Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • под тепетата
Знаете ли къде се изработват магнити за абитуриентски бал със снимка на абитуриента?

# 436
  • Майничка
Биляна, поръчвала съм в "Пловдив Принт дизайн", в Смирненски https://www.ppd.bg/personalizirani-podaratsi/personalizirani-pazeli-i-magniti!
Някой наскоро беше споменал, че е поръчвал от сайт магнитко, най-изгодно идвало, но непомня кой.

# 437
  • под тепетата
Благодаря много, gargamela! Страхотни сте в тази тема, момичета!

# 438
  • Пловдив
Хубав салон за поставяне на коса с кератин ?

Здравей,
поставяне с кератин ми е малко неясно, но ето тази жена https://www.facebook.com/profile.php?id=100083377650376 работи с кератин (правила ми е терапия с кератин), ако искаш, свържи се с нея, отговаря и на съобщения във фейсбук и на посочения телефон.

# 439
  • Пловдив
Ползвали ли сте услугите на професионална почистваща фирма за дома си.Доволни сте от услугата?Бихте ли  ми препоръчали такава фирма?

# 440
Здравейте! Някой може ли да даде насока, къде в Пловдив има магазин/и за тиари, диадеми и др.аксесоари за коса?

# 441
Ползвали ли сте услугите на професионална почистваща фирма за дома си.Доволни сте от услугата?Бихте ли  ми препоръчали такава фирма?

След ремонт използвахме услугите на Вакавлиев, извършват и абонаменто почитване. Ние останахме доволни. Свързах се с тях чрез фейсбук.

# 442
Здравейте,заглеждам се в електрически тротинетки,но зачитайки се,разбирам,че вече има изисквания,ако човек няма категория,тротинетката да е до 250 w   двигателя и да развива до 25 км/ч,същите са изискванията ,за да не необходима регистрация в КАТ.Предстои ми обхождане на големите вериги,тип Технополис,но ще се радвам на всяко ваше мнение с препоръка за модел,място за закупуване и всичко,що се отнася до тази категория покупка.

# 443
  • под тепетата
Добър ден ! На представленията в Античния театър слагат ли някакви възглавници върху каменните седалки? Ходила съм, но нямам спомен.

# 444
  • Пловдив
Има възглавници, но не навсякъде. Аз съм си взимала от други свободни места.

# 445
  • под тепетата
Благодаря за бързия отговор, The Game!

# 446
Добър ден ! На представленията в Античния театър слагат ли някакви възглавници върху каменните седалки? Ходила съм, но нямам спомен.
на тази снимка се виждат приспособленията, които използват за седалки.

# 447
# 448
Здравейте! Къде в града мога да намеря хубава рокличка за първи рожден ден.

# 449
  • под тепетата
Благодаря, duhi! Пратих я да видят.

Общи условия

Активация на акаунт