-ма още 2222-ма са се повалили във времето, че са били с нея, да не говорим, че всички останали жени автоматично я приемат за лека щом е толкова харесвана, та...

# 617
Обичам, когато хората отричат реалността. Не съм видял мъж да е непривлекателен, защото е имал много жени. Даже напротив. Обраното не важи за жените. Но за целта да сме спокойни и всичко да е поравно, да приемем, че сте прави.
За мен е,веднага си казвам:” значи не подбира”! Имах един такъв колега в унито. Казваше, че за него е било достатъчно да има пулс!🤣🤣🤣
Сваляше всякакви: от 1 до 10+.
За мен  той беше -1!

# 618
Хламидариум папиломариум са тези неподбиращите, ама айде.

# 619
Абе тия, които познавам, подбират. От 7 нагоре.

# 620
  • София
Абе тия, които познавам, подбират. От 7 нагоре.
Те подбират, но като станат повече бройките и никой не иска да е с номер на гърба. Пак казвам.

# 621
  • Paris, France
Невена, твоето момиче не е ли малко, около 18-20. Какво иска на тази възраст ще се смени още двеста пъти. Blush

На 19г е и от поне десетгодишна ми казва, че гледането на деца е много трудно, скъпо и скучно и че иска куче. Тя обича и рисува Манга, учи японски, избра си гимназия с корейски и японски паралелки за да контактува с азиатци и харесва техния безгрижен, безсексов живот. Намира секса и връзките за цапащо, заразно, скъпо излишество. За нея се плодят тъпите, безмозъчните, мизерните и скучни чужденци от Африка. Така мислят доста от връстничките и, даже тези от многодетни, африкански семейства.

Тя не подхваща домакинска работа, не знае как се пускат повечето уреди, готви само японско и корейско и само за себе си 🤩.

Обвинява ни, че сме повърхностни, неморални, похотливи, не мислим за природата и вика на баща си boomer (стар, от babyboomer поколението).

Хламидариум папиломариум са тези неподбиращите, ама айде.

С примес на трихомони и гонорейка.

# 622
  • Далечният изток
Ето нещо по темата за безценните *****

# 623
  • София
Не ми пречат оборотните мъже. Имат си своето място в схемата. Ако те са доволни от начина си на живот, само мога да ги поздравя. "Пречат" ми единствено киселяците, дето все нещо намилат по и на жените (те рядко са от оборотните). И под "пречат" имам предвид, че не толерирам да ми развиват тенденциозните си теории. Иначе, да се оправят Joy

# 624
  • в сърцата на децата <3
Ето и още нещо:
"Един глупак отишъл при мъдрец и го помолил:
- Кажи ми, мъдри, какво да направя? Обичам една жена и искам да се оженя за нея, но тя не е девствена. Всички възрастни хора в селото ми казват че трябва да е девствена. Не разбирам защо, обясни ми.
Мъдрецът се усмихнал доволен, бръкнал в джоба си и извадил два бонбона. Единият бил все още опакован с цветна хартийка, а другият - вече не:
- Погледни тези два бонбона, кой би избрал да изядеш?
- Разбира се, бонбонът без опаковка.
Мъдрецът бил удивен:
- Защо, не разбирам? Обясни ми твоят избор.
- Защото виждам как изглежда бонбона и знам че ще ми хареса, докато под цветната хартийка не знам какво има.
- Ей, прецака ми хубавата притча! - казал мъдрецът."

# 625
  • Агент под прикритие
На такива им се вика урвари.
И да не се ласкаят толкоз, жените ги искат в повечето случаи, защото обичат да си правят конкуренцийки и да се надскачат една друга. А не заради някакви неземни качества на господина.
Босилке, на Chad Thundercock обикновено му е все тая как го наричат. еВача, Коцкара, Chad, Chad Thundercock, Tyrone и още много други. Щом нашия е успял да навърти "бройката", значи са видяли нещо в него. И далеч не е било нещо неземно, а просто качествено им е пренареждал вътрешностите, при някои по няколко пъти и за (малко) по-дълъг период. Grinning

Проблема обаче не е, че нашия главен герой бил такъв, а че въпросните жени, които обикновено тръгват да лепят етикети на такива и да кринчат срещу такива, са един от двата вида:
1. Такива, които са се радвали, че такъв "расов екземпляр" им е попаднал в ръцете, но не са успели да го накарат да се обвърже дълготрайно с тях.
2. Такива, както аз ги наричам, "полезни идиоти". Такива, които не са имали контакт с такива хора, но някой техен приятел/познат/близък/друго (от първия вид) е имал и сега го плюят от солидарност към техния човек. Слагам в числото на "полезните идиоти" и тези, които винаги имат мнение за всичко и всички, без значение дали някой им го е искал или не.

