Къде в Пловдив? - тема 100

• 38 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Не знам, защо трябва да летят. Просто момичето така е написало и явно това търси. Може и аз нещо да не съм разбрала.

# 241
Да, трябва да полетят 4 конкретни цифри в знак на приключил дълъг процес, не печеля нищо, не го правя с търговска цел, просто искам да зарадвам децата. Не бързам - за след 3 седмици ми трябва. В крайна сметка ще купя тези за 80 лв. Просто ако някой види някъде по-евтини, ще съм му много благодарна. Simple Smile. Благодаря на всички, които писаха, безкрайно съм ви задължена!

# 242
Всички с хелий летят. Защо трябва да са по 1метър? Нещо са те излъгали в 101 балона.

# 243
А освен за бюджета Ви, тези политащи балони са много лоша идея и за природата.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 20:30 от Г-жа Шантал

# 244
  • Пловдив
Момичета, привет! Търся читав обущар...едни силиконови сандали имам, за зашиване евентуално(ако изобщо е възможно). В района на центъра ми е най-удобно, но и други предложения приемам! Благодаря!

# 245
  • Майничка
Момичета, привет! Търся читав обущар...едни силиконови сандали имам, за зашиване евентуално(ако изобщо е възможно). В района на центъра ми е най-удобно, но и други предложения приемам! Благодаря!
Иво, на ъгъла на "Леонардо да Винчи" и "Крали Марко".

# 246
Кой автобус или маршрутка отива до Общинска служба Земеделие на Брезовско 32
Близо ли е до спирка или се ходи пеш

# 247
Здравейте, моля за препоръка за добър стоматолог,работещ със здравната каса/моята зъболекарка е в продължителен отпуск/,а случая не може да чака!

# 248
Д-р Али Ахмед / ALDENTAL с/у мол Пловдив

Здравейте, моля за препоръка за добър стоматолог,работещ със здравната каса/моята зъболекарка е в продължителен отпуск/,а случая не може да чака!

# 249
Здравейте, на ул. "Киев" 13. Казва се Христос, тел. 0886 25 04 73. Ако има възможност за поправка на каквито и да е обувки, това е човека!:sunglasses:

# 250
  • Пловдив
Здравейте.Моля за препоръка за оптика.Ще слагам очила с диоптър за пръв път.

# 251
  • Пловдив
тази след Полиграфията и до Т маркет в район Източен.

# 252
тази след Полиграфията и до Т маркет в район Източен.
Здравейте, аз мога да препоръчам оптиката на Д-р Лесинска и самата докторка също. Намира се на бул. „6-ти Септември“ 89, Мараша. Точно на булеварда се пада. Цените са по-нормални. Бях посетила и тази до Полиграфията, но там не е за моя джоб.

# 253
А освен за бюджета Ви, тези политащи балони са много лоша идея и за природата.
Абсолютно грешно! Хелият няма неблагоприятен ефект върху околната среда. Отива директно в космоса. Всъщност той е вторият най-изобилен елемент във Вселената. Ако говорите за опаковката, какво да кажа да, така е, живеем не особено съобразно с благоденствието на природата. Но реално целият живот в 21 век е твърде вреден за околната среда.

# 254
Такова заключение сте направили, че направо не знам какво да кажа Unamused

Общи условия

Активация на акаунт