Къде в Пловдив? - тема 100

• 38 384
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Знаете ли месарски магазин от който може да се вземе прясно българско агнешко месо . Че не ми се взима от кауфланд и тези супермаркети .

# 256
Месарският магазин на Събота пазара, на гърба на Лили.

Знаете ли месарски магазин от който може да се вземе прясно българско агнешко месо . Че не ми се взима от кауфланд и тези супермаркети .

# 257
Кой автобус или маршрутка отива до Общинска служба Земеделие на Брезовско 32
Близо ли е до спирка или се ходи пеш
От спирката на Панаира, или тази след колелото на Панаира, посока Рогошко шосе, трябва да вземете 15.
НО не всички автобуси минават през ИЗК Марица. Трябва да питате шофьора. Едните са само до там, а през автобус са до Войводиново. Питайте, преди да се качите!

# 258
Тази година козунаци от къде?
Тези на Пожарната не ме впечатляват особено, цените им са неприятни. По препоръка от тук една година взех от фурната до църквата св. Иван Рилски, толкова глетави бяха, че не е истина. А колко бройки взех да не казвам.
Поръчах от едно заведение, което за Великден прави козунаци, не са лоши, но по 13-15лв за козунак.

# 259

А дреболии дали има там?

# 260
Защо, какви са тазгодишните цени на пожарната?
Аз ще купувам пак от там, поне им имам някакво доверие за продуктите. При тези цени нямам очакване за 5-левов козунак. А и ние лично предпочитаме да направим компромис с количеството, не с качеството.

# 261
Има, да. Последно взимах агнешки комплект миналата седмица. Към 13 лева ми излезе, около и малко над килограм -имаше си всичко в комплекта

А дреболии дали има там?

# 262
Има, да. Последно взимах агнешки комплект миналата седмица. Към 13 лева ми излезе, около и малко над килограм -имаше си всичко в комплекта

А дреболии дали има там?
Супер! Благодаря!

# 263
  • Пловдив
Козунаци има в Слънчевата пекарна, но не знам дали има на свободна продажба или със заявка. Около 17лв ми се видя.
На свободно продават в пекарната до Пощенска банка срещу Новотела - 12лв., не са лоши.

Видях, че приемат все още поръчки и в Сладкопекарна Каприз.

Аз лично взех няколко пъти от Лидл и ми харесаха. Доста по-евтини са, но са вкусни и с конци (поне моите бяха).

# 264
Козунаци има в Слънчевата пекарна, но не знам дали има на свободна продажба или със заявка. Около 17лв ми се видя.
Безумни са им цените просто, по-скъпи са от агнешкото - 17лв за 500гр и 35 лв за 1 кг  с предварително записване.

# 265
  • Пловдив
Да, наистина е много скъпо. Мисля, че ще оцелеем и без да сме яли козунак за 35лв Laughing

# 266

А дали ще работи в петък ?

# 267
Работи всеки ден, без неделя, но за всеки случай ще питам утре и ще пиша

А дали ще работи в петък ?

# 268
Лидълските са ми чудни за шир потреба. Вкусно са, дебела хрупкава коричка и са на конци
Абсурд да дам повече от 5лв за козунак.
Луксозните си ги правя вкъщи.

# 269
Агнешко миналата година купих от Кауфланд с етикет на месокомбинат Свищов и беше страхотно. Предишни години съм купувала от Т маркет със същия произход и пак беше много вкусно. Аз лично гледам произхода, а не толкова от кой магазин ще го купя. Козунаци си правя сама, които по нищо не отстъпват на тези от бутиковите пекарни.

Общи условия

Активация на акаунт