От оставащите, а именно тези, които са били наясно от самото начало, че това е one-night stand, и са го правели с ясното съзнание, че е така, обикновено е по-вероятно да чуеш за приятни спомени от "пренареждането", отколкото да му лепят етикети. Там е пито-платено и дотам.

Но знаеш ли защо такива мъже съществуват? Поради същата причина, поради която има и мъже във връзка, че дори и семейни, които изневеряват: защото има жени, склонни да си лягат с подобни. А една жена има на 100% контрола с кой си ляга и с кой не.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 19:56 от Phoenix Wright

# 626
Какво, какво..той само да има късмет да се дърпа за връзка и брак, и виждаш какво.

# 627
  • Paris, France
Скрит текст:
На такива им се вика урвари.
И да не се ласкаят толкоз, жените ги искат в повечето случаи, защото обичат да си правят конкуренцийки и да се надскачат една друга. А не заради някакви неземни качества на господина.
Босилке, на Chad Thundercock обикновено му е все тая как го наричат. еВача, Коцкара, Chad, Chad Thundercock, Tyrone и още много други. Щом нашия е успял да навърти "бройката", значи са видяли нещо в него. И далеч не е било нещо неземно, а просто качествено им е пренареждал вътрешностите, при някои по няколко пъти и за (малко) по-дълъг период. Grinning

Проблема обаче не е, че нашия главен герой бил такъв, а че въпросните жени, които обикновено тръгват да лепят етикети на такива и да кринчат срещу такива, са един от двата вида:
1. Такива, които са се радвали, че такъв "расов екземпляр" им е попаднал в ръцете, но не са успели да го накарат да се обвърже дълготрайно с тях.
2. Такива, както аз ги наричам, "полезни идиоти". Такива, които не са имали контакт с такива хора, но някой техен приятел/познат/близък/друго е имал и сега го плюят от солидарност към техния човек. Слагам в числото на "полезните идиоти" и тези, които винаги имат мнение за всичко и всички, без значение дали някой им го е искал или не.

От оставащите, а именно тези, които са били наясно от самото начало, че това е one-night stand, и са го правели с ясното съзнание, че е така, обикновено е по-вероятно да чуеш за приятни спомени от "пренареждането", отколкото да му лепят етикети. Там е пито-платено и дотам. 

Но знаеш ли защо такива мъже съществуват? Поради същата причина, поради която има и мъже във връзка, че дори и семейни, които изневеряват: защото има жени, склонни да си лягат с подобни. А една жена има на 100% контрола с кой си ляга и с кой не.

Да, точно подчертаното обяснява поведението на такива мъже. Ми, прави са и на тяхно място щях да живея по същия начин 🌞.

Коя пък жена ще тръгне да отваря краката само за да надскача друга? Жените ходим с подобни мъже, защото ни харесват, привличат ни, възбуждат ни или предлагат позитиви в друг план.

И какво като една жена е избрала да си легне с един мъж?! Тя на пръв поглед го е харесала, допаднал ѝ е, сексът е бил супер. После, след време, стават ясни някои неща евентуално и всеки си поема по пътя. Айде чак такива дълбоки разсъждения за единия секс...

И аз не ги разбирам. Тук чета за 7, над 7. Някой хора и брой помнят! Сега кажете, че и малките имена им помните, та да се засрамя и да се прегледам за Алцхаймер.

# 628
Чакай, това 7 не е за бройки, а за оценка на привлекателност по десетобалната. Или обърках пак темата. Grinning

# 629
Дефинирайте моля най-сетне тая 10-бална система.
Например: Десятката е под 25 г., 90-60-90, образована, обезпечена, има чувство за хумор, т. н., т. н.
Девятката е... и така всяка степен, да се определим най-после. Laughing
Дотук е много абстрактно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт