Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, искам да цвете изненада, кои цветарски магазини правят доставка и са добри?

https://www.facebook.com/LadyDiFlowers?locale=bg_BG

# 91
Дали някой знае работещ нотариус утре? Намирам информация в интернет, но ми се иска някой с информация от личен опит.

# 92
Виждала съм ( доста) хора пред нотариуса в началото на ул. Кирил Христов,идвайки от Иван Вазов ,кантората е в първия двор в дясно в събота. Нямам личен опит.

# 93
  • Пловдив
Нотариус Михаела Здравкова преди работеше в събота. Може да проверите в нета. Намира се на ул. Иван Вазов.

# 94
Същата е,за която писах аз( сега видях в гугъл името  ) . Входът е от Кирил Христов. Почти винаги има опашки в събота.

# 95
Благодаря Ви! Ще потърся инфо и утре ще отидем, дано свършим работата.

# 96
  • Пловдив
Къде мога да намеря физически магазин, от който да си купя шишенца за етерични масла с рол-он и със спрей помпа?

# 97
Здравейте, някой знае ли къде мога да намеря рози, изработени от сатен? Или някакъв друг вид цветя?

# 98
  • Майничка
В кинкалериите има, например "Мегияр".

# 99
# 100
Днес съм тръгнала по магазини.
Освен моловете кои работят, например Форум Тракия?
Илиенци май почиват. А на главната?

# 101
  • Пловдив
На Главната всички магазини работят. Мисля, че и Гранда също работи.

# 102
Илиянци няма почивен ден,само неделя е по-кратко работното време,от 10 до 16

# 103
Момичета, читав майстор за камера на телефон? Става дума за нелеп инцидент, който "разкраси" картината 🥴

# 104
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде мога да намеря рози, изработени от сатен? Или някакъв друг вид цветя?
Във фейсбук има една група - Купи подарък от майка на дете с увреждане. Там жените изработват какво ли не - цветя от сапун, от хартия, от плат. Най-различни неща. До сега съм поръчвала 3-4 пъти от там и съм страшно доволна - хем е нещо нестандартно, хем допринасям с една частичка добрина към тях.

Общи условия

Активация на акаунт