Къде в Пловдив? - тема 100

• 38 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря! Случайно да помните какви са цените?

# 226
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив има балони цифри с хелий ( от най-големите по 1 м) освен 101 балона? Търся по-евтина цена от там.
На сайта на Тон Бонбон :
https://www.tonbonbon.com/ukrasa-baloni/

# 227
  • Пловдив
Благодаря! Случайно да помните какви са цените?
Не,  съжалявам.

# 228
Здравейте, къде в Пловдив има балони цифри с хелий ( от най-големите по 1 м) освен 101 балона? Търся по-евтина цена от там.
В 101 балона са най-скъпи. На "Брезовско шосе" преди "Илиянци" има голям и много зареден магазин, склад за парти артикули. Имат цифри по 1м и пълнят с хелий. Цената на самия балон беше 2.50. Незнам колко струва да го напълнят.
Иначе можете да проверите и в "Слон балон" до Т-маркет на бул. 6ти септември.

# 229
А на този магазин на брезовко, ако занеса мои балони дали ще ми ги надуят с хелий?

# 230
Незнам за твои балони. Едва ли. Според мен повече на едро продават. Разни агенции дето правят арки и украси зареждат от там.
 Аз бях питала, но за обикновени балони с хелий - цената беше 2,50лв с балона. А в 101 балона съответно  3,50-3,80лв. В цветарския магазин на "Лекси" в "Кършияка" също пълнят - там обикновенните бяха 2 лв, но незнам дали имат цифри и по колко са.

# 231
  • Пловдив
На ул Гладстон Чики - рики имат големи цифри, в близост са Магията на подаръците, те също продават и пълнят с хелий.
Имат телефон, попитайте за цена https://www.facebook.com/chikirikukrasi/

# 232
Ще разгледам, трябват ми 4 цифри и в 101 балона са 80 лв, по 20 лв на брой - аз си го представях нещо от рода на 50 лв общо, аз ли съм назад с цените или инфлацията е много бърза…

# 233
Ами за 1 метър балон отива много хелий. За мен тези огромни цифри никак не са удобни.  Има по-малки, по 75 - 80 см, доста по-добре изглеждат. Въпреки това ми се струва много надута цена от 20 лв за брой. Самият балон е 2,50.

# 234
  • Пловдив
Имайте предвид, че хелият много е скочил като цена. Поне така прочетох в друг пост извън тази платформа.

# 235
Така ми обясниха, че за да полети не може да е по-малка цифрата, ако става и с по-малка цифра за мен е още по-добре.

# 236
Нов магазин за парти артикули отварят и под блока срещу площад Съединение. Незнам дали вече функционира, но миналия ден видях поставената табела.

# 237
https://www.heliumking.bg/khelij-za-baloni/?order=bestseller&gcl … tS6AaAqazEALw_wcB

Ако си купите хелий в бутилка? Дали ще стане с този тип балони?

# 238
Ако не е спешно в понеделник или вторник мога да проверя цените на тези балони в магазина на ресторант Стадиона.
Не знам, какво се има предвид под не могат да полетят, но на един празник имаше аранжировка с балони пълни с хелий, със стандартна форма и с форма на динозаври. Изобщо не са били по 1м.  Започнаха да ги режат и да ги раздват на децата, който си изпуснеше балона, излиташе в небето и наставаше сериозен рев.

# 239
А защо трябва да летят?
Аз големи балони с цифри си надувах сама с уста... Стояха си като украса и толкоз... После девойката си ги спука, че заемаха половината й стая и й омръзнаха 😁

Общи условия

Активация на акаунт