Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Скоро синът ми ще става на 6г.и ми се иска рожденния му ден да не е от този тип в детски център с басейни топки нещо като за по големи и да им е интересно, миналата година бяхме на въжения мост някакви предложения

# 391
Няколко пъти съм препоръчвала направата на шоколад в Гайо, но на 6г може да са още малки и да не им е толкова интересно. Скоро приятелка прави рожден ден на детето си на конна база. Ние не успяхме да присъстваме, но тя ми каза, че децата били много доволни.

# 392
Скоро синът ми ще става на 6г.и ми се иска рожденния му ден да не е от този тип в детски център с басейни топки нещо като за по големи и да им е интересно, миналата година бяхме на въжения мост някакви предложения
Гайо е за по-големи и по-скоро за момичета.
Момчетата в тази възраст са по-фенове на действията, отколкото на детайлите.
Пейнтбол, Картинг, Боулинг, Стената за катерене, в зала СИЛА има организирани игри също.. ей такива "екшъни" сме правили с моя син Simple Smile

# 393
Някой може ли да ме насочи към проверен преводач? За превод от български на турски. В района на центъра ми е удобно, но в крайна сметка ще отида и до друг район, ако се налага.

# 394
За запояване( въпросът преди 2 странички) дали няма да свърши работа момчето,което от моста на Герджика се премести на Победа,от другата страна на реката, под блоковете. Електричар. Ако съществува още тази работилничка.

# 395
Относно запояването, аз мога да го запоя (ако е само това на снимката), в Смирненски съм, след неделя, ако не е спешно. За 2 минути работа е.
От къде мога да купя днес агнешко около 1 кг. за курбан? Големите вериги не са ми опция заради по-големите разфасовки.

# 396
  • Пловдив
Относно запояването, аз мога да го запоя (ако е само това на снимката), в Смирненски съм, след неделя, ако не е спешно. За 2 минути работа е.
От къде мога да купя днес агнешко около 1 кг. за курбан? Големите вериги не са ми опция заради по-големите разфасовки.

в Лидъл разфасовките не са чак толкова големи. Иначе агнешко вчера имаше навсякъде, където гледах. От малките магазини - в Слънчеви лъчи, но парчетата ми се видяха големи.
замразени не много големи парчета имаше в Кауфланд. Не знам на витрината дали биха дали по-малко парче.

# 397
1кг агнешко е 200 гр месо, то повечето ще е кокаляк.
Не знам да продават чисто месо, ако това ти е идеята.

# 398
  • Plovdiv
1кг агнешко е 200 гр месо, то повечето ще е кокаляк.
Не знам да продават чисто месо, ако това ти е идеята.
И аз това си помислих

За детския рожден ден, ние сме пред същата дилема. Две години празнувахме в "Мозайка" до "Ривиерата" на Ботев стадиона. Децата много им харесва там, викаме аниматор и така. Тази година даже вече наехме фокусник. На мен ми се иска да сменя мястото, но те настояват.
Бях хвърлила око на конната база в Царацово, но мои познати, които са ходили там ме разобедниха. Та отпадна, мислих и за Явора в Първенец, но не знам колко ще е удобно за гостите. Трети вариант ми е Сентал парк, но там никога не съм ходила и не знам как е за детски рожден ден с аниматор и фокусник (много се държи на него)

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:21 от LOLI{P}

# 399
Днес бях в Лекси, имаше нарязани малки парчета на щанда с месото.

# 400
Синът ми си е загубил картата за градски транспорт.  Може ли да си извади нова? И в кое бюро? Предполагам, че не във всяко. Ясно ми е че ще си я плати пак .

# 401
  • Майничка
Може, разбира се, със служебната бележка от училище (тя важи до края на учебната година). Днес бюрата не работят, но утре - да. Аз зная само това на "Отец Паисий", но има и други.

# 402
Някой да знае дали и къде в Пловдив има магазин на BOS FAHSION, защото този на "Иван Вазов" не работи от доста време, макар, че не е опразнен.

# 403
  • Пловдив
В Пловдив не пазят информация на кого са продали карта. Като я изгубиш, купуваш нова. Служебната бележка важи и за летните месеци т. е. до началото на следващата учебна година, когато се дават уверенията.

# 404
  • Майничка
Ами учебната година свършва на 14.09. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт