Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 60

Май има и други фирми.

# 61
Аз съм взимала от този на Победа в Кършияка, до магазина на Иво.
Млекомат - ферма М. Попов
089 443 4885
https://maps.app.goo.gl/DAwtqEYGcpmxDXYi6

# 62
  • Пловдив
млекомат съм виждала на Д. Талев - аптека Марешки до пощата, но дали работи, не знам. Не съм виждала хора да взимат, а и може просто да не съм засичала.

за газовите бутилки - ходила съм да заверявам, но не помня точно в коя отбивка след митницата се завиваше надясно. Мястото е малко забутано. Иначе на Хаджията Груев в Кючука можеш да си оставиш бутилката и те я носят за заверка. Не знам защо в Изгрев не са казали.

# 63
За турски ресторант в района на Капана - категорично Паша. Ако не сте пушачи, които да треперят, докато се хранят, то вътре ще ви е изключително удобно. За сядане навън - Софра, но това е, ако цигарите са с приоритет пред качеството на храната.
(Да, сядала съм скоро.
+информация от кухнята(буквално))

# 64
  • Майничка
Млекомат има на кръстовището на " Капитан Райчо" и П.Д.Петков", в блока зад последната секция на "Маркет център".

# 65
Момичета, искам да цвете изненада, кои цветарски магазини правят доставка и са добри?

# 66
  • Пловдив
Къде мога да върна лекарства с изтекъл срок на годност?

# 67
  • България Сливен
Благодаря сърдечно за помощта, относно ресторантите! Бъдете здрави!

# 68

Нищо им няма на лекарствата с изтекъл срок. Ползвам си ги аз. Нищо не изхвърлям.

# 69

Нищо им няма на лекарствата с изтекъл срок. Ползвам си ги аз. Нищо не изхвърлям.
Мен ме е страх да използвам лекарства с изтекъл срок на годност, а постоянно имам такива. С две малки деца поддържам една чанта винаги вкъщи и за път. Два-три пъти съм питала в аптеки, не  ги взимат.

# 70
  • Пловдив
Лекарствата имат минимум още 6 месеца срок на годност след официално обявения.

# 71
  • Пловдив
Тъй де, ама аз имам с изтекъл преди години срок...Simple Smile

# 72
  • Точно където трябва
На кръстовището на Победа и бул. България май съм виждала магазин за бельо. Има ли го още и читав ли е? В см. да продават качествени неща, а не китайски изпълнения.

# 73
  • Пловдив
Това е магазин За-За. Има го, нещата са добри. Имат голям избор на чорапи и чорапогащници, останалото бельо също е хубаво.
Същия магазин има и на Джумаята, до магазина за обувки Индиго.

# 74
Момичета, искам да цвете изненада, кои цветарски магазини правят доставка и са добри?
Препоръчвам "Пеперудите",  в Кичука се намира
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063891850262

Общи условия

Активация на акаунт