Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Къде в момента има промоции на слънчеви очила - в рамките на 100-200 лв?
Точно в момента не знам наличност,пък и зависи какво търсите,но с хубави оферти и отлично обслужване е офиса на Оптодент на 6 септември,на кръстовището с Цар Борис. Дано съществува офиса,преди половин година го ползвах последно.

# 181
  • Пловдив
Преди две седмици купихме слънчеви очила на ММ за малко над 100 лв. от оптиката на спирката срещу общината в Кючука. Мисля, че за тези пари може да се намери приличен чифт слънчеви очила във всяка оптика.

# 182
  • Пловдив
Тези, които се помещават в Кауфландите винаги имат намаления...Оптики Гранд мисля са.

# 183
Може ли да ми кажете хубава клиника или кабинет за избелване на зъби
И на разумна цена
Някой правил ли е скоро!?
🍀🍀🍀🍀Благодаря

Къде мога да си извадя медицинско за работа без да ходя при ЛЛ

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 15:41 от Peypy

# 184
Може ли да ми препоръчате къде да се насоча за медицинскии педикюр? Става въпрос за врастнал нокът.

# 185
Силно препоръчвам това място. Преди време на мен ми беше препоръчана жената в този салон. Тя прави само и единствено педикюр и е със сериозен опит.
(*посещавах я наскоро отново, за щастие вече без проблеми)
Nedi-Ta
088 638 3904
https://maps.app.goo.gl/y3ZEQQZNeFPRvteY6

Може ли да ми препоръчате къде да се насоча за медицинскии педикюр? Става въпрос за врастнал нокът.

# 186
  • Пловдив
Бяхме писали и за още една жена за врасъл нокът...
Нешка 0988301195, в кв.Тракия е.

# 187
Здравейте, препоръчайте добра фирма за комарници

# 188
  • Пловдив
всяка за дограма...то на комарника няма кво да объркат. По принцип.

# 189
  • Пловдив
Хубави слънчеви очила на прилични цени има в оптиката на клиника Луксор.
Моите струваха 160лв,мъжът ми си взе и той за подобна цена. Но беше преди 2 месеца. Предполагам,че няма голяма разлика и в момента.

# 190
всяка за дограма...то на комарника няма кво да объркат. По принцип.

Аз питам точно затова - виждал съм комарници, които не прилепват плътно от някоя страна, или се късат след месец, защото мрежата е зле.. Grinning Също така някой може да даде мнение за цени, срокове и т.н

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 12:51 от feedy

# 191
Здравейте,
има ли къде в града да занеса парти-грил на ремонт.
Знам, че не е ценност голяма и мога да си  купя нов, но нашият е такъв, каквито вече не се произвеждат и държим на него.

# 192
  • Пловдив
Здравейте,
има ли къде в града да занеса парти-грил на ремонт.
Знам, че не е ценност голяма и мога да си  купя нов, но нашият е такъв, каквито вече не се произвеждат и държим на него.
На колелото на панаира има два стари магазина, в които продават всякакви части за уреди. Ако сте сръчни, може и сами да си го оправите.
Ако не - пак в Кършияка, на Победа, до спирката на х-л Санкт Петербург има една малка работилница, в която съм виждала разни печки и парти грилове, че ремонтират.

# 193
Бяхме писали и за още една жена за врасъл нокът...
Нешка 0988301195, в кв.Тракия е.
По повод враснал нокът- някой знае ли колко посещения са необходими, за да има резултат? ( то е ясно, че според състоянието, но като минимум питам)

# 194
Ако не - пак в Кършияка, на Победа, до спирката на х-л Санкт Петербург има една малка работилница, в която съм виждала разни печки и парти грилове, че ремонтират.
Моля за малко повече информация за тази работилничка.

Общи условия

Активация на акаунт