Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 710
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Бяхме писали и за още една жена за врасъл нокът...
Нешка 0988301195, в кв.Тракия е.
По повод враснал нокът- някой знае ли колко посещения са необходими, за да има резултат? ( то е ясно, че според състоянието, но като минимум питам)
зависи, да...при мен го изрязва и слага скоба, за да не се впива пак. След това може и чак след 2мес да идеш.

# 196
Ако не - пак в Кършияка, на Победа, до спирката на х-л Санкт Петербург има една малка работилница, в която съм виждала разни печки и парти грилове, че ремонтират.
Моля за малко повече информация за тази работилничка.
Там си е, преди нея има цветарски магазин, магазин за алкохол и цигари .. ремонтират всякакви джунджурии.

# 197
Здравейте.
Знае ли някой къде в Пловдив мелят месо за кайма? От тези места, където си избираш парчетата месо и пред теб ги смилат.

# 198
  • Пловдив
Здравейте.
Знае ли някой къде в Пловдив мелят месо за кайма? От тези места, където си избираш парчетата месо и пред теб ги смилат.
На кръговото на Богомил и Петко Д. Петков. От години не купувам готова кайма, а смелено 😊

# 199
В магазините на Попов също.

# 200
  • Пловдив
Мисля,че и в Лекси на Марица мелят. Не си спомням дали нямаше минимално количество.

# 201
Ей, момичета, много ви благодаря за отговорите за каймата. Two Hearts

# 202
В Метро също мелят!

# 203
Освен Какаду знаете ли къде другаде има магазин за платове и то ме интересуват такива, които биха ставали за ушиване на спално бельо?

# 204
  • Майничка
Освен Какаду знаете ли къде другаде има магазин за платове и то ме интересуват такива, които биха ставали за ушиване на спално бельо?
Да, на ул."Аспарух", от църквата "Св.Петка" в посока "Капитан Райчо", пада се отляво. Предлагат и ушиване.
Също и на гърба на Халите.

# 205
Здравейте.
Зад четвъртък пазара също,но е само телешка.

# 206
Здравейте, момичета,
Не съм от града, но молбата ми е да препоръчате добра маникюристка. Не мога да кажа, че съм си патила, обаче напоследък материалите ли им са стари, те  ли не могат, получава се едно като оливане и ноктите, чак изглеждат деформирани. Моля ви споделете за човек, от който сте доволни и не си изневерява на качеството на работа с времето и трупането на клиенти.

# 207
Препоръчате ми магазин за официални дамски облекла!

# 208
Къде мога да намеря магазин за препарати, прах за пране внос от Турция 🙂

# 209
  • Пловдив
Къде мога да намеря магазин за препарати, прах за пране внос от Турция 🙂
в кой район?
има един магазин с турска стока на Източен, от кръстовището с Мария Луиза към 6-ти септември, под една кооперация вдясно
в Южен има поне на 4 места такива магазини, плюс едно магазинче на спирката на Кауфланд, в който продават памперси, домакински ролки, но има и турски перилни препарати и препарати за почистване.

Общи условия

Активация на акаунт